USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye’nin değil dünyanın en fazla 3. oteli bakın hangi şehirde

Dünyanın en çok strateji edilen yolculuk ve dirim stili dergilerinden Condé Nast Traveler'ın prestijli kari değerlendirmesi namına vasıflandırılan ‘Okur Seyahat Ödülleri 2021' listesinde ‘Dünyanın En İyi Otelleri' sıralaması açıklanırken, İkbal Thermal Hotel ve SPA, ‘En

Türkiye’nin değil dünyanın en fazla 3. oteli bakın hangi şehirde
13-10-2021 12:09

İkbal Thermal Hotel & SPA arsıulusal platformda en prestijli gezi dergilerinden birisi ikrar edilen Condé Nast Traveller'ın okuyucuları çeşidinden belirlenen ‘En İyiler' sıralamasında toprak aldı. New York merkezli Dünyaca prestijli, gösterişli gezi dair velayet sayılan, ayda 5,6 milyon üstünde arsıulusal okuyucuya sahip, gezginlerin kılavuzu ve sabah yeli deposu bulunan gezi ve hayat stili dergisi Condé Nast Traveler okurları, bu ihsanıhümayun düşüncesince geçtiğimiz 12 ay süresince görüşme ettikleri bölgeleri şahsen oyladılar. Dergi, gezim ve iş dünyasının en iyilerini tespit etmek şartıyla 1988'den beri şehirler, havayolu şirketleri, gezi ve sefine acentaları ve oteller kategorilerinde dünyanın en iyilerini belirleyerek gezi hayatına istikamet veriyor. Dünyanın en ehemmiyetli gezi dergilerinden Condé Nast Traveller'ın küresel edisyonunun okurları, İkbal Thermal Hotel & SPA'yı ‘2021 Okur Seyahat Ödülleri'nde dünyanın azami otelleri ortada oyladı. İkbal Thermal Hotel & SPA, ‘En İyi Spa Resort' ve ‘Destinasyon Spa Resort' kategorilerinde katı baş döndürücü etkili rakibini geride bırakarak Dünya'da 3.ncü oldu. Aynı sürede bu kategorilerde ülkemizi anabolizma fail biricik otel oldu.

“Ziyaretçilerimiz bu sene Afyonkarahisar'ı faziletkâr miktarda yeğleme etti”
İkbal Thermal Hotel & SPA Genel Müdürü Ali Gümüşhan, sağladıkları muvaffakiyet ile hem kuruluşları hem de Afyonkarahisar yerine alım çalım duyduklarını belirtti. Gümüşhan, “Termalin ve lezzetin şehri Afyonkarahisar 2021 yılı Turizm sezonunda da pandemi olması zımnında gene de istediğimiz sayılara ve sayılara ulaştı. Burada en iri etkenin sabık sene pandemiden çevre gelemeyen ziyaretçilerin bu sene Afyonkarahisar'ı faziletkâr miktarda yeğleme etmeleri. Aynı sürede ecnebi misafirlerimizin konaklamaları da oldu. Afyonkarahisar termalin ve lezzetin başkenti ve sporunda bire ortak sürede başkentidir. Afyon kendiliğinden hem millî hem de arsıulusal arenada yalan ettirmeye bitmeme ediyor” dedi.

“Afyonkarahisar adından yalan ettiriyor”
Gümüşhan, listenin degaje ortak okur kitlesine erbap etkili ortak yapı çeşidinden hazırlandığına uyanıklık çekerek, “Bu sene Afyonkarahisar'daki İkbal Termal Otel Condé Nast ödülleri ABD merkezleri ay da kısaca 5-6 milyon yabanlık ortak okur kitlesi var. Bunun okuyucularının ve gezginlerinin yapmış oldukları değerlendirmede İkbal Termal Otel azami dünyada ‘Spa Resort ile Destinasyon Spa Resort' ödülünü müstahak görüldü. İki ihsanıhümayun ansızın aldı. Türkiye'den bu ödüle değişik kategorilerde müstahak tanıdık 13 otel var. Bu ne kavrama geliyor? Afyonkarahisar'ın hem arsıulusal açıdan web sitelerinde yayınlandığında kendinden, adından yalan ettiriyor hem de bu prestijli yerlerde adı geçiyor. Okuyucuların beğenisini çekiyor ve ortak müddet ahir alçalma uyandırıp Afyonkarahisar'a hem tatil hem termal gayeli geliyorlar” diyerek konuştu.

“Spa Resort ve Destinasyon Spa Resort kategorisinde dünya üçüncüsü olduk”
İkbal Otel Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kırımlıoğlu ise Condé Nast Traveler'in bu sene 34. yılı şekilde okur ödüllerini oyladığını kaydetti. Kırımlıoğlu, “Bu okur ödülleri değme sene yapılmaktadır. Bu sene de İkbal Termal Otel şekilde kılıç dünya üçüncüsü şekilde Spa Resort ve Destinasyon Spa Resort kategorisinde dünya üçüncüsü olduk. Geçen sene de bu oylamaya girmiştik. Geçen sene dördüncü seçilmiştik. Condé Nast Traveler'ın dünyada etkili ve otoriteli sahibi ortak gezi dergisidir. New York merkezli İngiltere, Ortadoğu, Hindistan kabilinden merkeziler de ofisleri bulunuyor. Bu dergide arsıulusal platformda İkbal Termal Otel şekilde ve Afyonkarahisar şekilde toprak almaktan iri mevki ve alım çalım duyuyoruz” dedi.

“Afyonkarahisar'dan İkbal Otel şekilde toprak almaktayız, Türkiye'yi anabolizma ediyoruz”
Listeye Türkiye'den 13 otelin girdiğini ve bu oteller ortada İkmal Termal'in dünya 3. bulunduğunu vurgulayan Kırımlıoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Otelimiz toplamda 286 odaya sahip. Spa merkezi ve wennes merkezinden oluşmaktadır. Spa merkezimiz 3 katogoriye ayrılıyor. Baylara özel, bayanlara hususi ve bay, eş alengir halinde kullanıma sahip. Condé Nast Traveler'ın oylamasında mihman memnuniyeti baş döndürücü önemli. Çünkü burada nazil misafirler ve Condé Nast okuyucusu bulunan misafirlerimiz oylamaya katıldı. Bu sayede listeye girmeyi başardık. Türkiye'den toplamda 13 otel bu listeye girdi. Biz listede hemen Afyonkarahisar'dan İkbal Otel şekilde toprak almaktayız, Türkiye'yi anabolizma ediyoruz. Bununla da alım çalım duyuyoruz.

Mevlüt Tınas

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler