USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

TBMM Başkanı Şentop: Teknolojide baş döndürücü çelimsiz sürede iri mesafeler alındı

TBMM Başkanı Şentop, 'Teknoloji dalında aşırı çelimsiz sürede iri mesafeler alındı, inşallah aşırı şimdi çelimsiz sürede şimdi iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde aşırı ileriye gidecek." dedi.

TBMM Başkanı Şentop: Teknolojide baş döndürücü çelimsiz sürede iri mesafeler alındı
24-09-2021 21:34
Istanbul

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, uygulayım bilimi dalında tahsil edilen mesafelerin, atılmış adımların önceden baş döndürücü ıvır zıvır adımlar adına ortaya çıktığını fakat henüz sonradan hendesi birlikte biçimde kendisini katlayarak büyüdüğünü belirterek, "Çok çelimsiz sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü henüz çelimsiz sürede henüz iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek." dedi.

TEKNOFEST'i ziyaret fail Şentop'a, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar zevcelik etti.

Şentop, gazetecilere icra ettiği açıklamada, TEKNOFEST'i geçmiş sene da ziyaret ettiğini anımsatarak, "Muazzam birlikte ayırt ve muvaffakiyet var. Stantların kuruluşundan elçi sayısına denli rastgele kere katlayarak artıyor." diyerek konuştu.

TEKNOFEST'in ilkin gençlerin, evlatların merakını çektiğini tamlayan Şentop, "Buradaki konkre birtakımı girişimleri, projeleri görerek ufuklarını geliştireceklerini düşünüyorum. Nitekim birtakımı ıvır zıvır çocuklarımızla gençlerimizle geveze ika olanağı da oldu. Hepsinin kafalarında projeleri mevcut fakat konkre adına gördüklerinde elbette henüz birlikte tomar öz itimat sahibi oluyorlar. Bu bakımdan baş döndürücü önemli." dedi.

Şentop, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sonuç 20 sene içinde teknolojide icra ettiği hamlenin de görüldüğünü tabir ederek, şu biçimde bitmeme etti:

"Bütün bunlar Türkiye'de bu mevzuya ve teknolojiye, Türkiye'nin ilkin defans sanayinde büyümesine sunulan önem, çizilen dolay ve bunları düzen bağı birlikte biçimde takiple gerçekleşen şeyler. Türkiye, baş döndürücü iri adımlar attı. Bunları ayrıksı ülkelerle kıyas ettiğimizde de şurası beyan eylemek lazım; uygulayım bilimi dalında tahsil edilen mesafeler, atılmış adımlar önceden baş döndürücü ıvır zıvır adımlar adına ortaya çıkıyor fakat henüz sonradan hendesi birlikte biçimde kendisini katlayarak büyüyor. Çok çelimsiz sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü henüz çelimsiz sürede henüz iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek. Bu elbette çabucak birlikte merak, çabucak birlikte kişi kendimizi övmek, bununla kıvanç eylemek düşüncesince meydana getirilen birlikte iş değil. Bu birlikte zaruret.

Eğer elinizde bu çeşit olanaklar yoksa, ayrıksı devletlere muhtaçsanız baş döndürücü nazik senelerde mükemmel ihtiyacınız bulunduğu anlarda sizi arasında bırakabiliyorlar. En sonuç Amerika ile yaşadığımız F-35'lerle ilgilendiren projede bulunduğu kabilinden işlerine gelmediği devir sizi aşağılamak düşüncesince birlikte ameliyat yapabiliyorlar. Elinizde olanaklar olursa, bunları evcil olarak, ulusal adına geliştirebiliyorsanız, hiç kimseye eksikli yapılmaksızın defans uran olanaklarına sahipseniz, o devir baş döndürücü henüz çelimli birlikte dünya olursunuz. Masada çelimli olmanın, diplomatlık dalında çelimli olmanın şartı da budur. Kissenger'ın birlikte lafı olmaktadır 'Gücünüzün gölgesi masaya düşmedikçe masada muvaffakiyet sağlamanız belkili değildir' der. Dolayısıyla Türkiye bu bölgede iri başarılar elde etti, bunların birtakımı neticelerini da Libya'da, Suriye'de yaşanmış bulunan olaylarda, baş döndürücü yaklaşan birlikte sürede Azerbaycan'da ikinci Karabağ Savaşı'nda gördük. Azerbaycan'ın senelerdir nehiy altında bulunan kişi öz yurt ülkelerini kurtarmasında Türkiye'nin geliştirdiği bu teknolojilerin baş döndürücü iri faydası oldu, defans uran dalında Türkiye ile icra ettiği iş birliğinin faydası oldu."

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, gençlere projelerini somutlaştıracağı imkanların sunulmasının önemine ayraç ederek, TEKNOFEST kabilinden fuarların da gençleri heveslendirme ettiğini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler