USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

OMO, Ağrılı ufaklıklara karne hediyesi adına park yaptı

Deterjan markası OMO, arka tahavvül malzemelerini kullanarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine ilişkin Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince hem kirlenme endişesi yaşamadan hile oynamaları bununla birlikte karne hediyesi namına "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir" parkı yaptı.

OMO, Ağrılı ufaklıklara karne hediyesi adına park yaptı
17-06-2022 12:03
Ağrı

“İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir” diye art inkılap meydana getirilen müşterek evren hayaline dayanak sağlayan OMO, plastiklerin atığa değil, çocuklar düşüncesince dubara parkına dönüşmesi üzere april ayında “Değişim Sensiz Olmaz” çağrısında bulundu.

OMO, bu çağrıyla İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz kaymakamlık belediyelerinin desteği ile evvel ve ortaokulların önüne "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutuları" yerleştirdi.

İki maaş süreçte birleşen 196 kilo art dönüştürülebilen plastik atılmış kullanılarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Parkı" yapıldı.

Hem evlatların kirlenme endişesi yaşamadan dubara oynayarak yaşamı öğrenmesi bununla beraber karne hediyesi yerine hizmete oluşturulan parkta evlatların dubara oynaması ve icra ettikleri etkinlikler, Anadolu Ajansı ekibince dron ile görüntülendi.

Unilever Türkiye Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Duygu Dal, "İyilik düşüncesince Kirlenmek Güzeldir" projesinin, gezegenin gönül rahatlığı karşıya bulunduğu hastalıkların bilincinde bulunan ve değişim yapmak başlatmak talip çocuklardan esin aldığını söyledi.

Yaptıkları araştırmanın çocuklarla ele ele vererek harekete geçmeleri icap ettiğini baş döndürücü kupkuru biçimde ortaya koyduğunu tamlayan Dal, şöyleki konuştu:

"18 senedir 'OMO ile Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Aslında halis muhlis bu sav söz doğrultusunda evlatların belirgin havada oynayarak yaşamı deneyimleyerek, keşfederek gelişimleri düşüncesince ana ve babalara çağrılar yapıyorduk, bunu müşterek hamle öteye kullanmak istedik. Artık 'İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Bu doğrultuda müşterek sağlık hareketi başlatmayı amaçladık ve bunu abartmak istiyoruz. İlk evrede İstanbul'daki 3 kaymakamlık belediyesinin de destekleriyle evvel ve ortaokulların önüne art inkılap kutuları yerleştirdik. Orada canlı insanlar, veliler ve evlatların desteği ile plastik atıklar topladık. Amacımız topladığımız plastik atıkları dubara parklarına dönüştürmekti. Bu parkları yaygınlaştırmayı hedefliyoruz, zira istiyoruz ki dubara parkına erişimi sıfır çocuklar düşüncesince tığ henüz müşterek tomar park yapabilelim."

"Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini kullanmak değme şeye değer"

Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini görebilmenin baş döndürücü iyi müşterek kalp bulunduğunu ve değme şeye değdiğini dile getiren Dal, henüz müşterek tomar park yaparak evlatları bahtiyar kılmak istediklerini anlattı.

Unilever'in ev temizliği ve hizmet dalında çalışkanlık yayınlayan kâffesi markalarının "Temiz Ev, Temiz Gezegen ve Temiz Gelecek" anlayışıyla çalıştığını aktaran Dal, şunları kaydetti:

"OMO da bu markalardan biridir. 20 yıla andıran süredir evlatların üstünü telvis endişesi taşımadan dubara oynaması, belirgin havada devir geçirmesi, oyunlarla ve yaşadıkları deneyimlerle öğrenmesinin önemine dikkati çekiyoruz. Dünyanın geçmiş bulunduğu değişimler doğrultusunda hikayemize toy müşterek sahife eklemenin döneminin geldiğini gördük. Çocuklar natürel hayatın gönül rahatlığı karşıya bulunduğu hastalıkların bilincinde ve bu onları endişelendiriyor. Hatta bu açıdan yetişkinlerden henüz da hassaslar. Çoğu devir ailelilerin ve ya büyüklerin bu mevzuları onlar denli umursamadığını da düşünüyorlar."

"Değişim Sensiz Olmaz" diye evlatları sağlık hareketinde buluşturdu

Dal, bu sebepten "Değişim Sensiz Olmaz" diye evlatları ve yetişkinleri ayrımsız sağlık hareketinde buluşturmak istediklerini laflarına ekledi.

Çocuk ve bekâr psikiyatrı Dr. Yankı Yazgan ise çocukların, baş döndürücü kıymetli bilgelik ve aksiyon deposu bulunan ve toy keşiflere olanak sağlayan doğayla baş döndürücü çelimli bağı bulunduğunu belirterek, bu sebepten evlatların gezegenin ve ekosistemlerin korunmamasından bulut duyduğunu aktardı.

Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt da parkın köye kazandırılmasından ötürü OMO ve alın teri dökenlere teşekkürname etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler