USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

“İstanbul, dünyada ‘burun estetiğinin’ başkenti oldu”

Türkiye’de planlı Kapalı ve Atravmatik Rinoplasti kursunun 3’üncüsü gerçekleştirildi. Birçok ülkeden ecnebi doktorun katılmış olduğu kursta Doç. Dr. Süleyman Taş ve önde mevrut cerrahlar çalışkan yayında bağlı burun ameliyatı gerçekleştirdi. Yüzlerce hekim operasyonu

“İstanbul, dünyada ‘burun estetiğinin’ başkenti oldu”
21-11-2021 10:37

Son 5 senedir arsıulusal camiada kurslar düzenleyen Doç. Dr. Süleyman Taş, iklim dışından nice hastanın en dobra burun estetiği sonucunu kabul etmek düşüncesince doktorların ise bu neticeye kesinlikle ulaşılır bellemek düşüncesince güç gösterdiğini söyledi. Bu nedenden dolayı ecnebi doktorların planlı burun estetiği kursları düşüncesince Türkiye’ye artarak gelmeye bitmeme ettiğini de belirtti. Dün ‘Kapalı ve Atravmatik Rinoplasti’ kursunu İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirmeye başladıklarını tamlayan Doç. Dr. Taş, 2 gündüz sürecek bulunan kursa 27 ülkeden 350’den müşterek tomar cerrahın katılacağını, pandemi zımnında Türkiye’ye gelemeyen doktorların ise kursa online katılma sağladığını söyledi. Her sene planlı kursta başkaca Doç. Dr. Süleyman Taş’ın ürettiği yüzdelik beniz yerel cerrahi müdahale ekipmanı da sergileniyor.

BEŞ FARKLI OPERASYON CANLI YAYINDA

Kursta ilkokul değişik cerrahi harekât gerçekleştireceklerini vurgulayan Doç. Dr. Taş, cerrahi müdahale sırasında yaşanmış bulunan güçlükleri ve bunlarla kesinlikle baş edileceğini öğrettiklerini söyledi. Düzenlenen çörek ve meydana getirilen yüksek ameliyatlarla Türkiye’yi İstanbul’da burun estetiğinin başkenti yaptıklarını anlatım fail Doç. Dr. Taş, “Dolayısıyla şahısların aklına burun estetiği diyince aracısız İstanbul geliyor. En müşterek tomar ve nitelikli data az daha etibba ona koşuyor. Bu tür organizasyonlar da fakat İstanbul’dan çıkıyor” açıklamasını yaptı.

YÜZDE YÜZ YERLİ ALETLER, YABANCI CERRAHLARA SUNULUYOR

Ameliyat yaptıkça ve kendini geliştirdikçe aletlerinin de doktorlara yetmediğini tamlayan Doç. Dr. Taş, “Sıra dışı müşterek son düşüncesince aşırı aletler de gerekiyor. Biz de dizaynır ve mühendislerimizle cerrahi müdahale aletleri ürettik. Aletlerimiz yerel ve patenti bizlere aittir. Aletlerimiz de ecnebi cerrahların kullanımına sunuldu” dedi.

Burun ameliyatlarının değişik arttığına da yer veren Doç. Dr. Taş, “Özellikle yüzleriyle ilişik farkındalık arttıkça buruna bulunan odakları da artıyor. Tabii burunlarını tahrifat çabaları gündüz geçtikçe körükleniyor. Burada da kılıç devreye giriyoruz. Onlara hayalet ettikleri burunları vermeye çalışıyoruz” biçiminde konuştu.

“HER ŞEYİ ADIM ADIM GÖSTERİYORLAR”

Kulak Burun Boğaz dalında üçüncü dershane talebesi Malik Yılmaz, çörek alabilmek düşüncesince Bulgaristan’dan İstanbul’a geldiğini söyledi. Doç. Dr. Süleyman Taş’ın güzel duyusal dair aşırı dobra müşterek operatör bulunduğunu tamlayan Malik Yılmaz, “Cerrah aktif halde ameliyatta yapılması gerekenleri yegâne on paralık anlatıyor. Her adıma tanık oluyoruz. Kendisi Bulgaristan’da beye tanınıyor. Hatta kursa iklim dışından mevrut müşterek güruh bilirkişi hekim var. Onların pedagoji bilimi kabul etmek düşüncesince Türkiye’ye gelmesi şişman müşterek başarıdır. Burada öğreneceğim müşterek güruh nesne var. Bu nedenden dolayı aşırı mutluyum” niteleyerek konuştu.

“EN İYİ ÖĞRENEBİLECEĞİM YERDEYİM”

Romanya Bükreş’te Plastik Cerrahı bulunan Olga Novikova ise şunları söyledi:

“Burun estetiği kursu düşüncesince İstanbul’dayım. Çünkü Dr. Süleyman Taş’ın meydana getirdiği işleri levent boylu süredir toplumsal medyadan strateji ediyordum. Kendisi aşırı dobra müşterek hekim bu nedenle burun estetiğini en dobra öğrenebileceğim yerdeyim. Doktorun aşırı değişik teknikleri var. Hepsini yavaş yavaş öğreniyoruz. Burada pedagoji bilimi alabildiğimiz düşüncesince aşırı mutluyuz. Mesela zaman boğunuk rinoplasti ile ilişik üç ayrı beceri göreceğiz. Bunların herhangi müşterek birisi ise değişik bölgelerde olacak. Ayrıca dem kabul etme problemlerini da çözmüş olacağız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler