USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Dijital televizyon platformundan çocuklara karne hediyesi

Dijital televizyon platformu TV+, çocuklara nısıf sene tatili düşüncesince gır gır ve mürebbi müşterek karne hediyesi sunduğunu duyurdu. Platforma örgen olanlar, tatilin evvel haset süregelen kampanya ile platformdaki topu topu Premium çocuk ve dokümanter kanallarına parasız erişe

Dijital televizyon platformundan çocuklara karne hediyesi
22-01-2022 15:12

TV+ aboneleri, nısıf sene tatilinde Premium çocuk ve dokümanter kanallarına parasız erişebilecek. Tatilin önceki haset başlamış olan kampanya, 31 Ocak’a derece bitmeme edecek. TV+ Premium’lu olsun olmasın hepsi TV+’lılar kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanya dahilinde çocuk kanalları Baby TV, Cartoon Network, Disney Junior, Duck TV, Minika Çocuk, Minika GO, TRT Çocuk, Disney Channel, Nicktoons; dokümanter ve bilgi kanalları Viasat Explore, Viasat History, Discovery Channel, Discovery Science, English Club TV, Love 4K Nature, DaVinci, TRT Belgesel, National Geographic Channel ve Nat GEO Wild dinlence süresince hepsi abonelerin parasız erişimine belirgin olacak.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ANİMASYON FİLMLERİ TATİLDE TV+’TA

Platformda ahenkli ve mürebbi kanalların yanında evlatların dörtköşe zaman geçireceği birbirinden ahenkli animasyonlar da toprak alıyor. Yerli yapımlardan Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Kral Şakir Oyun Zamanı ve Kukuli’nin yanında Küçük Prens, Shazam Sihir ve Canavarlar, Mucizeler Parkı, Ormana Misafir, Kayıp Prenses, Paw Patrol ve Süper Ajanlar üzere en müstehap ecnebi canlandırma filmleri de bu karne tatilinde çocuklara zevcelik ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler