USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Oyun geliştiriciler için NFT tabanlı gelir modeli

Mobil endişe firması now.gg’nin Silikon Vadisi’nde geliştirdiği dünkü gelir modeliyle, aldatmaca geliştiricilerin yarar marjlarını yüzdelik 25 artıracak. NFT tecim kütlesinin çabucak yetiştiği birlikte ortamda, geliştiriciler oyunculara NFT ile satın kabul etme ve sayışma yön

Oyun geliştiriciler için NFT tabanlı gelir modeli
17-11-2021 11:04

Merkezi Silikon Vadisi’ndeki hareketli endişe firması now.gg, dünkü ifa ve gelir modelini tanıttı. Geliştirici ve kullanıcılar için görülmemiş müşterek düzen deneyimi tasarlayan now.gg’nin geliştiricilerin gelirlerini ehemmiyetli seviyede artırmasını sağlayacak modeli, endişe kontör ödemelerini NFT tabanlı gelir modeliyle birleştirecek. Bu yaklaşım, Apple ve Google infaz mağazalarında toprak meydan hareketli oyunlar için türünün önceki örneği olacak. Bulut kontör ödemeleri, düzen geliştiricilerine infaz içi satın almalardan yüzdelik 95 fasıla sağlayarak, şu anda ifa karşıcı kullanıcılardan bulunan marjlarını yüzdelik 25 artıracak. NFT tabanlı armağan kartları ve takipçi zanaat eserleri eliyle mülk iktisap modeli, şu anda ifa yapmayan kullanıcılar eliyle düzen geliştiricileri için dünkü gelir fırsatları yaratacak.

“OYUN GELİŞTİRİCİLER YENİ BİR GELİR MODELİNİ HAK EDİYOR”

now.gg CEO'su Rosen Sharma, “Oyun geliştiricileri etkileyen dü şişman trend var. Bunlardan ilki IDFA kendisine adlandırılan, çerezler kabil reklamcılar kabilinden anadan görme kendisine geçer ve bireylerin reklamlarla kesinlikle etkileşime girdiğini ölçen tanımlayıcılar. IDFA, alıcı erişme maliyetlerini yükseltiyor” dedi. Diğer trendin NFT'deki hacmindeki patlama olduğuna özen çekici Rosen Sharma, “NFT tecim kütlesi ayda 4 bilyon doları aşıyor ve bu da salname bazda toptan hareketli pazarın az şimdi yarısına denktaş geliyor. Bu şişman miktar karşısında, düzen geliştiriciler de dünkü müşterek gelir modelini adalet ediyor. Mobil bulut, düzen geliştiricilerin kâr marjını şişman seviyede artırarak NFT tabanlı gelir elde etmenin dünkü yayınlarını sunuyor. Mevcut infaz içi ve infaz mağazası modellerinden aşırı şimdi şişman müşterek mülk iktisap fırsatı sunacağına inanıyoruz. Geliştiricilerin marjlarında, kullananların ise özgürlüğünde yaşanacak artışın, düzen dünyasının geleceğini müspet yönde etkileyeceğini düşünüyoruz” dedi.

2022’DE MOBİL OYUN PAZARI 29,1 MİLYAR DOLARA ULAŞACAK

now.gg’nin endişe ödemeleri, hareketli oyunların popülaritesinin toptan çapta artmasına, düşüt marjlı infaz mağazası politikalarına ve NFT ticaretinin patlamasına cevap kendisine geliştirdiğini kail Sharma, "2022'de hareketli düzen pazarının 29,1 bilyon dolara ulaşacağı kestirim edilse de zaman hareketli oyuncuların sadece yüzdelik 5'i infaz içi satın kabul etme yapıyor ve bu da geliştiriciler için sağlam kârlı olmuyor. Bulut kontör ödemeleri ise bu ifa çeşidini yeğleme fail kullanıcılardan elde edilmiş marjı ehemmiyetli seviyede artırıyor. Oyun geliştiricilerin yapması müstelzim müşterek tane obje now.gg'nin endişe ifa altyapısını bütünleşmiş etmek. Böylece oyuncular, geliştiricinin genel ağ sitesinden esas mülk yahut BTC, TC, ETH, DOGE kabil saklı yazı mülk birimlerini kullanarak kontör ödemesi yapabiliyor” dedi.

OYUN GELİŞTİRİCİLER İÇİN YENİ GELİR AKIŞI

NFT pazarının şu anda ifa yapmayan kullananların yüzdelik 95'ini hedefleyerek düzen geliştiriciler için ağız ağıza dünkü müşterek gelir akışının kapısını araladığını tamlayan Sharma, laflarına şöyleki bitmeme etti:

"Pazaryeri, kullananların sayısal derlem ürünleri satın almasına, sayışma etmesine ve tutmasına imkân tanıyor. Daha faziletkâr marjlar ve dünkü gelir kaynakları getiren bu kombinasyonun, bulunan infaz mağazası politikalarıyla yaşama geçirilmesi belkili değil.” Yıllık 1 bilyon dakikalık düzen oynama süresini tespit etmek nerede ise bulunan now.gg'nin geliştiricileri yükseltmek ve oyunculara ağız ağıza dünkü müşterek hareketli düzen deneyimi arz etmek için kurulduğunu hatırlatan Rosen Sharma, “Oyunlarını çalışmalar namına bulutta oluşturmalarına, paylaşmalarına ve bunlardan gelir elde etmelerine imkân tanıyarak düzen geliştiricilerinin erişimini, potansiyelini ve iş modelini ehemmiyetli seviyede değiştiriyoruz.”

HEM GELİR HEM ETKİLEŞİM

Popüler hareketli oyunlardan Perfect World'ün yapımcısı Bai Xue, dünkü modelle ilgilendiren meydana getirdiği açıklamada "Mobil aktör profili nesillerle beraberce dönüşümden geçiyor. Diğer müşterek deyişle hareketli oyunları kimlerin, nerede ve kesinlikle oynadığı daima değişiyor. now.gg'nin endişe ödemeleri sadece geliştiriciler için dünkü müşterek gelir deposu sunmakla kalmıyor, ayrımsız sürede ifa yapmayan müşterilerle etkileşim kurmanın da şimdi manalı yollarını sunuyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler