USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

OMIX'in iki telefonu Türkiye pazarında

Akıllı telefon satın edinmeyi düşünenler düşüncesince iki çelimli alternatif, pazarın acemi oyuncusu OMIX’ten geldi. Taksitli telefon satışlarıyla ait acemi düzenlemeyle birlikte, kullananların birlikte süredir erteledikleri acemi telefon arayışına OMIX, fiyat/performans denges

OMIX'in iki telefonu Türkiye pazarında
24-12-2021 14:44

Hayatı kolaylaştıran kurnaz uygulayım bilimi ürünlerini erişilebilir fiyatla tüketiciye sunan OMIX, Türkiye’de ürettiği kurnaz telefon modelleri ile akıbet zamanın konuşulan markalarından bir tanesi oldu. Yeni ekosistem ürünlerini Türkiye’de satışa sunmaya başlamış bulunan OMIX, önceki evrede iki toy kurnaz telefon modeli bulunan X300 ve X500’ü Türk tüketicisinin zevkine sunduğunu açıkladı.

Şirketten meydana getirilen kayıtlı açıklamada, “Uzak Asya’nın uygulayım bilimi ihya mevzusundaki bilim ve birikimini, yerel istihsal kuvvetiyle birleştiren OMIX, orta-üst segment özelliklere cemaat cep telefonlarını, giriş-orta segment eder etiketiyle satmaya başladı. Yüksek birinci sınıf malzemeden imal edilen telefonlar, vizyon ve tutuş zevki açısından da fiyatlı rakiplerine saha okuyor. X300 ve X500 manken telefonlar ayrımlı ihtiyaçlara cemaat kullanıcılar düşüncesince tesisat ve yazılım özellikleriyle uçtan pöç hal sunuyor. X500 modeli kutusundan çıkan kablosuz kulaklıkla da rakip tanımıyor” denildi.

YAPAY ZEKA DESTEKLİ DÖRTLÜ KAMERA KURULUMU

Açıklamanın devamında bir çok kullanıcının telefon kıymetlendirme kriterlerinde önceki sıralarda kameranın bulunduğuna ilgi çekilerek, “X300 ve X500’ün de iddialı yanlarından bir tanesini oluşturuyor. OMIX’in Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisinde imal edilen cihazlardaki kameralar, çelimli donanımına ek kendisine bileşimli zeka desteği ile hepsi kudret ortamlarında açık ve bembeyaz fotoğraflar sunuyor. X500’ün geri bölümündeki 48 megapiksel çözünürlüğünde bulunan anne kamera, 108 megapiksel AI Modu ile çekimlerde ayırt yaratıyor. X300’ün anne kamerası ise 16 megapiksel çözünürlük ve 96MP AI Modu sunuyor. Ana kameralara ek kendisine konulmuş bulunan 115 aşama ultra serbest zaviye kontak mercek sebebiyle erke ve videoteyp çekimlerinde hâlâ birinci sınıf neticeler kesbetmek mümkün. Telefonların efdal çözünürlüğünde bulunan selfie kameraları geri kameraları aratmıyor. X300 ve X500 ön kameraları, 1080p HD Full HD videoteyp kaydı yapabiliyorlar. Telefonlardaki Yazılımsal Görüntü Sabitleyici (EIS) ise kullanıcısına açık çekimler dair asistan oluyor. Yapay zeka destekli oyunluk kavrama özelliği ile beraberce gece, pro, HDR, portre, GIF ve genel vizyon tasrif kabilinden modlarıyla kullanıcıya hâlâ çok imkân sunuyor. OMIX’in telefon kameralarındaki özellikler ortada toprak saha Güzellik Modu da delici neticeler vermesi sebebiyle ilgi çekiyor” ifadelerine toprak verildi.

İŞ VE EĞLENCE AMAÇLI PERFORMANS TALEPLERİNİ KARŞILIYOR

Her kullanıcı düşüncesince bundan böyle performansın önemi kalık vaziyette bulunduğunu tamlayan şeriklik açıklamasında, "OMIX telefonlarda toprak saha 8 çekirdekli Mediatek Helio G80 işlemci, enerjisini HyperEngine Game Teknolojisi’ne cemaat 12nm sıra işi sürecinden alıyor. Yüksek kapasiteli 5.000 mAh kırma levent boylu kullanma süreleri sunuyor. Performansta hisse sahibi bulunan indinde ayrıksı ilke bulunan akıl dair da X500, 4 GB ve 6 GB RAM alternatifleriyle gereksinimleri karşılıyor. Android 11 tabanlı OMIX UI ise kullanıcıya konfor ve maharet dair ehemmiyetli olanaklar sunuyor. OMIX çeşidinden tasarlanan bu hususi kullanıcı arayüzü, hâlâ çok kişiselleştirme arzu edenler düşüncesince birebir!” ifadeleri kullanılırken, eş SIM büyük desteği ile mevrut telefonların, hâlâ çok asayiş düşüncesince inç izi ve beniz aşinalık niteliklerini taşımış bulunduğu bilgisi de toprak aldı.

TEK DOKUNUŞLA KAMERA VE MİKROFONU DEVRE DIŞI BIRAKIYOR

Kullanıcıların asayiş mevzusundaki hassasiyetlerini de dikkate aldığını tamlayan OMIX, bu telefonlara eklediği özelliklerle de ayırt yaratmayı hedeflediği belirtilirken ayrıca, OMIX UI ile verilen Çocuk Modunun, kullanma dair sınırlamaların yanı sıra, “sadece kablosuz acı kullansın” kabilinden edepli ayarlarıyla da tüketicinin gözüne girmeye sözlü bulunduğu da vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler