USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sivil dronelar düşüncesince en önce drone strateji sistemleri ihdas etmek gerekiyor

Kaspersky Anti-Drone İş Geliştirme Müdürü Kleshnin, "Herhangi müşterek İHA'nın sapmayla amme güvenliğini tehlikeye atıp atmadığını tanıtlamak düşüncesince uçuşa haram yerleri ihlal yazar etmediğini fark edebilmek baş döndürücü önemlidir." dedi.

Sivil dronelar düşüncesince en önce drone strateji sistemleri ihdas etmek gerekiyor
23-12-2022 16:08
İstanbul

Kaspersky Anti-drone İş Geliştirme Müdürü Vladimir Kleshnin, "Düzgün drone takip sistemleri yapılmaksızın kanuncu ve düzenlilik problemlerini halletmek imkânsız namına tanımlanıyor. Herhangi müşterek İHA'nın sapmayla amme güvenliğini tehlikeye atıp atmadığını yahut tehdidi atıl bir vaziyete peylemek ve müşterek uçuşun kanun dışılığını ispat yapmak düşüncesince uçuşa haram yerleri ihlal yazar etmediğini fark edebilmek baş döndürücü önemlidir." dedi.

AA muhabirine açıklamalarda mevcut Kleshnin, daima büyüyen insansız iklim araçları (İHA) pazarı ve tarımdan tıbba ve üretime derece yaşamın nice dalında geçer not drone'ların fütüristik cihazlar kategorisinden çıkarak yaşamın içerisine bütünleşmiş bulunduğunu söyledi.

Bu sene haziran ayında duyurulan ve derinlemesine süredir muhtemel Amazon drone teslimat hizmetinin gizil namına öteki e-ticaret şirketlerinin de önünü açtığına yer veren Kleshnin, "Prime Air'in başarısıyla, öteki firmalar de Amazon'un deneyiminden yararlanacak ve zat insansız taşımalık hizmetlerini benzeyen gelecekte tanıtmış olacak kabilinden gözüküyor. Drone teslimatının muvasala düşüncesince devir ve maliyeti ehemmiyetli seviyede azalttığı delik önüne alındığında, bu uygulayım bilimi çabucak günce rutinimizin müşterek parçası biçimine gelebilir." diyerek konuştu.

Gelecek vaat fail piyasanın gizil riskleri

Vladimir Kleshnin, İHA'ların yeteneklerinin mükemmel namına akıcı pervaz yeteneğine erbap olması ve akilane konumlandırma ile donatılmış olması zımnında doğrusu erdemli seviyeye ulaştığına değinerek, drone teslimatı uygulamasının önündeki en şişman engellerin ise hükümler ve düzenlilik faktörleri bulunduğunu anımsattı.

İnsansız iklim araçlarının hala sıfırdan geliştirilmekte bulunan müşterek mevzuat gerektiren, görülmemiş müşterek muvasala çeşidi namına tanımlandığına dikkati çekici Kleshnin, "Kanun yapıcıların görevi, insansız iklim araçlarının sahadaki durumun gerektirdiği düzenlilik ihtiyaçlarını ihlal etmemesini peylemek düşüncesince İHA'lar ile öteki iklim ve karaca taşımacılığı ortada problemsiz müşterek proses yaratmaktır. Ayrıca kesinleşmemiş hadiseler düşüncesince ilkin müstahzar analizör de gerekiyor." biçiminde konuştu.

Kleshnin, güvenliğin drone operasyonunun kanuncu yönleriyle de direkt irtibatlı olduğuna ayraç ederek, ticari firmalar ve drone kullanan bireylerin müşterek İHA'nın öteki kişilerin güvenliğini zılgıt etmediğini ve firmaların uçtuğu piyasası negatif manada etkilemeyeceğini tasar çizim fail projeler yapması icap ettiğini söyledi.

Eğer müşterek cihazın zat irtifasında, hususi namına tahsis edilmiş müşterek geçenek süresince uçuyorsa, drone operatörü İHA'nın o koridoru kullanmayacağından tehlikesiz olunması icap ettiğinin altını çizen Kleshnin, huysuz hâlde öteki uçar araçlarla cenk olasılığının erdemli bulunduğunu anlattı.

Kleshnin, oluşabilecek ihlallerle ait de konuşarak, "Sahada ayrıca, müşterek sınırı gayrikanuni müşterek biçimde ihlal etmeleri, ehemmiyetli süreçlere (yolcu uçuşları gibi) karışma etmeleri yahut birtanesini tehlikeye atmaları yerinde (İHA'nın itfaiyecilerin çalışmasını engellediği ansızın müşterek tomar halde bulunduğu gibi) uçar nesneleri nazik atıl bir vaziyete getirme fırsatları olmalıdır. İnsansız iklim uzlaştırıcı avlayan kartalların daha verimliliklerini kanıtlayamadıklarını düşünürsek, demincek yegâne umudumuz teknolojik müşterek çözüm." ifadelerini kullandı.

"Drone takip sistemleri yapılmaksızın kanuncu ve düzenlilik problemlerini halletmek imkânsız"

Düzgün drone takip sistemleri yapılmaksızın kanuncu ve düzenlilik sorunlarının çözmenin imkânsız namına tanımlandığına ayraç fail Vladimir Kleshnin, gökyüzünde İHA tespitinin emeksiz müşterek iş olmadığına aksan yaptı. Kleshnin, "Sistem, ayrımlı üreticiler yahut mütekâmil drone meraklıları kabilinden imal edilen ayrımlı beceri ve görsel özelliklere erbap dronları fark etmelidir. Teknoloji, başkaca İHA'nın ticari yahut mahveden pervaz amacını belirlemeli ve belli başlı müşterek bölgede müsaade verilip verilmediğini belirlemelidir. Tüm bunlar, çabuk akıntı fail drone'a kadem düzmek düşüncesince acilen yapılmalıdır." dedi.

Kleshnin, drone takip ile ait müşterek apayrı yaklaşımın hiçbir kaydedilmemiş sayımsız drone'u dikkate kabul eylemek olduğuna yer vererek bu yüzden tamamı İHA sahiplerinin ansız cihazlarına müşterek biykın eklemelerini beklemenin çetince bulunduğunu vurguladı.

İzleme teknolojilerinin verimliliğinin drone ekipmanına ilişkin olmaması gerektiğine aksan karşıcı Kleshnin, şunları söyledi:

"Bu cins müşterek ekosistem yükseltmek düşüncesince imdi müşterek tomar vakte gerekseme duyulsa da bu baş döndürücü imdi üniversal ve velut olacaktır. Zaten iklim alanının korunması düşüncesince müşterek hal geliştiren ve bu bölgede baş döndürücü sayıda buluşun patentini düzlük Kaspersky, demincek de bu konsepti yaşama görmek düşüncesince çalışıyor.

Kaspersky, mütekâmil radyo frekansı algılama, içgüdü algılama, lidar, yankı bilimi ve gözlükçü tarama engelleme edinmek az daha muhtelif takip yöntemlerini birleştirirken, muhtelif şartlarda kullanılabilen müşterek uygulayım bilimi yaratıyor. Bir dronun çeşidini ve modelini müşterek saniyeden imdi çelimsiz müddette saptama eylemek ve belirleme edilen İHA'ları bölümlendirmek düşüncesince otomobil öğrenimi ve bireşimli asap ağları da gereklidir. Sistem, yeni, ek sensörler munzam yahut dronları belirleme eylemek ve bölümlendirmek düşüncesince ansızın baş döndürücü tesisat çözümüyle birleştirebilme kabiliyeti sebebiyle esnekliğini koruyor ve ayrıca, hoppa uçaklar düşüncesince takip ve arama sistemlerini bütünleşmiş edebiliyor. Bu, kullananların ağ izlemeyi giderek imdi degaje ve imdi velut bir vaziyete getirmelerini sağlayacak."

Kleshnin, çırçıplak insansız iklim araçlarının yaşamı imdi emeksiz ve yaşanabilir bir vaziyete peylemek düşüncesince şişman müşterek potansiyele erbap bulunduğunu belirterek, fakat bu toy endüstrinin toy riskleri de yanında getirebileceğini anlattı. Günün mütebeddil iklim alanının toy düzenlilik çözümlerini gerektirdiğine yer veren Kleshnin, bunları geliştirmenin şu anda en akıbet teknolojik edinimler kullanılarak çözülmekte bulunan iddialı müşterek fariza bulunduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler