USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yapı Kredi, Türkiye’de ilk DN Series™ ATM’lerinin kurulumuyla self-servis ağını genişletiyor

Diebold Nixdorf, Yapı Kredi’nin çelimsiz müddet önceki DN Series™ ATM’leri Türkiye’de kullanıma sunarak sektördeki en sonuç self-servis teknolojisine yükselttiğini duyurdu.

Yapı Kredi, Türkiye’de ilk DN Series™ ATM’lerinin kurulumuyla self-servis ağını genişletiyor
21-10-2021 15:43

Self-servis çözümü, bankanın müşterilerine müteveccih sürdürülebilirlik ve doğacak alıcı deneyimine bağlı taahhüdünü sübvanse eylemek neredeyse en sonuç teknolojiyi sağlıyor. Finansal ve dağınık uygulayım bilimi firması Diebold Nixdorf, Yapı Kredi’nin endamsız müddet önceki DN Series ATM’leri Türkiye’de kullanıma sunarak sektördeki en sonuç self-servis teknolojisine yükselttiğini duyurdu. Böylece Yapı Kredi, DN AllConnect Services℠, kabilinden desteklenen DN Series’in kurulumuyla; NFC, biyometrik veriler ve eke kari etiket doğrulamasını içeren şimdi bütünleşmiş birlikte çözümde kişiselleştirilmiş alıcı deneyimi sunabilecek.

ŞİRKET MALİYETLERİ EN AZA İNİYOR

Şirketler kabilinden meydana getirilen kayıtlı açıklamada, “Yapı Kredi, Türkiye genelinde 400’den çok DN Series ATM kurulumu gerçekleştirdi. Tüm bu ATM’lerin, endişe enformatik ve araba öğrenmesi kullanarak uygulayım aygıt verilerini daim namına birlikte araya toplayan ve çözümleme fail DN AllConnect℠ Data Engine kabilinden destekleniyor. Bu uygulayım bilimi yardımıyla birlikte fenomen bildirildiğinde, DN AllConnect Data Engine olayın asliye sebebi ve lazım bulunan tamirat çeşidini açıktan tanımlar. Ayrıca teknisyenin lazım maharet ve birikim düzeyi, lazım bulunan redif parçalar ve tahmini tamirat süresi üzerine da bilgelik sağlar. Yapı Kredi akçe dönüşümünü optimize eylemek amacıyla, DN Series tasarımının ayrılmaz parçası bulunan beledi akçe dönüşümü (cash recycling) hususi durumunu kullanıyor. Bu hasiyet yardımıyla ATM'ler parayı tehlikesiz ve akıllıca birlikte biçimde bildirme edebilir, doğrulayabilir, depolayabilir ve baştan dolaşıma sokabilir. Bu da verimliliği artırır ve mülk nakil şirketlerinin makineleri baştan yükleme sıklığını azaltarak karbon emisyonlarını ve akçe nakil maliyetlerini en organ indirir” bilgisi verildi.

GELENEKSEL ATM’YE GÖRE YÜZDE 50’YE VARAN GÜÇ TASARRUFU

DN Series ailesi, çevresel sürdürülebilirliğini şimdi da perçinlemek neredeyse arka dönüştürülmüş ve arka dönüştürülebilir malzemelerden üretildiği ve bir çok anadan görme ATM'ye layıkıyla yüzdelik 25 şimdi bol bulunduğu kaydedilerek “Bu, bileşenlerin ve terminallerin hem istihsal işlemlerinde bununla beraber nakliyesinde karbondioksit emisyonlarını azaltır. Ayrıca, hepsi DN Series ATM'lerde en sonuç LED teknolojisinin ve faziletli doğurgan çarpıcılık sistemlerinin kullanılması yardımıyla anadan görme ATM'lere layıkıyla yüzdelik 50'ye vasıl çelim tasarrufu sağlanır” denildi.

Konuya bağlı namına Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, laflarını şu biçimde sürdürdü:

“İnsanların bankaları yararlanma türü değişiyor ve ATM, çağcıl kullanıcı bankacılığı yolculuğunda ciddi önemdeki birlikte sayısal kanal. DN Series, müşterilerimize ATM'de şimdi kişiselleştirilmiş ve ümranlı birlikte kullanıcı deneyimi sunmamızı sağlamakta ve self-servis çözümün sürdürülebilirliği, çevreyi esirgeme taahhüdümüzü destekliyor” dedi.

“MÜŞTERİLER EN GÜVENLİ ÇÖZÜM İLE BANKACILIK İŞLEMİNİ YAPABİLİR”

Diebold Nixdorf Türkiye Bankacılık Genel Müdürü Murat Karagözoğlu, “Türkiye'nin sayısal bankacılık alanındaki öncülerinden biriyle teşrikimesai yapmaktan alım çalım duyuyoruz. Müşteriler, çağ sektördeki en entegre, doğurgan ve tehlikesiz self-servis çözümü ile bankacılık işlemlerini yapabilir. DN AllConnect Data Engine kabilinden sağlanan asıl zamanlı data strateji ile birlikte aradaki DN AllConnect Services hizmetlerimiz azami kullanılabilirlik ve başarım sunuyor” niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler