USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ünlü türkücü Nur Ertürk yeni tekli parçası düşüncesince çalışmalara başladı

Ünlü türkücü Nur Ertürk, 8 sene aradan sonradan ekranlara dönmesinin peşi sıra müziğe de arka dönüp yeni ortak tekli parça çıkartmaya hazırlanıyor. Ünlü organizatör Mustafa Arapoğlu ile etkin Ertürk meydana getirdiği açıklamada, “Müziğimizle meşbu ortak enfrastrüktür

Ünlü türkücü Nur Ertürk yeni tekli parçası düşüncesince çalışmalara başladı
24-02-2022 11:16
İlvanlım şarkısı ile ünlenen ve milyonların gönlünde padişahlık kuran adlı sanlı türkücü Nur Ertürk veda etmiş olduğu ekranlara 8 sene aradan sonradan baştan dönmesinin peşi sıra demincek de müziğe art döndü. Yeni müşterek tekli parça çıkartmaya hazırlanmakta bulunan Ertürk, adlı sanlı düzenleyici Mustafa Arapoğlu ile çalışmalara başladı. Ertürk stüdyoda meydana getirdiği çalışmaların peşi sıra açıklamalarda bulundu.

“Biraz beni kırdılar ve üzdüler böylelikle da küstürdüler”

Ünlü türkücü Nur Ertürk, “8 senedir içime sinen müşterek plan bulunmadığı düşüncesince ekranlardan uzaktaydım. Bu sektörde ilkin hanımlar başarılı, hanımları kesinlikle aşağıya tefriş etmek istiyorlar. Tabi benim işlenmiş el altında gıllıgışlı işlerim varken onlara kalmak varken benim baştan müşterek projede olmamı istemeyen müşterek güruh insanoğlu oldu. Projelerin önüne sabık ve bana öneri gelmesine bariyer bulunan birtakımı zat-ı muhteremler oldu. Biraz onları duyarak sıkıldım, zira ego tepkisini az buçuk kaba yayınlayan müşterek kadınımdır. Biraz beni kırdılar ve üzdüler böylelikle da küstürdüler. Sonra dedim ki, ‘kızım sen ne yapıyorsun? Seni ahali seviyor, sen onları seviyorsun, işin iyi yapıyorsun, lütfen kendine gel' deyip dirilik arkadaşım Kadir Balık'ın da beni iteklemesiyle ayağa kalktım. Bu senelerde akıllıca bireylere gerekseme oluyor. O beni motivasyon etti ve şu an aşırı istediğim müşterek yerdeyim” dedi.

“Özünü bozmadan yeni müşterek türkü serisi geliyor”

Televizyondan sonradan müziğe de ara verdiğini kail Ertürk, “Zaten 15 kıta resimlik var. Şimdi de tekli şarkılarımızı çıkartmaya başlayacağız. Şimdi de adlı sanlı düzenleyici Mustafa Arapoğlu ile baş başa yeni müşterek parça yapıyoruz. Şimdi de aşırı iyi müşterek ayrışık geliyor. Bir liet yaptım fakat o da girişik bezeme tarzındaydı. Ancak bu el gelişigüzel formatta şarkıyı öz tarzımızı koruyarak bitmeme ettireceğiz. Şimdi, kuşaklardan bahsediyorlar ya, ‘onların da desteğini yahut merakını kabul etmek düşüncesince tarzınızdan az buçuk karşılık verin' diyorlar ya tığ kuşaklara uyarınca tür mı belirleyeceğiz? Tabi ki onlar ortada da iyi işler özne mevcut fakat kendini gülünç edenler de var. Yani aşırı matrak oluyorlar. Senin tipinle yaptığın musiki ve kendini beğendirme çabaların aşırı saçma oluyor. Hiç örtüşmüyor ve benzeşmiyor. O devir da matrak oluyor. Özünde yaptığın işi de gülünç ediyorsun. Arkadaşlara bunu başvuru etmiyorum ve kendim de bunu yapmayacağım. Ben elhak ilkleri özne müşterek sanatçıyım. Bu açıdan da müziğimizle mahmul müşterek enfrastrüktür ile geleceğiz. Özümüz gene türkü olacak. Türküden ödün özgülemek yok. Yapın modernleştirin fakat tamamı torunlar beni dinlesin sanarak kendinizi matrak bir hale düşürmeyin. Dinleyen dinler, dinlemeyen dinlemez. Doğru iş yaparsan elhak dinlerler. Özünü bozmadan yeni müşterek türkü serisi geliyor. Güzel işler yapacağız inşallah” sanarak konuştu.

Doğan Can Cesur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler