USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elektronik para kuruluşu FUPS, kullanıcılarla buluştu

Yeni müşterek mali uygulayım bilimi markası bulunan FUPS, kullanıcılarla buluştu. Kart karşı bilgelik sağlayan FUPS Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yüce Zerey Fups, “Para transferi, fatura/abonelik ödemeleri, mevhum ve fiziki yaşlı ile ödeme, e-pin (oyun, video, film, musiki platform

Elektronik para kuruluşu FUPS, kullanıcılarla buluştu
03-11-2021 12:28

Kartın kullananların bütçesini hâlâ elleme yönetmeyi sağladığını kail Fups, “Merkez Bankası elektronik para kuruluşu lisansının yanında Visa ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) üyeliğine erbap olan, elektronik para kuruluşu Lydians kabilinden zat insanoğlu deposu ve sermayesi ile geliştirilen FUPS’un patentli nitelikleri ‘Harcamadan Böl Böl’ ve ‘Seç Seç Hesap’ önceki günden itibaren kullanıcılara sunuldu. FUPS’u değerlendirmek düşüncesince IOS, Android ve Huawei HarmonyOS işletim sistemleri ile ahenkli bulunan FUPS taşınabilir uygulamasının cep telefonuna indirilmesi yahut FUPS.com genel ağ şubesine antre gerçekleştirmek ehliyetli oluyor. FUPS temassız VISA kartı, yürütüm içinden isme hususi ısmarlama edilebiliyor yahut anlaşmalı adanmış noktalarından realizasyon edilebiliyor” sanarak konuştu.

“BÜTÇE YÖNETİMİ, HERKES İÇİN EN KRİTİK KONU”

Klasik bankacılık sisteminde erbap olunan para miktarına layıkıyla hizmetlerin değişmesi yaklaşımının; mali teknolojilerin gelişimiyle tetiklenen mali demokratikleşme ikliminde tüketiciler kabilinden yeğleme edilmediğini tamlayan FUPS Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yüce Zerey ise “FUPS; kullanıcılarının hayatlarındaki mali gerginlik noktalarına ek bedel sağlayacak misyon ve nitelikleri sunarak; paralarının kıymetini bilmelerine, bütçelerini çalışan ve kurnaz yönetmelerine dayanak oluyor” ifadelerini kullandı.

Paranın kıymetini kültür kavramını, ‘hesabını bilme’, ‘dikkatle harcamak’ ve ‘doğru yere harcamak’ halinde başlıklara böldüklerini ve andıran devirde özellikle akça reddetme iktisap geçirmek neredeyse nice acemi hizmeti de sunacaklarını tabir fail Zerey, “FUPS tamamı kullanıcılarıyla adeta mali ülfet ediyor. FUPS kullanıcıları ortada para rıza ve para atıf neredeyse özellikler parasız müşterek halde sunuluyor. Kullanıcılar yürütüm üstündeki FUPS Chat ile geveze ederken de birbirlerine haydi haydi para gönderebiliyor ve birbirlerinden para isteyebiliyor. Başka müşterek deyişle FUPS’u zat dost gruplarına engelleme etmişler, FUPS’u da arkadaşları ikrar etmişler neredeyse davranıyorlar” dedi.

“HEDEFİMİZ AVRUPA’DA LİDERLİK”

FUPS’un sonuç kullanıcıyla buluşmasından şişman büyüklük ve cümbüş duyduklarını tabir fail FUPS CEO’su Cem Başcı da şunları söyledi:

“Yüksek bankacılık deneyimine ve bilgisine erbap müşterek takım yerine iddialıyız. 2018 yılından buyana üstünde çalıştığımız, ağız ağıza zat insanoğlu kaynağımız ile gerçekleştirdiğimiz FUPS’un; gençlerin, eş bireylerinin, grupça devir geçirmeyi sevenlerin, elhasıl parasının kıymetini bilici her insanın beklentilerine olağandan karşılık vereceğine inanıyoruz. Hedefimiz, Avrupa’nın da şef fintech şirketlerinden birisi olmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı geceli gündüzlü sürdürüyoruz. Avrupa ofisimizi Litvanya’da açtık. Çok geçenlerde size Avrupa’dan da dobra istihbarat özgülemek istiyoruz.”

KARTIN ÖZELLLİKLERİ

Kartın öbür nitelikleri düşüncesince şu ifadelere toprak verildi:

“FUPS’un Seç Seç Hesap ve Harcamadan Böl Böl nitelikleri hem eş üyeleri bununla beraber dost grupları arasındaki para alışverişini düzenlemeye araştırma görevlisi oluyor. Bir FUPS hesabı üstünden ayrımlı kullanıcılara ayrımlı tasarruf limitleri açılmasına imkân verici patentli Seç Seç Hesap özelliği, eş bütçesini arama geçirmek talip anne babaları ve harçlığını garantilemek talip evlatları hedefliyor. Farklı kullanıcılara hususi sınır tanımlama fırsatı verici Seç Seç Hesap, metruk limiti gine anne tahminde tutarga bütçe yönetimine dayanak oluyor. FUPS üyesi eş bireylerinin, ödemelerini eş matematik üzerinden, belirlenen limitler içre ve kendilerine tanımlı kartlarla yapabilmesi sağlanıyor.

“Harcamadan Böl Böl ise grupça yapılacak müşterek harcamanın her insana denk bölünmesini sağlayıcı eş ifa işlemini hâlâ da ileriye taşıyor. Harcamadan Böl Böl sayesinde, topluca yapılacak müşterek ifa hâlâ gider yapılmadan ilkin tamamı katılımcılardan müsaade alınarak garantileniyor, sonunda meblağ adaletli halde ve müşterek zamanlar bölünüyor. FUPS’un Chat ayrıcalığı yardımıyla musahabe penceresi üstünden para gönderip, para istenebiliyor. FUPS’un acemi nitelikleri de dü erkek ortada yahut müşterek küme ile Chat üstünden kullanılabiliyor. Otomatik ifa tanımlanabilen, satmaca ödemeleri parasız meydana getirilen FUPS uygulamasında ayrıca, Gelişmiş Limit özelliğiyle ifa günleri düşüncesince başlangıçta mevhum eke yahut matematik limiti artırımı tanımlaması da yapılabiliyor. Böylece mevhum kartta gider sıfır zamanlarda para bulundurulmasına lazım kalmıyor.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler