USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Dijital operatörden garantili ikinci el cihaz alım-satım fırsatı

Dijital operatör Turkcell, lisanslı restorasyon merkezi çeşidinden yenilenen ikinci el cihazları, salon ve online kanallar üstünden müşterileriyle buluşturduğunu açıkladı. Turkcell’in bitmeme fail ‘Eskisini Getir Yenisini Götür’ kampanyası ile de cihaz değişmek talip alıcı

Dijital operatörden garantili ikinci el cihaz alım-satım fırsatı
30-11-2021 12:29

Turkcell, alıcı memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla revize taşınabilir cihaz kabul etmek yahut ikinci el cihazını feda etmek isteyenlere sakıncasız alım satım olanağı sunuyor. TSE standartlarına akıllıca süreçlere ehil ve Ticaret Bakanlığı onayıyla lisanslanmış restorasyon merkezi tarafından yenilenen ikinci el cihazlar, bundan sonra Turkcell mağazaları ve online kanallar üstünden satılabiliyor. Bu sayede dileyen kâffesi müşteriler, revize cihazları spot yahut faturalarına ek namına Turkcell’den satın kabul etme olanağına kavuşuyor.

Bununla beraberce alıcıların emektar cihazlarını getirerek, satın alacakları acemi cihazlarda tenzilat namına kullandıkları ‘Eskisini Getir Yenisini Götür’ kampanyası da Turkcell mağazalarında bitmeme ediyor. ‘Eskisini Getir Yenisini Götür’ kampanyası sebebiyle cihaz dönmek isteyenler, avantajlı tekliflerden faydalanabiliyor.

“MÜŞTERİLERİMİZE GÜVENLİ VE YASAL ALIŞVERİŞ İMKANI SUNUYORUZ

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, akıbet çağda ikinci el taşınabilir enformasyon cihazlarının alım-satımında tanıdık artım eğilimini dikkate aldıklarını tabir ederek, revize cihaz yeğleme fail yahut emektar aletinin satışını yapmak talip her insana yasalı ve sakıncasız ortak alım satım olanağı sunduklarını kaydetti.

Özdal, ikinci el cep telefonlarının satın alınıp yenilenmesinin bundan sonra yönetmelikler çerçevesinde ve Turkcell güvencesiyle yapılmaya başlandığını belirterek, “Eski cihazların yönetmeliklere akıllıca biçimde lazım parçalarla yenilenmesi ve içlerindeki zatî verilerin korkmadan silinmesi üzere mevzularda en dobra hizmeti veriyoruz. Şu an elimizde resmi ortak data olmasa da cep telefonlarında ikinci el satışlarının Türkiye’de iri ortak sektöre ehil bulunduğu biliniyor. Güvenli ortak alım satım ortamının sağlanmasıyla beraberce ikinci el taşınabilir cihaz pazarının sisteme gireceğini, buradaki ticaretin de Turkcell üzere emniyetli kanallara kayacağını öngörüyoruz” dedi.

Özdal, laflarını şu biçimde sürdürdü:

“Bu noktada rastgele ortak yetkinliği yok satıcılara ek gün namına nitelik ve data güvenliğini sağlayıp, bu alışverişten ırak duran müşterilerimize de ek gün sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca fiyatların yükseldiği uygulayım bilimi ürünlerine de ek gün getirerek, cihazların hem hâlâ akıllıca rakamlar aynı zamanda taksit pozitif yanları sebebiyle ithalatta azaltıcı bulaşık oluşturacağına inanıyoruz. Turkcell namına bu alandaki dış alım paylarını da alçak çekerek diyar ekonomisine müspet ulama sağlayacağımızı düşünüyoruz. Yasa dışı cihaz ticaretini tevkif uğrunda da çelimli ortak etap bulunan revize ikinci el cihazların satışının çoğalması sayesinde, gündeş mahsulat kâffesi kullanıcılar düşüncesince hâlâ erişilebilir duruma gelirken, pırtı dışı el telefonu satılmasında devletin mevhibe kaybını da azaltmaya dayanak noktası oluyoruz.”

Kadri Özdal akıbet olarak, ikinci el cep telefonlarının yenilenerek gine kullanıma sunulmasının, ülkemize getireceği kazançlı değerin yanı esna sağlayacağı arka transformasyon katkısıyla çevreci faydalarının olacağına da ilgi çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler