USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

14 salname geçici otobüsü kütüphaneye çevrildi

Daday ilçesinde emektar müşterek geçici otobüsü, seyyah kütüphaneye dönüştürülerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.

14 salname geçici otobüsü kütüphaneye çevrildi
18-02-2022 16:03
Kastamonu

İzmir Büyükşehir Belediyesinden Daday Belediyesine bağışlandıktan sonraları seyyah kütüphaneye çevrilen geçici otobüsü, ilçedeki okullarda öğrencileri kitapla buluşturuyor.

İlk yerine Daday Mustafa Kemal Atatürk Ortaokuluna revan seyyah kütüphaneden öğrenciler pentür kitabı aldı.

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, gazetecilere, kendisinin de hoca bulunduğunu ve öğrencileri baş döndürücü sevilmiş olduğu düşüncesince seyyah katalog yaptırdığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkürname fail Taş, "Çok etraflıca ve hakkıyla baş döndürücü dobra ortak seyyah katalog yaptılar. kütüphanemiz meslek yöneticilerimizin arzuları doğrultusunda okulları gezecek. Öğrencilerimiz kütüphaneden parasız yararlanacak." dedi.

Kütüphanenin içinde 3 bin işaret bulunduğunu ve benzeyen vakitte bu sayının 6 bine çıkması düşüncesince emek vermek yürüttüğünü anlatım fail Taş, katalog düşüncesince aldıkları tabletleri de endamsız müddette öğrencilerin hizmetine sunacaklarını anlattı.

Birinci dershane talebesi Elif Karabulut ise otobüs kütüphaneyi baş döndürücü sevdiğini ve Belediye Başkanı Taş'ın pentür kitabı armağan etmiş olduğu düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu anlatım etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler