USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Gazetecilere akıbet bahar motivasyonu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) çeşidinden meydana gelen organizasyonla yerli ve millî iletişim araçları temsilcileri ve eşleri, Rumkale'den Zeugma Antik Kente uzanan ortak seyahat düzenlendi.

Gazetecilere akıbet bahar motivasyonu
03-10-2021 15:54

GGC çeşidinden kol çalışanlarına müteveccih moral-motivasyon üzere planlı programa GGC Başkanı İbrahim Ay ile GGC hile oturmuş üyeleri, evcil ve millî iletişim araçları temsilcileri, personelleri ve eşleri katıldı. Cam terastan Rumkale'yi izlem fırsatı bulan gazeteci ve eşleri, bölge ile Rumkaleyi'yi de gezdi. Fırat Nehri'ndeki Batık Köy ile öbür vakti mekanları da yakından gören gazeteci ve eşleri, karayolu ile Nizip'e geçerek, Zeugma Antik Kenti ve hafriyat bölgesini görüşme etti

.Programın Nizip bölümünde ise gazetecilere Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan da haremlik etti. Moral ve motivasyonun indinde şehrin tarihi, gezinsel ve kültürel alanlarını aşinalık olanağı bulan gazeteciler, unutamayacakları anlamış olur yaşadı. Haber kaygısı olmaksızın doyasıya gezen ve eğlenen matbuat mensupları bu kere birbirlerinin fotoğraflarını çektiler. Özellikle Fırat nehri üstündeki bölge turu katılımcılara unutulmaz kareler soruşturma fırsatı verdi.

Emektar gazeteciler, "Bu güzergahı tekraren görüşme ettik. Ancak bu ziyaretlerin katı bir çok aşırı mesleksel sebeplerden çevre gerçekleşmişti. Şehrimizdeki etraflı meslektaşımız ve ailelerimizle baş başa ayrımsız güzergahı dolaşmak değişik borda bordaya zevk oldu. Kimseyi kovuşturma etmeden, kimsenin görüntüsünü almaya çalışmadan, salık ve vakti kaçırma telaşı yaşamadan, bu şahsiyet nesiç içinde yaşanmış bulunan zamanlar, hakkıyla de dobra duygulara ve akıllarda kalacak anılara okazyon oldu. İnanıyoruz ki bütünü doğrusu dostumuz bulunan GGC yönetimi, hakeza etkinlikleri anadan müşahede bir vaziyete getirecektir" niteleyerek planlı organizasyondan memnuniyetini dile getirdi.

"Ailelerimize zaman ayırdık”

Düzenledikleri kültür-tarih gezisiyle ilgilendiren açıklamalarda mevcut Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep'in onlarca medeniyete ev sahipliği karşılayıcı ve tarihe şehadet fail kadim borda bordaya şehir bulunduğunu belirtti. GGC Başkanı Ay, yolculuğa katılanlara teşekkürname ederek, "Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti şekilde şimdi evvela dile getirdiğimiz etkinlikler ortada mevcut bu geziyi evvela sıraya aldık. Bugün üyelerimiz ve kalburüstü eşleri ile baş başa Rumkale'nin o dobra biricik manzarasını gezdik ve bölge turu yaptık. Türkiye'nin en şişman cıncık terasından meslektaşlarımız ve aileleri ile Fırat havzasının en dobra manzaralarını doyasıya izlem fırsatı bulduk. Rumkale'den sonra, Zeugma Antik Kenti'ni seyran fırsatı bulduk. Değerli meslektaşlarımın emek terimi yok. Meslektaşlarımız, gece-gündüz demeden halkımızı akıllıcasına haberdar etmek düşüncesince koşuştururken, kayda bedel borda bordaya dinlence fırsatını katı bulamıyorlar. Aileleri ile zaman nakil şansları aşırı az. Bugün ailelerimizle de borda bordaya arada peyda etmek istedik. Kendimize ve ailelerimize zaman ayırdık. İnşallah acemi çağda bu cins etkinliklere ehemmiyet vereceğiz. İlerki günlerde apayrı organizasyonlarda çocuklarımızla, eşlerimizle, kalburüstü meslektaşlarımızla baş başa programlar yapacağız. Bugün etkinliğimize dahil bulunan herkes meslektaşlarıma hile kurulum namına teşekkürname ediyorum. Bu dobra organizasyonda desteğini ve alın terini bizlerden esirgemeyen özellikle Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül'e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ile kalburüstü kadrosuna hile kurulumuz namına teşekkürname ediyorum. Biz sektörümüze ve meslektaşlarımızın yaşamlarına bedel eklemek düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğiz. Türkiye'nin imrendiği, kalıp almış bulunduğu ve kovuşturma etmiş bulunduğu borda bordaya gurur olmaya bitmeme edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“GGC'nin indinde değil içindeyiz”

Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve GGC üyesi Veysel Karayılan ise “Cemiyetimiz'in örgütlü etmiş bulunduğu bu geziden çevre mutluyuz. Nizip'in de bu yolculuğa gereksinimi vardı. İlçemize yardımı olacak. GGC'nin bu cins etkinliklerinin şimdi borda bordaya tomar yapması taraftarıyım. Çok dobra borda bordaya gündü. Çok sağlık aldık. Emeği güzeşte her insana teşekkürname ederim. Bizler zaman de bulunduğu gibi, cemiyetin üyeleri şekilde kenardan değil, benzer bulunan gelişigüzel imkanımızla, şürekâ ve delege şekilde yanlarındayız. Nizip'te olmamız borda bordaya bilinçlilik değiştirmez. Bu cemiyetin borda bordaya parçasıyız. Yanında değil içindeyiz. Bu da bizlere şişman sevinme veriyor. GGC'yi hoppadak ismen değil, çalışarak mevcud ve işlev fail borda bordaya gurur olma dolayısıyla sokan herkes hoşgörülü ve üyelerimize minnettarız. Üyelerin işlev müşahede talebi yönetime şişman motivasyon sağlıyor. Böyle bitmeme ettiğimiz sürece gelişigüzel manada şimdi da büyürüz" niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler