USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Ülkelerinde 'otel karantinası' koruyucu İngiliz turistler gine Muğla'yı yeğleme etti

İngiltere'nin koronavirüs önlemleri kapsamında uyguladığı yolculuk sıralamasında meydana getirdiği güncellemede "zorunlu otel karantinası gerektiren" al listeden çıkarmasının peşi sıra müşterek günde 10 uçakla kestirmece bin 500 İngiliz turist Muğla'ya ulaştı.

Ülkelerinde 'otel karantinası' koruyucu İngiliz turistler gine Muğla'yı yeğleme etti
24-09-2021 13:20
Muğla

İngiltere'den Dalaman Havalimanı'na evvel uçuşların başladığı Muğla, başta akıbet zamanlarda İngiliz turistlerin en aşırı yeğleme etmiş olduğu dinlence merkezi oldu.

Türkiye'ye mevrut kestirmece 2,5 milyon İngiliz turistin ortak milyondan fazlası, tatilini Muğla'nın flaş gezim beldeleri Bodrum, Marmaris, Fethiye ve etrafında geçiriyor.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ise Muğla'nın en iri destinasyonlarının başlangıcında İngiltere, Rusya ve Ukrayna geldiğini kaydetti.

Muğla'ya ortak milyonun üstünde İngiliz turistin geldiğine dikkati çekici Güvenç, şöyleki konuştu:

"İngiltere bizim pınar pazarlarımızın başlangıcında geliyor. Pandemi evveliyat çağa baktığımızda teşrinievvel ayında İngiltere'den averaj 90 bin turist geliyordu. Bu nicelik şu an düşüncesince kestirmece 60 bin. Ancak rezervasyonlar da bitmeme ediyor. Bu skor gine pandemi evveliyat dönemdeki 90 bin sayılara da ulaşabiliriz. Dün yaptığımız toplantıda elden 2 günde bin bireyin ayırtma yaptırdığını öğrendik. Tüm operatörler rezervasyonların beklediklerinin de üstünde bulunduğunu tabir ediyor. İngiltere dijitalize ergin ortak alışveriş ve bu pazarın yüzdelik 48'i online. Dolayısıyla İngiltere gelişimleri aşırı yakından seyrediyor ve acele uyarlanmış oluyor. "

İngiltere'de doğacak devirde sayısal pazarlama hücumu yapacaklarını özetleyen Güvenç, kestirmece 3 milyon civarındaki sayısal göçebeyi alana döşemek istediklerini, Dalaman bölgesinin doğası ve kültürel değerleriyle bu yapıya makul bulunduğunu söyledi.

İngiltere'de teşrinievvel ayının ikinci yarısında meslek tatillerinin başladığına ayraç fail Güvenç, "Tatillerin başlamasıyla ayırtma akışı elan da hızlanacak. Yaptığımız temaslarda tayyare planlamaları ve geçici akışının bitim teşrin ayının ortalarına denli süreceğini görüyoruz. THY de alana bitim teşrin ayının ortalarına denli tayyare planlamasını bitmeme ettirecek. İngiltere'de Londra haricinde 10 şehirden elan pervaz bitmeme edecek."

Güvenç, doğacak senenin rezervasyonlarının da başladığını ve aşırı rüya vadettiğini anlatarak, esbak senelerdeki sayılara ulaşabileceklerini öngördüklerini tabir etti.

"Muğla'ya özlem kaldık"

Tatil düşüncesince elan ilkin de nice kere Muğla'ya geldiklerini özetleyen Peters-Elian Stevan çifti, uçuşların açılmasıyla gine evvel tercihlerini Muğla'dan yana kullandıklarını söyledi.

Salgın zamanında Türkiye ve Muğla'yı sakıncasız bulduklarını özetleyen Stevan, "Bölgeye elan ilkin de biraz kere geldik. Şimdi de uçuşların açılmasıyla çocuğumuzla beraberce dinlence düşüncesince geldik. Türkiye’yi aşırı seviyoruz. Salgın zamanında de aşırı sevdiğimiz Muğla'ya özlem kaldık.” dedi.

Tatilcilerden Rabırts Berts, Türkiye'de peçe ve toplumsal ara kurallarının aşırı güzel uygulandığını ve müstevli döneminin güzel yönetildiğini organize ettiği düşüncesince Muğla'nın dinlence tercihi bulunduğunu kaydetti.

Bölgenin saf güzelliklerine hayranlığı zımnında Fethiye'ye dinlence düşüncesince mevrut Keven ve Pam Staye, esbak sene gine ilkgüz ayında pandemi zamanında Muğla'ya geldiklerini söyledi.

Buldukları herhangi ortak fırsatta kente geldiklerini ve alana fanatik olduklarını özetleyen Staye, "Buranın insanlarını, kültürünü, yiyeceklerini ve doğasını aşırı seviyoruz. Geçen sene geldiğimiz de tahsil edilen önlemler aşırı iyiydi ve şu an bire ortak önlemlerin bitmeme ettiğini görüyoruz. Bu sebeple kendimizi burada elan güvende hissediyoruz. Tatilimiz gine elan ilkin ortak müteaddit kere geldiğimiz Fethiye'de geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Güvenli ortak dinlence düşüncesince herhangi ortak bilinçlilik düşünülüyor

Muğla ve ilçelerinde, turistlerin dosdoğru ortak dinlence geçirmesi düşüncesince uçaklardan havalimanına, transferlerden otellerdeki tamamı alanlara denli ayrıntılı tedbirler uygulanıyor.

Havalimanlarında Kovid-19 tedbirleri ön planda tutularak karşılanan turistler, tatillerini geçirecekleri, dosdoğru gezim sertifikasyonu düzlük otellerde hıfzıssıhha ve toplumsal ara kuralları delik uğrunda bulundurularak ağırlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler