USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, ABD bütünüyle görüştüğünü doğruladı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD hükümetinden mevrut heyetle "saygılı" ve "samimi" birlikte görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, ABD bütünüyle görüştüğünü doğruladı
09-03-2022 08:55
Bolivar

Devlet televizyonuna açıklamalarda mevcut Maduro, diyaloğa herhangi müşterek devir bariz olduklarını vurgulayarak, "Çok diplomatik müşterek görüşmeydi ve kestirmece dü sayaç konuştuk, özen çeken mevzular karşı beniz yüze bahsetmek benim düşüncesince baş döndürücü önemlidir." ifadelerini kullandı.

Maduro, ülkenin kazançlı istikrarı düşüncesince kâffesi sektörden temsilcilerle baştan görüşmeler yapıldığını belirterek, ülkedeki siyasi, kazançlı ve dini faktörlerle millî diyalog periyodunu baştan etkinleştirmeye değişmeyen verdik. Daha kapsayıcı, hâlâ enli müşterek millî diyalog periyodunu baştan canlandıracağız." dedi.

Ukrayna'da bitmeme fail çatışmalara da yer veren Maduro, savaşın bitmeme etmesi yerinde enflasyonu arama dibine kabul etmek düşüncesince önlemler kabul etmek mecburiyetinde kalacaklarını kaydetti.

Maduro, Rusya'ya müteveccih başlatılan ambargoları eleştirerek, "Zaten erke fiyatları, gaz, petrol, besin tutarları ve gübreler üstünde insafsız müşterek eder dengesizliği vardı deminden hâlâ çirkin oldu. Diyalog, müzakere, düzenlilik garantilerine ahenkli adına ve sulh dair ısrar edeceğiz." biçiminde konuştu.

ABD, Venezuela'ya derinliğine süredir kazançlı engelleyim uyguluyor

ABD'den fevk düzem müşterek heyetin Maduro ile sabık hafta hükûmet merkezi Karakas'ta görüştüğü anlamında iddialar ortaya atılmış, Beyaz Saray'dan meydana getirilen açıklamada ise görüşmelerde erke hazırlık mevzusunun konuşulduğu bildirilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler