USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Türk Telekom’dan dünyaya teknoloji ihracı: Net Insight ile 5G iş birliği

Türk Telekom ve dünyanın önde mevrut teknoloji çözümleri şirketlerinden Net Insight, 5G’de meslek anahtar bir iş donanmasına imza attı. Beraber geliştirdikleri ve ürünleştirme süreci süregelen bu dünkü patentli teknolojiyle beraberce Türk mühendislerinin başarısı baştan d?

Türk Telekom’dan dünyaya teknoloji ihracı: Net Insight ile 5G iş birliği
12-12-2021 13:22

Türkiye’de sayısal dönüşümün öncüsü Türk Telekom, geleceği, 5G ve acemi soy sop teknolojilerle biçimlendirmek kıl payı dünyanın önde mevrut teknoloji şirketleriyle iş ortaklıklarına bitmeme ediyor. Bu kapsamda Türk Telekom, telekomünikasyon, enerji, para kadar sektörlerin en ehemmiyetli ihtiyaçlarından ‘senkronizasyon’ dair Net Insight ile bir teşrikimesai yaşama geçirdi. Anlaşma ile Türk Telekom ve Net Insight’ın 5G devir ve kelime sıklığı senkronizasyonu dalında geliştirdiği patentli teknoloji, Türk Telekom ve Net Insight ortaklığı ile ürünleştirilerek, Türkiye müdahale tamamı dünyaya pazarlanacak.

“TÜRK MÜHENDİSLERİ 5G ALANINDAKİ BAŞARISINI TÜM DÜNYAYA GÖSTERİYOR”

Stockholm’de planlı imza töreninde mütekellim Türk Telekom CEO’su umut Önal, “Türk Telekom olarak, Türkiye'nin sayısal dönüşümüne önderlik eylemek ve geleceği, 5G ve acemi soy sop teknolojilerle biçimlendirmek düşüncesince çalışıyoruz. Bir teknoloji firması olmanın da ötesinde, millî yazık anlayışıyla teknolojiyi insanoğlunun iyiliği ve faydası düşüncesince üreten, geliştiren ve piyasaya bedel katan hayattaki izlemsel operatörler ortada toprak almaktan alım çalım duyuyoruz. İştiraklerimizle baş başa 5G alanındaki mükemmel mühendislerimiz, teknolojilerimiz, ürünlerimiz ve testlerimizle kürevi arenada 5G’nin gelişmesinde deli dolu gösteriş alıyoruz. Mobil operatörler ve nazik devir senkronizasyonu ihtiyaçı bulunan tamamı sektörler düşüncesince maliyetleri düşürecek, servis sürekliliğini artıracak bu yenilikçi hal düşüncesince kürevi pazarda ehemmiyetli bir gizil görüyoruz. 5G’nin eşleme ihtiyacı düşüncesince müstelzim 1500 nano saniye keskinliğin aşırı altında bir değere ehil bulunan ürünümüzle, tamamı bu gereksinimleri karşılayabiliyoruz. Bu teknoloji ile baş başa Türk mühendislerimizin iri başarısını göstererek, ülkemizi arsıulusal arenada en güzel halde özümleme edeceğiz. Net Insight ile yaşama geçirdiğimiz teşrikimesai ile bu hızla gelişen teknolojinin ürünleştirilmesini ve dünyaya ihracını gerçekleştireceğiz” niteleyerek konuştu.

5G SENKRONİZASYONU ALANINDA BENZERSİZ VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ

Bu teşrikimesai sayesinde, 5G devir ve kelime sıklığı senkronizasyonu dalında geliştirilen patentli teknolojiye müstenit kuma mahsul ve analizör geliştirileceğini kail Önal, “Bu teşrikimesai ile Türk Telekom, ehil bulunduğu eşleme teknolojisini, tamamı Türkiye’yi havi çakılı ve taşınabilir kanalizasyon tecrübesini ve arsıulusal standartlaşmaya müteveccih çalışmalarını ortaya koyacak ve ürünün toptan ölçekte pazarlanmasına da dayanak verecek. Türk Telekom, mühendisleriyle yazılım ve ihya desteğini sürdürürken, ürünün toptan pazarlarda yaygınlaşmasında gösteriş oynayacak. Türk Telekom, bu teknolojiyi kullanan önce cerrah olmanın yanı sıra, ürünün geliştirilmesi evresinde imtihan ortamını da sağlayacak. Böylece alttaki yatan ağ teknolojisinden ve uydudan bağımsız, uçtan pöç çalışan, SLA ile sağlanabilen önce ve tek devir ve kelime sıklığı senkronizasyonu çözümü yaşama geçecektir. Net Insight, ürünün toptan pazarda satışını, para ve erke kadar senkronizasyona gerekseme duyan tamamı sektörlere adaptasyonunu ve adanmış sonrası dayanak faaliyetlerini yürütecek” dedi.

“OPERATÖRLERİN 5G’YE GEÇİŞİNDEN MALİYETLERİ AZALTACAK ÇÖZÜM”

Senkronizasyon çözümünün, tanıtma sektöründe 5G ve ötesi teknolojiler ile bu ürüne gerekseme duyan öteki sektörler için, GPS bağımlılığı olmadan, bulunan kanalizasyon ekipmanlarının da değiştirilmesine lazım kalmadan, devir ve kelime sıklığı senkronizasyonunun kanalizasyon üstünden iletiminde nazirsiz bir formül sunduğunu tamlayan Önal, “Bu teknoloji sebebiyle 5G’ye güzeşte operatörlerin karşılaşmış bulunduğu en iri sorunlardan bir tanesi bulunan GPS sinyali kesilmelerine ilişkin namına yaşanabilecek servis kayıplarını engel olmak düşüncesince kılavuz kaptan bir hal üretiliyor. Bu yenilikçi çözümün, elden Türk Telekom şebekesinde değil, tamamı hayattaki taşınabilir operatörlerin ve eşleme ihtiyaçı bulunan sektörlerin kullanımına sunulması, ehemmiyetli devir ve maliyet tasarrufu sağlamasının yanı esna misyon sürekliliğini de artıracak” ifadelerini kullandı.

Net Insight CEO'su Crister Fritzson ise, Türk Telekom ile taşınabilir cerrah ağlarına uyarlanacak teknolojiler ihya dair derinlemesine ve yararlı bir iş donanmasına imza attıklarını dile getirerek, “Birlikte 5G ağları ve devir senkronizasyonu dalında çelimli ve nazirsiz bir yetkinliğe ve deneyime sahibiz. 5G’de dizge anahtar bu acemi çözümümüz düşüncesince kürevi ölçekte iri ve ehemmiyetli bir alışveriş potansiyeli görüyoruz” niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler