USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Bahçeşehir Koleji, Aydın ilindeki 5'nci kampüsünü Söke'de açıyor

Türkiye'nin önde mevrut yetişek kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 143 kampüsün peşi sıra Aydın ilindeki 5'inci kampüsünü Söke ilçesinde açacak. 2022-2023 Eğitim-Öğretim senesinde hizmete açılacak Bahçeşehir Koleji Söke Kampüsü'nün tanıtımı, matbuat

Bahçeşehir Koleji, Aydın ilindeki 5'nci kampüsünü Söke'de açıyor
08-03-2022 11:39

Toplantıda Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, Söke Kampüsü Kurucu Temsilcisi Olcay Özbey ilkin peyda etmek az daha Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ilkin peyda etmek az daha Bahçeşehir Koleji dümen takımı ve eğitimcileri de toprak aldı.

“Söke kampüsü 18 bin metrekarelik yetişek bölgesine sahip”

Toplantının açılışında murahhas matbuat mensuplarına teşekkürname ederek laflarına başlamış bulunan Bahçeşehir Koleji Söke Kampüsü Kurucu Temsilcisi Olcay Özbey, Söke kampüsünün cemaat bulunduğu fiziksel şerait üzerine bilgiler verdi.

Bahçeşehir Kolejinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim senesinde hizmete açılacak Söke kampüsü 9 Bin m2'lik gizli peyda etmek az daha mecmu 18 Bin m2'lik bölgeye cemaat olacak. İçerisinde bağımsız anaokulu, önceki ve ortaokulu ve spor tesisleri bulunan ortak yapıya cemaat kampüste hazırlıkların akıbet çabucak bitmeme etmiş bulunduğu belirtildi.

Olcay Özbey, “Söke kampüsümüzde bitmeme çalışmayla kampüs, Bahçeşehir Koleji fiziksel standartlarına akla yatkın bir duruma getiriliyor. Ülkemizin istikbaline taraf verici çoluk çocuk esermek düşüncesince halis muhlis azim ve gayretimizle çalışacağız. Genel müdürlüğümüzün de desteğini arkamıza alarak, aşırı elleme ortak soy sop yetiştireceğimize bulunan inancımız tam” dedi.

“Aydın'da açılacak 5'inci kampüsle bundan sonraları Aydın'ın yerlisiyiz”

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ; Aydın şehir merkezinde 2, Nazilli ve Kuşadası'ndan sonraları Söke'de açılacak kampüs ile baş başa Aydın ilinde 5. kampüsü anahtar olmaktan coşku duyduklarını belirtti.
“Bahçeşehir Koleji kendisine bundan sonraları Aydın'ın yerlisiyiz” diyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ; “Aydın ili manzara ve misyonumuzu, yaptığımız tamamı faaliyetleri bilir. Söke'de aşırı şümullü ortak kampüsün hazırlıkları var. 1000'in üstünde ortak kontenjanla meslek öncesinden, liseye denli öğrenime başlayacaklar. En endamsız müddette bir-iki sene içre ortaöğretim de karışma olacak” dedi.

“Bahçeşehir Koleji evren yurttaşı efrat yetiştiriyor”

Bahçeşehir Kolejinin evren yurttaşı efrat yetiştirme amacıyla Türkiye'nin önder yetişek kurumu olduğuna özen çekici hasret Dağ; “27 sene ilkin yola çıktık. Bugün Türkiye'nin doğusundan batısına, Kars'tan Edirne'ye, Antalya'dan Sinop'a denli okullarımızda Türkiye'nin geleceğini yetiştiriyoruz. Bahçeşehir Koleji ortak hoca okulu. Kurucularımız Enver ve Semra Yücel hocalarımla başlamış bulunan bu süreçte; öğretmenlerimize verdiğimiz değer, öğretmenlerimiz üstünden onların kanalıyla eğitim-öğretime yaptığımız yatırımlarla övünen ortak kurumuz. Akademik altyapı, psiko-sosyal gelişimi ile hoppadak Türkiye'de değil, dünyada uydurma sahibi olacak önder efrat yetiştirmeyi hedefledik. Hedefimiz; dünyada ne yapılıyorsa en doğrusunu alıp Türkiye şart ve gereksinimlerine bütünleşmiş etmek, hâlâ önemlisi Türkiye'den dünyaya açılacak yetişek modellerine Türkiye'de önderlik fail ortak yetişek kurumu olmaktı. Ne bahtiyar ki bundan sonraları bunların neticelerini uzun uzun ortak süredir paylaşıyoruz. Yabancı dilde eş anahtar yetişek modelimiz çağ Türkiye'de katı aşırı meslek kabilinden uygulanıyor. Fenden matematiğe, müzikten elleme sanatlara plan tabanlı ortak yaklaşımla öğrencilere hayalet ettirebilmek, hayalet ettiklerini yaşama geçirebilmek düşüncesince bilimsel niteliği bulunan altyapıyı kazandırıp bunları uygulayabilmek eğitimimizin temellerini oluşturuyor. Tüm bunları anaokulundan itibaren çocuklarımıza verebilmek yetişek düşüncesince aşırı kıymetli. İletişim becerileri güçlü, baş başa çalışabilen çoluk çocuk yetiştiriyoruz. Bütün bunları muktedir olgunlaşmak düşüncesince çelimli ortak bilimsel niteliği bulunan altyapı, elleme konumlanmış tesisat ve coşku yönünde bunlara apiko hoca kadrosu, akla yatkın fiziksel ortamları gerçekleştirmek zorundasınız. Şu anda 100 bine DOĞRU öğrencimiz, 14 bine DOĞRU yetişek tedrisat kadromuzla aşırı iri ortak karı kendisine Türkiye'de bu işin en iyisine, birinci sınıf öğrenime imza atıyoruz. Bunları sizlerle alım çalım duyarak paylaşıyorum. Bunu hoppadak Bahçeşehir Koleji düşüncesince paylaşmıyorum; Yaptığımız rastgele işi ve katkıyı, eğitim-öğretim camiasına, yetişek ekosistemine verilen ulama kendisine paylaşıyorum” dedi.

“Söke'de de Fen ve Teknoloji Lisesi olacak”

Özlem Dağ; “Tüm bu gösterimi Olcay Hocam ve takımı 2016 yılından beri Kuşadası'nda uyguluyor. Kuşadası'nda bitirdikleri düzentileme ve kattıkları değerle Söke'de de aldatıcı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Türkiye'nin doğacak projesi kendisine değerlendirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri dair Bahçeşehir Koleji kendisine kılavuz gemisi olduklarına da özen çekici hasret Dağ; 15 sene ilkin Fen ve Teknoloji Liselerinin önceki kampüsünün hususi ortak ortaöğretim programı kendisine açıldığını belirtti. Seçmeli derslerle baş başa programlarının güncellendiğini tabir fail hasret Dağ; “Övünerek söylüyorum ki bu programlar öğretmenleriyle baş başa öğrenciler kabilinden hazırlandı. Bu programlar çağ dünyanın konuşmuş bulunduğu programlar. Yapay zekâ, siber güvenlik, lisanslama araçları, robotik sistemler derece dersler öğretmen, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz kabilinden hazırlandı, Talim Terbiye'ye sunuldu. Türkiye Cumhuriyeti zamanı düşüncesince de ortak ilktir. 11 dersin onayı bu halde makbuz ve Bahçeşehir Koleji Fen-Teknoloji Liselerinde bu dersler okutuluyor. İnşallah Söke'de de Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden bir tanesi olacak” niteleyerek konuştu.

Toplantıda Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ve SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan da endamsız birer mülakat yaparken, derinti basından mevrut soruların yanıtlanmasıyla akıbet buldu.

Levent Tuncer
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler