USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

TEKNOFEST 2022'de Samsun'da yapılacak

TEKNOFEST 2022'de Samsun'da yapılacak
26-09-2021 20:29
Samsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, icra ettiği mukayyet açıklamada, 21-26 Eylül'de İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021'in kapanış gününde organizasyonun doğacak sene Samsun'da düzenleneceğinin açıklandığını bildirdi.

TEKNOFEST'in 2022'de Karadeniz Bölgesi'nde Samsun merkezli gerçekleştirilecek olmasının aşırı ehemmiyet taşıdığını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"TEKNOFEST, ikinci el İstanbul haricinde düzenlenecek. Bu manalı ve şişman organizasyonun İstanbul haricinde gerçekleştirileceği ikinci kentin Samsun olması başkaca anlamlıdır. TEKNOFEST, herhangi müşterek şeyden önceki Samsun'un berk temelleri bulunan ilmî altyapısının büyüme göstermesine ve ilk gencelme şehri kimliğinin kuvvetlenmesine yardım sağlayacaktır. Samsun, çelimli altyapısı ve üstyapısıyla, konaklama kapasitesiyle, millî ve arsıulusal organizasyonların gerçekleştirilmesine imkân sağlayıcı tesisleriyle, 2 büyüklük üniversitesiyle, gençlere sunmuş olduğu imkanlarla TEKNOFEST'e en dobra biçimde ev sahipliği yapacaktır."

Karaaslan, TEKNOFEST'in Samsun'da gerçekleştirilmesi noktasında etraflıca zamandır görüşmeler yaptıklarını, dakika bunun sonucunu aldıklarını belirterek, "Gençlik şehri Samsun'umuz 2022 senesinde dünyanın müşterek numaralı havacılık, gök ve uygulayım bilimi festivali TEKNOFEST'e ev sahipliği yapacak. Bugüne derece millî ve arsıulusal organizasyonlara başarıyla ev sahipliği eden şehrimiz, doğacak sene bu şişman festivali de kendine uygun biçimde gerçekleştirecektir. Ülkemize, milletimize, şehrimize ve hepsi gençlerimize yararlı olsun." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 745

The include file 'json/puan_59220_1_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler