USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg, CES 2023'te "yarından sonrasının" vizyonunu sergiledi

CES 2023'e duyuları harekete nâkil müşterek birikim alanıyla dahil olan Togg, dünyada evvel kat uygulanacak müşterek yöntemle yapılacak ön havale sürecine müteallik bilim paylaştı.

Togg, CES 2023'te
06-01-2023 05:05
Washington

Türkiye'nin mobilite dalında toptan uygulayım bilimi markası Togg, dünyanın en iri Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te yarından sonrasının mobilitesine bağlı vizyonunu sergiledi ve ön havale sürecine bağlı bilgileri paylaştı.

Duyuları harekete nâkil ekstrem sayısal yanında deneyim… Mobilitenin yarından sonrası! Beyond X#ReDefineMobility#CES2023 #Togg pic.twitter.com/ZAaHIMVJ0b

— Togg (@Togg2022) January 5, 2023

ABD'nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri ortada planlı dünyanın en iri mahveden elektroniği fuarı CES'e duyuları harekete nâkil yanında repertuvar alanıyla eklenmiş olan Togg, dünyada ilkin defa uygulanacak yanında yöntemle yapılacak ön havale sürecine müteallik bilim verdi.

Ayrıca, Togg'un Beyond X adıyla yayınlanan ve mobiletinin yarından sonrasına bağlı ipuçları verici stand dalında ziyaretçiler, duyularını harekete nâkil yanında mobilite deneyimine karışma oldu.

"Teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik"

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, burada meydana getirdiği sunumda, CES'e bu sene "Kullanıcı Deneyimiyle Mobiliteyi Yeniden Tanımlamak" başlığı altında katıldıklarını söyledi.

Karakaş, güzeşte sene evren çapında ahenk getiren Konsept Akıllı Cihaz'dan sonradan bu defa CES'e çokbilmiş yanında cihazdan fazlasını temessül fail Beyond X deneyimini getirdiklerini anlattı.

Karakaş, "Tıpkı güzeşte sene bulunduğu kadar bu sene da teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik. Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg'un DNA'sını meydana getiren dualite temasıyla insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, bellek ve kalp, bütünlük ve çoğul kadar kavramların altını çiziyor." dedi.

"Kullanıcıların hâlâ bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz"

CES 2023'te toptan kendisine tescil ettirilen USECASE Mobility terimi çevresinde 4 boyutta anlatım edilen "Akıllı Cihaz", "Dijital Platform", "Temiz Enerji Çözümleri" ve "Gelişimin Yapıtaşları"nı vurgulayan yanında içerikle bulunduklarını tamlayan Karakaş, bu sene gine sayısal zanaat tarafından "doğuştan elektrikli", "doğuştan sürdürülebilir", "doğuştan dijital" ve "doğuştan yeşil" kavramlarının altını çizdiklerini kaydetti.

Karakaş, dünkü dünyanın ağız ağıza sayısal boyutta şekillenip hayallerin ötesine gideceğini belirterek şunları kaydetti:

"Kullanıcı da bu dünyanın nereye gideceğini bugünden göremiyor, bilemiyor. Biz, çelimsiz yanında müddet sonradan tamamı kullanıcılara açacağımız sayısal platformumuz Trumore’da, ekosisteme kattığımız oyuncularla yanında araya gelip proaktif kendisine o dünyayı şekillendiriyoruz. Oyun alanlarını baştan tanımlıyoruz. Kullanıcıların hâlâ bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz."

Ön siparişler evren çapında yenilikçi yanında yöntemle alınmaya başlanacak

Avrupa'nın en parlak kampüsünde ilkin çokbilmiş cihazın hızlı üretimine başladıklarını anımsatan Karakaş, cihazın mart böylecene Türkiye'den başlayarak kullanıcılarla buluşacağını dile getirdi.

Türkiye'de başlamış olacak ve geçenlerde bilgileri açıklanacak ön havale sürecine bağlı de bilim verici Karakaş, Togg'un anadan doğma elektrikli ilkin çokbilmiş aleti C SUV'un ön siparişinin evren çapında yenilikçi yanında yöntemle satışa açılacağını aktardı.

Karakaş, satı stratejilerinde kullanıcıyla aracısız değinme şeklini seçtiklerini belirterek, "Küresel rekabette kullanıcıya benzeyen olanlar elan kalburüstü oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla aracısız buluşturacak, satışları aracısız kendimiz birleştirme edeceğiz." dedi.

Kullanıcıyı merkeze alan, sayısal ve fiziki deneyimi harmanlayan yapıda işlev vereceklerini vurgulayan Karakaş, şunları söyledi:

"Şubat ayında da siparişleri açıp, ilkin çeyrek böylecene ilkin çokbilmiş cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri ferdî kullanıcılar rüçhan kazanmak kıl payı 2023 süresince teyit edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üstünden katılacakları yanında yarış ve ya dilerlerse ad çekme yöntemiyle Togg çokbilmiş cihazlarına ön havale bırakma hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına hususi kendisine üreteceğimiz ve bariz tezyit ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 nüsha çokbilmiş cihazın ön siparişine iltihak hakkı ve tanzim önceliği sunacak."

"Akıllı cihazımızı üçüncü dirim piyasası kendisine tanımlıyoruz"

Dört sene ilkin yanında arabadan dahası düşüncesince yola çıktıklarında 2 ciddi hedefleri bulunduğunu hatırlatan Karakaş, şu şekilde bitmeme etti:

"İlki, toptan boyutta rakiplik edebilir ve düşüncesi mülkiyeti Togg'a ilgili yanında mobilite uygulayım bilimi markası geliştirmek. İkinci maksadımız de kullanıcıyı merkeze alarak çokbilmiş cihazımız ve sayısal ürünlerimizin etrafında, hacısı hocası düşüncesince belirgin ve erişilebilir yanında ekosistem oluşturmak. Geride bıraktığımız dört yılda planlarımız doğrultusunda yavaş yavaş ilerledik. Mobilite ekosistemimizi de sayısal platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günce hayatını kolaylaştırıp sevinçli bir duruma getirecek çokbilmiş dirim çözümleri sunuyoruz. Çünkü tığ çokbilmiş cihazımızı üçüncü dirim piyasası kendisine tanımlıyoruz."

Duyuları harekete nâkil “Dijital Mobilite Bahçesi”

Togg, Las Vegas Convention Center'daki standında, "Dijital Mobilite Bahçesi" ismini verdiği 910 metrekarelik bölgede sürdürülebilir ve irtibatlı yanında mobilite geleceğini keşfetme deneyimi sunuyor.

CES 2023'te Togg standına gelenleri dü kıvrık binanın uğrunda yerleştirilmiş 21 metreye 7 mt. ebadında dev LED ekrandan akan, siber fiziki mimar ve sayısal sanatkâr Güvenç Özel'in tasarladığı sayısal şelale karşılıyor. Standın zeminindeki kanallarda buluşan sayısal ve asıl su, Togg'un dualite terimini gözler önüne seriyor.

Togg'un hem sayısal hem doğayla iç içe repertuvar alanında, dualite yaklaşımındaki insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, bellek ve kalp, bütünlük ve çoğul kadar kavramlar buluşuyor.

Beyond X, Akıllı Yaşam, Temiz Enerji ve Self AI sahalarından oluşan "Dijital Mobilite Bahçesi", ziyaretçilere duyuları harekete nâkil yanında repertuvar yaşatıyor.

Ziyaretçiler Togg'un dualite terimini vurgulayan logosuna atıfta mevcut girişten geçtikten sonra, 15 mt. boyunda ve LED ekrandan oluşan yanında tünele giriyor. Tünel süresince süregelen deneyim, tünelin böylecene mobilitenin yarından sonrasını sayısal sanatla anlatım fail Beyond X kapsülünde bitmeme ediyor.

Beyond X

Mobilitenin yarından sonrasının ipuçlarını verici ve Togg Dizayn Stüdyosu'nun tasarladığı ve Pininfarina ile baş başa geliştirilen Beyond X alanı, katılımcılara kişiselleştirilmiş yanında mobilite deneyimi sağlıyor.

Yolculuklarına tünelde süregelen ziyaretçiler, heykelsi ve dairevi yanında kapsülün süresince fon enerjisini kahir yanında görsel zanaat eşliğinde mobilite deneyimi yaşıyor.

Katılımcılar, kendileri düşüncesince en akla yatkın musiki ve ortamın içinde, Satürn, Orman, Fütüristik kent ve Sanatsal Türkiye kadar dört mümkün senaryodan bir tanesini yaşayabiliyor. Beyond X, ekstrem sayısal yanında repertuvar ile akıl, ruh, ihtisas ve dört duyuyu harekete geçiriyor.

USECASE Mobility'nin bina taşları

Stantta 4 ayrımlı köşede sürdürülebilirlik ve mobilite ekosistemi kavramlarını vurgulayan 4 ayrımlı ana konu anlatılıyor.

Ziyaretçiler bu alanlardan ilkinde Togg'un kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve işbirlikleriyle daim gelişen yanında sayısal repertuvar platformu kendisine tasarladığı ve Trumore markası altında toplamış bulunduğu kişiselleşmiş, akıllı, empatik ve akıcı kullanıcı deneyimini tanışıklık fırsatı buluyor.

Togg ziyaretçileri parlak erke çözümlerini deneyimleme dalında ise Siro'nun elektrikli vesait düşüncesince karbon atıl göze çözümleri, yenilenebilir erke santralleri ve haneler düşüncesince erke ambarlama çözümleri ile Trugo'nun yüzdelik 100 yenilenebilir sertifikalı erke kullanan, uçtan uca, kullanıcı odaklı elektrikli taşıt yükleme hizmetlerini yakından tanışıklık olanağına erişiyor.

"Temiz erke çözümleri" köşesi blok zinciri teknolojiyle, kullananların üretmesini, yönetmesini ve parlak erke ticareti yapmasını sağlayıcı yanında ekosistemi anlatıyor.

Akıllı kentler düşüncesince Trumore deneyimi

Togg, Trumore'un kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve daim gelişen uygulamaları ile çokbilmiş dirim alanındaki sayısal platformunu deneyimletiyor.

Kullanıcı gereksinimlerini anlayan bireşimli zeke günce rutinleri planlıyor, asistanlık yapıyor. Akıllı rotalama ile akla yatkın yükleme istasyonuna göre, otopark noktayı planlama, havale verebilme ve ifa yapabilme kadar çözümleri sunuyor.

Kazandıran blokzincir tabanlı fintek çözümleri ile kullanıcılarına nazirsiz yanında repertuvar sağlıyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağıyla kullanıcılarına elan fazlasını deneyimletiyor.

Temiz Enerji ve Self AI

Togg şirketleri Trugo ve Siro'nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla toprak almış bulunduğu kısımda de kullanıcıları elden erke tüketen olmaktan dönüştürüp ayrımsız sürede enerjiyi üreten ve tamamı erke döngülerini blok zinciri tabanlı yanında ortam üstünden başöğretmen yan olmalarını sağlayıcı yanında ekosistem anlatılıyor.

Ziyaretçilerin kendileriyle ayrımsız hareketleri yapabilen sayısal ikizlerinin oluşturulduğu "Self AI" dalında ise geleceğin mobilitesinde sayısal avatarların kullanıcılara sağlayacağı avantajlar üzerine bilim veriliyor.

Kullanıcılar, oluşturdukları avatarlara dünkü özellikler ilaveten geliştirmeye bitmeme edebiliyor ve başkaca bu avatarları NFT kendisine isimlendirilen sayısal varlıklara dönüştürebiliyor. Böylece, kullanıcılar bu avatarları devir içi topluluklarda ve Togg mobilite ekosisteminin tamamı mecralarında kullanabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler