USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Türk Telekom’dan KOBİ’lere siber güvenlik desteği

Türk Telekom dünya ekonomisinin temel bulunan KOBİ’leri siber güvenlik, mevhum anonsör ve yedekleme kadar düşünce hizmetlerinin arazi almış olduğu ‘Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri’ ile siber saldırılardan koruduğunu duyurdu. Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri’ hi

Türk Telekom’dan KOBİ’lere siber güvenlik desteği
07-12-2021 13:34

Türk Telekom, KOBİ’leri rekabette öne çıkaracak dijitalleşme gereksinimlerine analizör arz etmek bu şeklinde ağ güvenliği, uç alet anti virüs dulda hizmetleri ve oltalama simülasyonu servisleriyle KOBİ’leri siber tehditlere gönül rahatlığı 7/24 koruyor. Türk Telekom’un Sanal Sunucu, Yedekleme ve Dijital Depo Kurumsal servisleri sebebiyle kurumların verileri, Türk Telekom Veri Merkezleri’nde akla yatkın maliyetler ve ifa yöntemleriyle güven içerisinde saklanıyor.

KOBİ’leri dijitalleşme uğrunda Türk Telekom Profesyonel Servisleri ile desteklediklerini tabir fail Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eser, “KOBİ’lerin bulunan uygulayım bilimi altyapılarına, iş yapış biçimlerine ve sayısal inkılap gereksinimlerine en akla yatkın dünkü döl teknolojileri; donanım, servis ve müşavirlik hizmetleri kapsamında, çelimli hal ortaklığı ekosistemimizle yegâne müşterek noktadan ve uçtan pöç sunuyoruz. Türk Telekom adına amacımız, mahsul ve hizmetlerimizle dünya ekonomisinin en ehemmiyetli bina taşlarından KOBİ’lerin rakiplik enerjisini artırmak” dedi.

GÜVENLİ TARİFELERDEN, VERİMLİ ÇALIŞMA TEKNOLOJİLERİNE…

KOBİ’lere sağlanan çözümlere bağlı meydana getirilen mukayyet açıklamada, “Türk Telekom KOBİ’lere, efdal aceleci ve ensesi kalın tarifelerden oluşan genel ağ seçeneklerinin yanında, işletmelerin sayısal dönüşümlerine yardım sağlayacak baş döndürücü şümullü analizör sunuyor. Bu doğrultuda, Türk Telekom’un sunmuş olduğu ‘Güvenli KOBİ Tarifeleri’ sebebiyle işletmeler, ensesi kalın içerikli, interneti limitinde duran ve emlak haricinde da muteber tekliflere akla yatkın fiyatlarla cemaat oluyorlar. Türk Telekom, sayısal inkılap gereksinimleri kapsamında KOBİ’lere, “Elektronik Güvenlik Çözümleri” ile güvenlik kameraları, intikal arama sistemleri, sensörler ve izlem yazılımları sunuyor. “İletişim Sistemleri Çözümleri” ile işletmelerin iletişimlerini akıcı sürdürmesine dayanak noktası bulunan Türk Telekom, yazılımsal santral, özerk melez santralci ve santralci ekipmanları gereksinimlerine analizör üretiyor” denildi.

FARKLI HIZ PAKETLERİNE GEÇEBİLME İMKANI

Konuya bağlı şirketten meydana getirilen mukayyet açıklamanın devamında, “KOBİ’ler, Türk Telekom’un “Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri” ile de HES Kodu okuyucular, çokbilmiş tahtalar ve termal kameralar kabil değişik hal bileşenlerinden oluşan gereksinimlerine analizör bulabiliyorlar. Tüm bu çözümlerin indinde işletmelere efdal kaliteli, güvenli ve fiber genel ağ hizmeti sunan Türk Telekom, Metro Ethernet İnternet ile KOBİ’lerin indinde arazi alıyor. İşletmelere efdal upload (yükleme) hızı içeren, 100 Gbps izole bant genişliğine denli seçenek genel ağ himmet paketi sunan Türk Telekom, kullanıcılarına değişik himmet paketlerine geçebilme imkânı da tanıyor. Dijitalleşme süreçlerinde esnaf ve KOBİ’ler düşüncesince analizör üreten Türk Telekom, “Tekno İşyerim” çakılı genel ağ kampanyasıyla işletmeler düşüncesince internet sayfası kurmayı beş altı dakikada muhtemel kılan sayısal bedava kurulum paketleri sunuyor. Paketlerde, işlerini engin komuta etmek talip şirketlerin gereksinim duyan stator IP çözümüne, antivirüs hizmetinden sayısal dönemin gerekleriyle ahenkli ön saymanlık programına denli katı baş döndürücü mahsul arazi alıyor” bilgilerine arazi verildi.

Türk Telekom’un sunmuş olduğu ‘Güvenli KOBİ Tarifeleri’ sebebiyle ise işletmeler, ensesi kalın içerikli, interneti limitinde duran ve Türk Telekom Güvenlik McAfee Koruma Servisi ile cihazlarını siber risklere gönül rahatlığı koruyabildikleri tekliflere akla yatkın fiyatlarla cemaat oluyorlar.

KOBİ’LERE 9 FARKLI ALANDA EĞİTİM VE DANIŞMANLIK

Türk Telekom, İTO’nun Avrupa Birliği destekli KOBİ’lerin dijitalleştirilmesi projesinin sonuncu ürünü bulunan ve dijitalkobim.org adresinden erişilebilen platformun izlemsel ortağı konumunda. “https://dijitalkobim.org” web sayfası üstünden ölçülü plan ile güvenli ve şümullü kurumsal yaklaşımla, İstanbul’daki 430 bin üyenin sayısal inkılap ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Platform, imalat ve işlev sektörlerindeki KOBİ’lere 9 değişik inkılap dalında terbiye ve müşavirlik kabil hizmetleri sunarak, işletmelerin sayısal dönüşümlerini kolaylaştırıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler