USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kişinin 'yaşam yolu rengi'ni bilmesi yaşamını kolaylaştırıyor

Aldığı eğitimlerin peşi sıra renkolog bulunan Ayşe Ayşen Bulut, Türkiye'de geçmiş renk haritasını oluşturdu, kendisini bireylere yaşam yolu rengini öğretmeye adadı.

Kişinin 'yaşam yolu rengi'ni bilmesi yaşamını kolaylaştırıyor
08-05-2022 11:58
İstanbul

Renkolog Ayşe Ayşen Bulut, renklerin kişilere kılavuzluk yaptığını, sağlıklı, bahtiyar nezdinde yaşam biçimini gösterdiğini belirterek, "İnsanlar, yaşam yolu rengi ile yol almış olduğu devir hem ilişkilerinde hem yaşamla hem kendisiyle bununla beraber tamamı çevresiyle henüz hazırlop nezdinde sahn ortamında oluyor." dedi.

Kişisel hareket dalında levent boylu seneler almış olduğu eğitimlerin arkası sıra renkolojiye yönelen, Türkiye ve ülke dışındaki eğitimlerle renkolog bulunan Bulut, her insanoğlunun namına ilgili nezdinde yaşam yolu renginin bulunduğunu ve bunlarla yaşamda elbette davranılması icap ettiğini öğrendi.

Türkiye'de evvel renk haritasını gerçekleştiren Bulut, yaşamını kişilere yaşam yolu rengini öğretmeye adadı.

Bu alandaki en iri yol göstericisini çözümlemeli psikolojinin kurucusu Carl Gustav Jung şekilde belirleyen Bulut, renklerin insanoğlu hayatındaki önemini, evde, ahacık ve hususi günlerde yeğleme edilmesi müstelzim renkleri AA muhabirine anlattı.

Amacının renklerle yol alıp renkleri insanlarla tanıtmak bulunduğunu dile getiren Bulut, renklerin ne işe yaradığını idrak etmek düşüncesince evvela bunları görmek, nüans etmek ve ne olmadığını halletmek icap ettiğini söyledi.

Bulut, renklerin hacısı hocası çevresinde baş döndürücü elleme bilindiğini, bunun yaymış olduğu enerjiyi doğrudan hoppadak her insanoğlunun öğrendiğini tabir etti.

İnsanlara renkleri yaşamlarında elbette kullanmaları icap ettiğini anlattığını, yaşam yolu renginin insanoğlu doğarken meydana çıktığını ve ferdin aurasında duyurulmayan bulunduğunu tamlayan Bulut, "İnsanlar, yaşam yolu rengi ile yol almış olduğu devir hem ilişkilerinde hem yaşamla hem kendisiyle bununla beraber tamamı çevresiyle henüz hazırlop nezdinde sahn ortamında oluyor. Kişilerle ne gerçekleştirmek istediğini rengi yardımıyla henüz hazırlop çözüyor. Ben sizin renginizi bileyim, ona uyarınca nezdinde bağlantı kuruyorum. Kendimi yormuyorum. O rengin niteliklerini bildiğim düşüncesince size de ona uyarınca davranıyorum. Daha hazırlop akışta kalıyorum. O eş ile uğur boncuğu devir aykırı nezdinde çekişmeye girmiyorum. O nedenden dolayı zorluk çekmeden sahn akışındayım." diyerek konuştu.

Bulut, çoğu kez düzentileme hayatında elbette nezdinde sistemin ortamında olunması icap ettiğinin sorulduğunu kaydetti.

Bunun öğrenilebilmesi düşüncesince kimi soruların cevaplanması icap ettiğini tamlayan Bulut, "Ofiste biricik başınıza mısınız? Kalabalık nezdinde yerde misiniz? İlk iş görüşmesine mi gideceksiniz? Yine burada elvan gizli, saklı. Onlar, size nezdinde yol çiziyor. mesela nezdinde iş görüşmesine gideceğiniz devir rengarenk giyinmeyin, renginizle anılmayın. Kendiniz ön plana çıkın. İş yerinde, ofiste karın karıştıran elvan kullanmayın, henüz monokromatik elvan doğrusu koyudan açığa revan renkleri yeğleme edin." önerisinde bulundu.

Kişinin yaşam yolu rengini veladet tarihinden bulduğunu özetleyen Bulut, veladet evveliyatına bedel mevrut sayıları özlük ortada biricik hiç topladıklarını, nezdinde rakama indirdiklerini söyledi.

Bulut, laflarını şöyleki sürdürdü:

"O devir ferdin veladet tarihinden veladet rengini elde ediyoruz. 1 ile 9 rakamı arasına bedel mevrut renklerle çalışıyoruz ve sahn henüz kolaylaşıyor. Kişi ile çalışmaya girdiğim devir yaşam yolu renginin özelliklerinin kendisinde olmadığını söyleyebiliyor. O devir eş rengine giriyoruz. İsminizde egonuz, ruhunuz, duygunuz gizli. Bunları buluyoruz. En sonuç sizin sene renginize geliyoruz. İsimde nezdinde yöntem var, 29 harfle çalışıyoruz. Bu yöntem de oradaki sayılara bedel geliyor ve oradan sizin isminizden renginize ulaşıyoruz. Kişilerde arada nezdinde elvan çıkmıyor. Bu çıkmayan renk, sizin dünyadaki ihtiyacınız bulunan şeyleri anlatıyor. Neye gerekseme duyuyorsunuz, sizde sıfır elvan bunu bildiriyor. O devir ne yapıyoruz? Bu renklerle sizin gerekseme alanlarınıza değiniyoruz. Yapmanız gerekenler, yapmamanız gerekenler, nedenler, niçinler, nasıllar... 'Neden ego daima bire nezdinde şeyi yaşıyorum?', 'Niye daima bire nezdinde nesne benim başıma geliyor?', 'Neden daima bire nezdinde insanları hayatıma çekiyorum?' İşte bunlar sizin eş renginizde gizli. Yaşam alanınız çıkmayan renklerdeki gizli. Bu nedenden dolayı eş de baş döndürücü önemli."

"Renkler sizin sırlarınızı biliyor"

Renkolog Bulut, yaşam yolunun rengini çalışmış olduğu insanların dünyasına gözgü tuttuğunu, onları kendileriyle yüzleştirdiğini anlattı.

Bu insanların baş döndürücü şaşırdığını dile getiren Bulut, "Siz bunu elbette bilebilirsiniz?' diyor. Bu, köle gizli, saklı. Ben de diyorum ki 'Renkler sizin sırlarınızı biliyor. Renkler farkındalıklarınızı ayırt ettiriyor. Bir insanoğlunun farkındalığıyla yüzleşmesi elbette ki hazırlop değil." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de "renkolog" kelimesini duyar duymaz insanların şaşırdığını tamlayan Bulut, göstere göstere, ayırt ettire ettire renklerin insanların beğenisini çekmeye başladığını, renklerle yol alındığı devir yaşamın henüz hazırlop bulunduğunu vurguladı.

Bulut, renkoloji dalında çıkardığı haritada evvela en açık yaşam yolunun renginin ortaya çıktığını, henüz sonradan yaşam yolu gölgesinin bulunduğunu anlattı.

Bulut, "Negatife çekildiğiniz devir kendinizi hariç elbette gösteriyorsanız sizi onunla barıştırıyorum. Hayatınız değişik sisteme giriyor. İsteklerinize henüz hazırlop ulaşıyorsunuz. Nedenleri ve niçinleri ortadan kaldırıyorsunuz zira nezdinde insanoğlu negatifte kalmış olduğu sürece akışta kalamaz. Hep nezdinde tıkanıklık yaşar ve bu tıkanıklıklar nezdinde elleme namevcut olmayı kişiye deneyimletecek." diyerek konuştu.

"2023 baş döndürücü henüz elleme olacak"

Kişinin gölgesi bulunan eş rengiyle çalıştığının altını çizen Bulut, şunları kaydetti:

"Bu eş size niçin konmuş? Bu meydana çıkıyor. Bununla yol alıyorsunuz. Sonra egonuz, ruhunuz, duygunuz ve en sonuç sene renginiz var. Hayatı ayrılma etmediğimiz müddetçe yaşam yolu rengi bizlerle beraberce fakat sene renginiz, rakamlar değişmiş olduğu düşüncesince değme sene ferdin sene rengi değişiyor. Önümüzdeki sene baş döndürücü eksiksiz nezdinde sene olacak. Zorluklar da bitecek, değme nesne baş döndürücü elleme olacak. Herkese şurası söylüyorum: Lütfen kendinizi bu sene nadasa çekin. Geçen seneden gerçekleştirmek arzu ettiğiniz şeyleri dolayısıyla soktunuz fakat sağlıksız kaldı, ona bitmeme edebilirsiniz. Bu yılın ayrıcalığı bekleme zira karanlığın rengi, önümüzü göremiyoruz.

Yapılacak değme her neyse planlarını yapalım. 2023 yılı baş döndürücü henüz elleme olacak, hepimizin kısmet yılı olacak."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler