USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

'Doğa'm Evimde' ile eğitimde kayıp yok

Uluslararası nice ödülün sahibi Doğa'm Evimde online eğitim platformu ile eğitimde bariyer tanımayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, derslerine okunabilen bitmeme ediyor.

'Doğa'm Evimde' ile eğitimde kayıp yok
30-11-2021 15:39
Doğa'm Evimde engin eğitim programıyla eğitim öğretimde kayıp yok. Hayatı aksi etkileyen Lodos zımnında 30 Kasım Salı haset beniz yüze tahsile ortak çağ süreyle aralık verildi. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri ise bulundukları yerlerden eğitimlerine online namına bitmeme ediyor. İlkokul kademesinden 12. sınıfa derece eğitim öğretim, e-Doğa üstünden devre içi namına gerçekleşiyor.

Uluslararası nice ödülün sahibi Doğa'm Evimde online eğitim platformu ile eğitimde bariyer tanımayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, derslerine akıcı bitmeme ediyor.

Türkiye'nin gururu

IDC, CIO ve Stevie ödülleriyle Türkiye'nin gururu bulunan Doğa'm Evimde ile öğrencileriyle her daim ortak arada olmaktan ve eğitim süreçlerinin aksamamasından ötürü büyüklük duyduğunu tamlayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, aksi iklim şartlarından ötürü topu topu vatandaşların müdebbir olmaları icap ettiğinin de altını çizdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler