USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Köpeklerden kaçarken kamyonun altında küsurat çocuğun dirimsel tehlikesi sürüyor

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkmaz köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalmış olarak ciddi vurulan ve ameliyatta ayağı kesilerek dip bakıma tahsil edilen 10 yaşındaki kız çocuğunun dirimlik tehlikesi bitmeme ediyor.

Köpeklerden kaçarken kamyonun altında küsurat çocuğun dirimsel tehlikesi sürüyor
13-03-2022 17:16
Antalya

Belek Mahallesi'nde 5 Mart'ta kendisini kovalayan köpeklerden kaçarken kamyonun altında küsurat Mahra Melin Pınar'ın, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi derin iş servisindeki tedavisi sürüyor.

Sağ bacağı diz üzerinden doğranan önemsiz kızın anası Derya Pınar, gazetecilere, kızının elan evvela biricik başına sokağa aşama bile atmadığını belirterek, DOĞRU olması durumunda okula kişi başına gidip gelmesine güçlü müsaade vermediğini söyledi.

Kaza günü, kızının evlerinin yakınındaki tarlada çekmece seçimi müşterek nesne gördüğünü ve gidip kabul etmek istediğini aktararak, şu biçimde konuştu:

"Onunla çıkmaz kedilerine ev yapacağım, içerisine minder koyacağım, boncuklarla süsleyeceğim' dedi. 'Ben sana kutudan yaparım' dediğimde ise kutunun içinin dargın aldığını söyledi. Getiremeyeceğini düşünerek, 'Tamam, müsaade veriyorum' dedim. Oturduğum yerden o arsayı da görebiliyordum. Evden çıktı. O tam döl ağladı. Onunla ilgilendim. Baktım Melin elden gelmedi. Sesler duydum, koşturdum. Olay başına gelmiş. 'Özür dilerim anneciğim, köpekler saldırdı' dedi. O bir duruma gelmesinden güçlü suçluluk duymuştu. 'Tamam kızım' dedim boydak hani algılayamadım o an. Bilinci durumunda bulunduğu düşüncesince çevresinde ayak parçalarını arıyordum. Buzlu müşterek şeyin içerisine koyup da bacağını kurtarabilir miyiz niteleyerek uğraşıyordum. İşlerin bu denli asıl boyuta geleceğini ön gördüğümde düşünmemiştim. Bacağının hurdahaş bulunduğunu gördüm. İnanamadım. Halüsinasyon görüyorum zannettim. Ama elan sonraları etibba tıbbi bilgiler verdikçe müşterek bacağını en müşterek tomar dü bacağını kaybeder boydak kurtulur diyordum. Ama canıyla cebelleşiyor. Beynine koku ve müvellidülhumuza gitmeye başladıktan sonraları ki inşallah müşterek an evvela olur, neler yaşayacağımızı bilmiyorum. Nasıl müşterek sahn sürecek bilmiyorum. Sadece soluk alıp mı verecek? Neye tepkime verecek neye tepkime vermeyecek. Bizi hatırlayacak mı tanıyacak mı? Kendi yemeğini yiyebilecek mi? Bilmiyorum."

"Dua ediyoruz"

Bu sabahleyin kızını yeni baştan gördüğünü dile getiren ana Pınar, "Beyin ölümü gerçekleşmedi ancak vaziyeti kritik. Ciddiyetini koruyor. Doktorla yeni baştan müşterek müzakere yaptım. Tansiyonu baş döndürücü düşük. Kendi başına müşterek saniye güçlü soluk alamıyor. Tüm tedavileri derin müşterek biçimde sürüyor. Beyin sapındaki kanlanma ile ilişik istifham sordum. Minimum derecede olduğunu, az buçuk güzel olsa ihtimal gözbebeklerinin güçlü ışığa tepkime verebileceğini söylediler. Dua ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Pınar, kızının hayvanlardan rahatsız bulunan müşterek döl olmadığını, Golden, Husky ve Labrador cinsi köpeklerle haşır malayani büyüdüğünü söyledi.

"Kızımın müşterek an ön uyanmasını bekliyorum"

Baba Murat Pınar ise görüngü namına ego de gittiğinde kızını gördüğünde gözünün içerisine karşı "Ölmeyeceğim değil mi baba" söylediğini aktararak, "Biz bacağından vazgeçmiştik, demin canını ne kurtarırız, ne yapabiliriz? Bir ümitle kapıda bekliyoruz." dedi.

Sosyal medyada meydana getirilen yorumlarda "Sorumsuzca kızı sokağa atmışız, kamyonun dibine atmışız" kabilinden ifadelerin bulunduğunu dile getiren Pınar, şu biçimde bitmeme etti:

"Sokak köpeklerini hepsi besliyor. Yemek artığı hasretmek ehemmiyetli değil, ehemmiyetli bulunan yuva verebiliyor musun? Evin penceresinden izliyorduk, yağmurda yattıkları devir üzülüyorduk. 'Orada üşümüyorlar mı? Niye orada yatıyorlar' diyorduk. Bunlara üzülürken başımıza bu olayların gelmesi, hayvanseverlerin bizlere saldırmaları hiçbir latifçe değil. Sokak köpeklerini muhip insanlar, insanoğlu sevgisini unutup da mı hayvanları seviyorlar? Yoksa onların dönen müşterek çarkı mevcut da çıkmaz hayvanları toplandığı devir ona mı bariyer olduk. Bu sebepten mi saldırıyorlar? Bunu müşterek muhtelif anlamış değilim. İnsan sevgisinin önüne ne geçebilir? Hangi köpeğin ne imgesel var? Benim kızım mimar edinmek istiyordu. Kedilere dirim noktayı yapacaktı. Koşucu edinmek istiyordu. 'Altın madalya kazanacağım, o madalyayı satıp parasıyla kedilere, çıkmaz hayvanlarına dirim noktayı yapacağım. Şu anda param yetmiyor, o devir kazandığım ödüllerle yapacağım.' diyen müşterek çocuğa bu biçimde saldırmaları hiçbir hoşumuza gitmiyor. Kızımın müşterek an ön uyanmasını bekliyorum."

Belek Mahallesi'nde 5 Mart'ta köpeklerden kaçan Mahra Melin Pınar, İrfan Y'nin kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun altında kalmış, ağırbaşlı vurulan çocuk, kaldırıldığı Serik'teki hastanede meydana getirilen ön müdahalenin peşi sıra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine atıf edilmişti.

Mahra Melin Pınar'ın beynine pıhtı atması zımnında meydana getirilen ikinci ameliyatla saf bacağı diz üzerinden kesilmişti.

Pınar'ın geçmiş duran kalbi, doktorların müdahalesiyle baştan çalışmıştı.

Pınar ailesinin bir tanesi 8 yaşlarında başkası 6 maaş dü evlatları elan bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler