USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Hepsiburada bilgi teknolojisi altyapısını yeniledi

Hepsiburada, sunmuş olduğu hizmetlerin kapsamını şimdi da bollatmak düşüncesince Google Cloud ile şümullü müşterek iş donanmasına imza attığını duyurdu. İş donanması kapsamında Google Cloud, Hepsiburada'nın bilgi teknolojisi altyapısını destekleyerek görev standardını

Hepsiburada bilgi teknolojisi altyapısını yeniledi
18-11-2021 15:42

Hepsiburada, Google ile başlamış olan teşrikimesai kapsamında elan ilkin GoogleAds ve GooglePay ile eş planlar yaşama geçirerek yenilikçi reklam ve ifa çözümleri geliştirmişti. Bugün açıklayan Google Cloud iş birliği, Hepsiburada’nın Google verim ve hizmetlerini iş planlama süreçlerinde istimal vizyonunun devamı adına yaşama geçirildiği bildirildi.

Aynı sürede Hepsiburada'nın ‘Süper Uygulama’ vizyonuyla, efdal kalitede ve insana hususi elastiki birlikte alıcı deneyimi ikram becerisini elan da güçlendirecek. İş birliği, başkaca Hepsiburada operasyonlarının, elan aşkın elastikiyet ve himmet ile ölçeklendirilerek büyümesini de sağlayacak.

Hepsiburada, Google Cloud ile uygulamalarının birlikte müşterilerinin güvenliğini elan da artırmış olacak. Veri odaklı değişmeyen tevdi platformu Big Query ile Hepsiburada, müşterilerinin gereksinimlerini elan akilane kestirim eylemek ve elan dobra birlikte alım satım deneyimi ikrar eylemek düşüncesince verilerden ve içgörülerden yararlanacak.

MÜŞTERİLER İÇİN VERİMLİLİK ARTIYOR

İş donanması kapsamında, Google Cloud'un çözümleme ve otomobil öğrenimi alanındaki uzmanlığı, tahmini teslimat sürelerini belirleyen elan çelimli birlikte arzu kestirim sistemi ile Hepsiburada'yı destekleyecek. Böylece, Hepsiburada’nın hazırlık zinciri altyapısı elan da velut duruma gelecek.

Hepsiburada Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı Gürkan Coşkuner teşrikimesai üzerine şunları söyledi:

“Ticaretin dijitalleşmesine önderlik fail Türkiye'nin önder e-ticaret platformlarından birisi olarak, dünyanın önde mevrut teknoloji şirketlerinden biriyle iş birliğimizi derinleştirmekten devlet duyuyoruz. Google Cloud ile iş birliğimiz, paydaşlarımıza bedel eklemek düşüncesince yaptığımız yatırımların ehemmiyetli birlikte parçası olacak. Hepsiburada olarak, Google Cloud kabilinden sağlanan gelecek teknoloji ve kapasitenin desteğiyle, alıcı odaklı işlev yaklaşımımızı ve kullanıcı dostu uygulamalarımızı elan da geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu iş birliği, Türkiye'de ticaretin sayısal dönüşümünü desteklerken, platformumuzda verilen hizmetlerin kapsamını artırmakla kalmayacak, bire birlikte sürede alakanın derin bulunduğu zamanlarda bizlere elan aşkın elastikiyet ve himmet da kazandıracak. İş donanması bire birlikte zamanda, müşterilerimize akilane ürünleri akilane sürede ikrar eylemek düşüncesince data ve içgörüleri istimal ve hazırlık zincirimizi pekitmek düşüncesince akilane tahminlere odaklanma stratejilerimiz ile de uyumlu. Google ile iş birliğimizi derinleştirmekten devlet duyuyoruz.”

GÜVENİLİR BİR BULUT ALTYAPI SİSTEMİ

Gelişmeleri değerlendiren Google Cloud Türkiye Ülke Müdürü Şef Güler ise şunları ekledi:

“Hepsiburada, Türkiye genelinde 33 milyon üyeye erişmeyi başarıp Türkiye'deki online alım satım deneyiminde ayırt yarattı. Hepsiburada, bu senenin orak ayı ayında Nasdaq'ta bölüt bildirme edilen evvel Türk firması adına sayısal tahavvül planını birlikte hamle elan gelecek taşıdı. Hepsiburada’nın, bu yolculukta büyüme göstermesine haremlik fail sert birlikte altyapı sağlayıcısı adına Google Cloud'u seçmesinden ötürü mutluyuz. Google Cloud, perakendeciler düşüncesince inanılır birlikte düşünce altyapı sistemidir. Bu güvenin temelinde ise, firmanın öncülüğünü yaptığı, on yıldan aşkın süredir düşünce uygulamalarını global ölçekte rejim ve garanti dibine kabul etme deneyimi sağlayıcı ‘zero-trust’ mimarlık anlayışı yatmaktadır. Hepsiburada ile iş birliğimiz kapsamında gerekseme duydukları güvenlik, elastikiyet ve ölçeklenebilirliği sağlıyoruz. İş birliğimizin, Hepsiburada’nın global birlikte e-ticaret platformuna dönüşmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler