USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TURKOVAC’ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli: 'Biz görevimizi yaptık'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve heyeti, Erciyes Üniversitesi'nde TURKOVAC aşısını geliştiren ekibin başlangıcında bulunan Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'yi görüşme etti. Ziyarette mütekellim Prof. Dr. Özdarendeli, “Biz görevimizi yaptık

TURKOVAC’ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli: 'Biz görevimizi yaptık'
18-01-2022 20:21

Erciyes Üniversitesi(ERÜ) Rektörlüğü'nde gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, milletvekilleri, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il kurum üyeleri katıldı.

Türkiye'nin sonuç yıllarda baş döndürücü şişman gelişmelere imza attığını kail AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Bugün Erciyes Üniversitemizde Aykut hocamızı görüşme buyurmak istedik arkadaşlarımızla birlikte. Öncelikle sayın rektörümüze, altın hocamıza baş döndürücü teşekkürname ediyoruz. Genç müşterek politikacı ve AK Parti heyeti şekilde değil, bu ülkenin müşterek çocuğu olarak, bu memleketin canlı kuşaklardan müşterek yurttaşı şekilde baş döndürücü teşekkürname ediyoruz. Hocamın icra ettiği çalışma, bulmuş olduğu telkih gençlere ve Türkiye'deki kişilere sabah yeli oldu. Son devirde Türkiye dayanıklı baş döndürücü şeyi başardı ancak sonuç dönemdeki en ehemmiyetli başarılarından müşterek tanesinin altında muhterem hocamız, kadrosu ve üniversitemiz var.

Kendilerini kutlama kartı ediyoruz. Milletimiz namına teşekkürname ediyoruz. Tabi bu muvaffakiyet esasında görülmemiş başarıların önünü açacak. Bize ve milletimize sabah yeli olacak baş döndürücü altın müşterek başarı. Kuşkusuz bu çeşit başarılarımız çabucak olmuyor. Bir altyapı, destek, kararlılık, cesaret, müşterek o derece da işin peşinde kalacak arzu gerektiriyor. Bu açıdan hepsi kurumlarımıza ve bilhassa elbette ki sayın Cumhurbaşkanımıza baş döndürücü teşekkürname ediyoruz. İnanıyorum ki bizim sağlıktaki bu adımımız, Covid ile bu mücadelemiz başarıyla nihayetlenecek ve bazısı esame tarihe geçecek. O adlardan müşterek tanesi de Aykut hocam olacak. Kendisini müşterek defa şimdi milletimiz namına kutlama kartı ediyoruz. Ekibine de şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle müşterek hocamızın devletimizde yetik olması, ülkemizin en ehemmiyetli üniversitelerinden müşterek tanesinin oluşturduğu hava içinde bu başarıyı elde etmesi elbette en şişman kazanımımız. Bu asrın en ehemmiyetli vakalarından müşterek tanesi covid-19. Bütün hayatımızı ve alışkanlıklarımızı cezrî değiştirdi. İnanıyoruz ki normalleşmenin önündeki bu en can alıcı adım, sonuç yüzyılda adını tarihe yazdıran isimlerle olacak. Aykut hocam da bunlardan müşterek tanesi” dedi.

Aşı düşüncesince ellerinden geleni yaptıklarını kail Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de, “Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizin bu ziyaretinden çevre şişman bereket duydum. Başkanımız da baş döndürücü iyi cümleler kullandı bizim hakkımızda. Biz görevimizi yaptık, elimizden geleni hazırlamaya çalıştık. Şu anda çabuk yararlanma onayını aldık, yayılmış kullanıma da devredilmek üzeredir sanarak düşünüyorum. Ben gine emeği sabık her insana teşekkürname ediyorum. Bu edibane ziyaretlerinden çevre da başkanımıza da teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, “Başkanımıza ve sayın milletvekillerimize teşekkürname ederiz edibane ziyaretlerinden dolayı. Özellikle hem Aykut hocamızı, kadrosunu ve bizi motive ettiler ve cesaretlendirdiler. Başkanımızın da tabir etmiş olduğu kabil esasen bu pandemi 100 yılda müşterek bulunan müşterek olay. En sonuç biliyorsunuz ki 1900'lü yıllarda İspanyol virüsü çıkmıştı ve 100 sene sonradan hakeza müşterek pandemiyle dirlik karşıya kaldık. ERÜ şekilde kılıç bu mevzuda ülkemize, bilhassa hayattaki 10 ülkeden 9. memleket şekilde öz aşımızı Covid'e dirlik geliştirebiliyorsak ne bahtiyar bize. ERÜ'nün bu mevzuda katkısının olması da bizi başkaca gururlandırıyor.

Başta sayın Cumhurbaşkanımız iktisap buyurmak neredeyse hepsi büyüklük büyüklerimize baş döndürücü teşekkürname ediyoruz. Aykut öğretmen ve kadrosu ile alım çalım duyuyoruz. İnşallah birçok Aykut hocalar devletimizde çıkacaktır” dedi. Konuşmaların arkası sıra ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e teşekkürname plaketi sunma edildi.

Eren Kan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler