USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Teknoloji sektöründe ilk pazaryeri iş modeli hayata geçiriliyor

Türkiye'de alanının ilk uygulayım bilimi odaklı pazaryerini hayata nâkil Teknosa, uygulayım bilimi ekosistemindeki varlıklı mahsul çeşitliliğini, total müşterek birikim ve Teknosa güvencesiyle müşterilerine sunmaya başladı. “Yatırımda güçlü, dönüşümde öncü” mottosu

Teknoloji sektöründe ilk pazaryeri iş modeli hayata geçiriliyor
17-03-2022 13:33
Teknosa, fiziki mağazaları bulunan sayısal müşterek platforma tahavvül adımlarını hızlandırdı. Bu doğrultuda Türkiye'de kişi sektöründeki ilk pazaryeri iş modelini hayata nâkil Şirket, teknosa.com'a giren acemi satıcılarla beraberce teknolojiye müteallik verim çeşitliliğini katlayarak artırmaya bitmeme ediyor. Marka başkaca alıcı odaklı tahavvül ve dijitalleşme düşüncesince bu sene güzeşte yılın 2,5 katına yaklaşan çelimli müşterek yatırımı hayata geçirmeyi planlıyor.

“Öncü girişimlerle, çelimli müşterek gelişme hikayesi oluşturacağız”

Teknosa'nın izlemsel kere haritası ve tahavvül yolculuğundaki hedeflerinin paylaşılmış olduğu matbuat toplantısında mütekellim Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Timur, dijitalleşme, alıcı deneyimi ve sürdürülebilirliği Teknosa'nın çelimli büyümesi düşüncesince anne izlemsel odaklar kendisine gördüklerini belirterek, şunları söyledi:

“Dijital dönüşümümüzle online yetkinliklerimizi artırmayı, mağazalarımızla beraberce fijital birikim sunmayı ve böylece hem nazirsiz alıcı deneyimini bununla beraber kâffesi operasyonlarımızı akıllı, velut bir vaziyete getirmeyi odağımıza alıyoruz. Müşteri deneyiminde bizi farklılaştıran, Türkiye'nin elektronik ürünlerdeki en iri servis ekosistemini peydahlamak düşüncesince müstelzim kâffesi adımları kararlılıkla atıyoruz. Bu sene sektörümüzde müşterek ilki gerçekleştirerek, tahavvül yolculuğumuzun ehemmiyetli kilometre taşlarından bir tanesi bulunan pazaryeri iş modelimizi müşterilerimizle buluşturduk. Teknosa pazaryeri modelini, uzmanlığımıza koşut kendisine tüketicilerimizin kâffesi teknolojik gereksinimlerine en şümullü biçimde cevap verecek halde tasarladık.

Pazaryerimiz sonsuz gelişecek, uygulayım bilimi ekosisteminde sunduğumuz verim ve hizmetler de aceleci biçimde çeşitlenmeye bitmeme edecek. Yeni iş modelimiz ve alıcı odaklı atılımlarımız, şirketimizin mütebeddil alıcı gereksinimlerine henüz aceleci ve en güzel biçimde cevap vermesini sağlarken, çoklu geçek stratejimizde gelişme katalizörü olacak. Pazaryeri ile e-ticaret hacmimizi 3 sene süresince 5 katına çıkarmayı hedefliyoruz. Bu sene mürşit girişimlerle çelimli müşterek gelişme hikayesi peydahlamak üzere 169 milyon TL'lik envestisman planımız var. Yatırımlarımızda sürdürülebilirlik kriterlerini merkeze koymaya, memleketimiz ve paydaşlarımız düşüncesince henüz müşterek tomar bedel yapmaya bitmeme edeceğiz.”

“Mağazaları bulunan pazaryeri iş modelimizle ayırt oluşturacağız ”

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin de alıcıların teknolojiye müteallik gereksinim duyan kâffesi verim ve hizmetleri total müşterek deneyimle sunacak yapılanmayı oluşturduklarını belirterek, şu biçimde konuştu:

“2300'ü çok çalışanımız, 69 ilde 200'e yaklaşan mağazamız, teknosa.com ve taşınabilir platformlarımızla, müşterilerimize nazirsiz müşterek alım satım deneyimi keyiflendirmek istiyoruz. Bu çerçevede alıcı odaklı sayısal tahavvül hamlelerimizi hızlandırıyoruz. Şirketimizin sayısal dönüşümünde ehemmiyetli yeri olan, The Boston Consulting Group (BCG) ile beraberce fiilen tasarladığımız ve hayata geçirdiğimiz pazaryeri modeli ile uygulayım bilimi ekosistemindeki kâffesi verim ve hizmetleri total müşterek birikim ve Teknosa güvencesiyle müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Ürün çeşitliliğimizi şimdiden 10 kıvrım artırdık. Bu yılın sonuna denli teknosa.com'daki verim sayımızı 20 katına çıkarmış olacağız. 3 sene nihayetinde teknosa.com'da müşterilerimize sunduğumuz verim çeşitliliğini minimum 400 bine ulaştırmayı planlıyoruz.”

“Bizim gayrı pazaryerlerine uyarınca ehemmiyetli farklarımızdan bir tanesi münteşir salon ağına ehil olmamız. Mağazaları bulunan pazaryeri iş modelimizle ayırt oluşturacağız. Önümüzdeki süreçte pazaryeri operasyonları ile salon operasyonlarımızı evlendirerek pazaryerini de havi okunabilen çoklu geçek deneyimi sunacağız. Sadece sayısal kanallarımızın trafiğini 3 yılda minimum 2 kıvrım artırmayı ve 1 milyon acemi alıcı kazanmayı planlıyoruz. Müşteri deneyiminde çıtayı arttırmak düşüncesince sunduğumuz servis kapsamıyla da sektörden ayrışıyoruz. Şu anda Teknosa'dan alınsın veya alınmasın, uygulayım bilimi ürünlerine hem güvence içi hem güvence dışı bakım-onarım hizmeti sunarak sektörden farklılaşıyoruz. Kısa vadede Tekno Hizmet çatısı altında çeşitlendireceğimiz servislerimizi sayısal kanallarımıza taşıyıp, yegâne tıkla servis sürecini başlatacağız. 18 milyondan müşterek tomar müşterimizin davranışlarına, beklentilerine uyarınca kanallarımızı, servislerimizi ve süreçlerimizi sonsuz geliştirmeyi sürdüreceğiz.”

Şeyda Ceylan Görgenç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler