USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Couchbase, yeni sürümü Couchbase Mobile 3’ü tanıttı

Couchbase Mobile'in yeni sürümü tanıtıldı. Bu sürümle buluttan uç noktaya desteğini iyileştirerek, geliştiricilerin platformlarını, sistemlerini ve yeğleme ettikleri yazılım dilini kullanarak rastgele devir açıkça ve aceleci gömük icraat kurulması gibi kılınıyor.

Couchbase, yeni sürümü Couchbase Mobile 3’ü tanıttı
18-03-2022 21:08

Uygulamalar düşüncesince tasarlanan çağdaş data tabanlarının önderi Couchbase Inc., Couchbase Mobile 3'ü duyurdu. Bu yenilik, hareketli geliştiriciler ve uç benek mimarlarının bulutta, uç noktada ve bire birlikte yazılım dilini mütekellim hareketli ve ‘Nesnelerin İnterneti' (IoT) cihazlarında ağız ağıza yerli, çağdaş çalışmalar kurmalarına imkân sağlamış bulunduğu anlatım edildi. Couchbase Mobile 3, bağlaşım yetkinlikleri dair yerleşmiş mobil, masaüstü ve özelleştirilmiş gömük donanımlar düşüncesince bu sektörün önce gömük belge data tabanını tüketicilere sürüyor. Couchbase Mobile 3'ün güçlendirilmiş uç benek yetkinlikleriyle, geliştirici takımlar mücahede ve ya bağlanak sorunlarıyla uğraşmadan uygulamalarının anne yetkinliklerine odaklanabileceği belirtildi.

“Türünün önce örneği”

Couchbase'in mühendislikten mesul başbuğ yardımcısı Wayne Carter, “Artan alıcı isteğiyle hareketli ve uç noktadaki yetkinlikler çağdaş uygulamaların gereksinimlerine karşılık verebilmeli ve herhangi birlikte daima bulunan olmalı ki, infaz herhangi birlikte şart altında biricik birlikte süratte performansını sürdürsün. Couchbase Mobile 3'le bu arada karmakarışık data görevlerinin yönetimini ve gelişimini basitleştirdik. Türünün önce örneği çağdaş gömük data tabanımızla müşteriler, buluttan uç noktaya değin devim bilimi uygulamalarını haydi haydi kurabilecek ve bire birlikte sürede bulunan kodlama yetkinliklerini de geliştirebilecekler” ifadelerini kullandı.

Couchbase Mobile 3'ün uç benek bilgelik iş yetkinlikleri sebebiyle veriler akıntı halindeyken bile ve nerede kullanılıyorsa elan DOĞRU birlikte yere taşınarak, uygulamaların uzaktaki endişe data merkezlerine bağımlılığı ortadan kaldırılıyor. Böylece çalışmalar elan aceleci ve elan dayanabilen duruma gelmiş olarak hastalıkların üstesinden geliniyor. Çevrimdışı çalışmaya evleviyet sağlayan yetkinlikleriyle Couchbase Mobile 3, birlikte kurumun uç benek ve hareketli altyapısındaki verileri boylu süresince kendiliğinden birlikte halde senkronize fail data bütünlüğü sağlıyor. Bu durum, herhangi birlikte sektörden kurumun disiplin yönetişim ve düzenlilik gereksinimlerine karşılık sağlayan uygulamaları aceleci ve emeksiz birlikte halde geliştirip, uygulamaya koymasını sağlarken, sonuç kullananların herhangi birlikte daima açıkça ve aceleci uygulamalarla birlikte numara derslik birlikte deneyim yaşatıyor.

“Oldukça ölçüm edilen birlikte özellikten bahsediyoruz”

Medikal teknolojiler firması Arthrex'in yazılım mimarı Gregory St. Clair, “Couchbase Lite'ın C-API desteği bizim düşüncesince baş döndürücü önemli. Tüm cihazlarımızın âlemşümul birlikte platformda emek harcaması düşüncesince Synergy sistemlerimizin tamamına Couchbase'i eklemek düşüncesince kullanıyoruz. Etkin REST arabirimi ile, evren üstündeki yüzlerce hastanede Sync Gateway'i konfigürasyon becerisi bize ferdî uygulamaları çabucak ve çabucak düzen becerisi sağlıyor. Burada enikonu ölçüm edilen birlikte özellikten bahsediyoruz” halinde konuştu.

Couchbase'in çağdaş uygulamalarına dair; birlikte havayolu şirketinin denetimlerini kayda kabul etmek düşüncesince Couchbase Mobile 3'ü tabletlere yerleştirilip pervaz evveliyat arama periyodunun dijitalleşmesi örneği de verildi. Buradaki verinin cihazlar çevrimdışı olsa bile mürettebatın arka kalanıyla asıl zamanlı birlikte halde senkronize edilirken hem hatasızlık hem de düzenlilik gelişme göstermesi ve sonunda uçuşun aksamayan birlikte halde yapılmasının muhtemel kılındığı belirtildi. Couchbase Mobile 3, hareketli geliştiricilerin global uygulamaları emeksiz ve akıcı birlikte halde yönetmesini sağlayıcı tekil ve âlemşümul birlikte ortam sunuyor. Bu sayede azami düzentileme süresi sağlanarak birlikte saf dikeyde ve yararlanma senaryolarında inovasyon hızlanıyor. Couchbase Mobile 3'ün kazanımları içerisinde; alet bulunurluğu, operasyonel yararlanma kolaylığı ve karmakarışık uç benek mimarilerinde faik elastikiyet kabilinden özellikler bulunuyor.

“Müşterilerimize en dobra deneyimi arz etmek düşüncesince Couchbase elzem birlikte iş ortağı”

Ionic'in müessis ortağı ve CEO'su Max Lynch, “Kurumsal hareketli infaz gelişiminde şef olarak, GE, AAA, H&R Block ve T-Mobile kabilinden kılavuz kaptan markalara işlerini güçlendiren hareketli deneyimler sunuyoruz. Müşterilerimize en dobra deneyimi arz etmek düşüncesince akla yatkın iş ortaklarıyla idman birlikte mecburiyet. Bunu muvaffak olmak yerine Couchbase bizim düşüncesince elzem birlikte iş ortağı. Couchbase Mobile'le yaptığımız bütünleşme sebebiyle genel ağ bağlantısından ari halde biricik birlikte harf tabanından iOS, Android ve evcil Windows'ta etkin ağız ağıza evcil uygulamaları çabucak ihdas etmek düşüncesince geliştiricilerin bildik bulunduğu web teknolojilerinden yararlanılmasına imkân tanıyor” laflarını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler