USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yeni senenin geçmiş gününde kayakseverler Erciyes'te bulanıklık oluşturdu

Yerli ve ecnebi turistler, 2023'ün önce gününde Erciyes Dağı'ndaki pistlerde ski yapmanın keyfini çıkardı.

Yeni senenin geçmiş gününde kayakseverler Erciyes'te bulanıklık oluşturdu
01-01-2023 15:05
Kayseri

Kesintisiz ski meydana getirilen levent boylu pistlere, snowboard, kızak kadar muhtelif şita aktivitelerinin birlikte sakıncasız ski merkezi sertifikasına da erbap Erciyes, acemi senenin geçmiş gününde kayakseverlerin tercihi oldu.

Tesislerin bulunmuş olduğu 2 bin 200 rakımdaki Tekir bölgesi, Hacılar Kapı ve Develi Kapı'daki pistlerde kesafet gerçekleştiren evcil ve ecnebi ziyaretçiler, güneşli havada ski yaptı.

Rusya'dan mevrut Ekaterina Shvyreva, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, Erciyes'i beğendiklerini, döl yatağı az bulunmasına karşın eğlendiklerini söyledi.

Türkiye'ye geçmiş kez geldiğini özetleyen Shvyreva, iklim durumunun aşırı elleme olduğunu, musiki eşliğinde raks ederek yılbaşını geçirdiklerini belirtti.

Irina Shafovorstova, "Yılbaşını Türkiye'de geçirdim. Havalimanı ski merkezine ırak değil, bu hoşuma gitti. Yılbaşında meydana getirilen değme şeyi beğendik. Arkadaşlarıma da buraların elleme bulunduğunu söyledim." dedi.

Kesintisiz ski yapılabilen levent boylu pistlere erbap merkezde, snowboard ve kızak kadar muhtelif şita aktiviteleri de bulunuyor. Güvenli ski merkezi sertifikasına erbap Erciyes'te, tahminî 2 bin döşek kapasiteli 13 otel bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler