USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’

Bepanthol Baby ile ‘İyiliğe Ninniler' projesinin tanıtım toplantısı, ninni albümüne sesiyle sahn verici Sertab Erener ve albümde Erener ile ikili özne ve markanın acemi yüzleri bulunan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’
17-11-2021 11:50
17-11-2021 11:50

Bepanthol Baby'nin bebekler ve ebeveynlerin dünyasına birbirinden dobra ninnilerle dokunmayı amaçladığı “İyiliğe Ninniler' projesinin lansmanı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirildi. Etkinliğe, plan kapsamında hazırlanmakta bulunan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener'in yanı esna Bepanthol Baby bellik elçileri bulunan ve Erener'e dü şarkıda zevcelik fail Öykü Karayel - Can Bonomo çifti de katıldı. Sertab Erener başkaca plan kapsamında okumuş olduğu ikonik “Dandini Dandini Dastana” ninnisini loş ışıklar altında orkestrası ile baş başa aktiflik katılımcıları düşüncesince seslendirdi.

Pişik engelleyici merhemiyle bebeklerin esenliğini ve hab standardını artırmayı hedefleyen Bepanthol Baby, İyiliğe Ninniler projesi kapsamında bebeklere uykusunda zevcelik fail ninnileri Sertab Erener'in seslendirdiği ortak ninni albümü hazırladı. Albümde toprak düzlük ninnilerin laflarında empati, eşitlik, kapsayıcılık denli değerleri pekiştirmek düşüncesince önemsiz tadilat yapılırken ninnilerin topu topu melodilerine sadakatli kalınarak baştan yorumlandı. Dijital platformlar üstünden parasız ve her insanın erişimine belirgin adına gösterilen albümün bütün sayısal dinleme gelirleri AÇEV'in Anne ve Baba Destek Programları düşüncesince bağışa dönüşecek.

“Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum”

Ninnilerin kültürel hareket ve müzikal kalıt açısından aşırı giranbaha asar bulunduğunu anlatım fail Sertab Erener, “Yazı bulunmadan evvela bile bebekler ninniler eşliğinde uyuyordu. Bu yersiz eserleri baştan yorumlayarak bebeklerin bu ninnileri benim sesimden dinleyeceği ortak emek vermek gerçekleştirmek dünyada çoğaltmak istediğim izle de akla yatkın orantılı. Ayrıca mütebeddil dünyanın gerçeklerine de akıllıca adına düzenlenmeleri fikrine geçmiş başından itibaren aşırı sevdim. Bu projenin ortak parçası olmak, ebeveynlerin ve bebeklerin hayatında herhangi ortak anlamda iyiliğe odaklanan hakeza ortak çalışmaya yardım bildirmek beni aşırı bahtiyar ediyor. Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum” halinde konuştu.

“Ninniler yaşantımızın ortak parçası oldu”

Oğullarının doğduğundan buyana uykunun hem onun hem kendimiz düşüncesince ne derece ehemmiyetli bulunduğunu baştan anladıklarını vurgulayan Can Bonomo, “Ninniler de yaşantımızın ortak parçası oldu. Dolayısıyla hakeza ortak projenin oluşturacağı faydayı herhangi ortak şeyden evvela ortak ata adına öngörebiliyorum. Bu ninniler yardımıyla küçüklere kendim de inandığım eşitlik, teavün denli değerlerle mahmul ortak dünyayı aktarıyor iktisap etmek benim düşüncesince aşırı büyüklük verici. Sertab Erener denli giranbaha ortak sanatkâr ile bu manalı projede ortak araya gelmekten ve “Fış Fış Kayıkçı” da ikili yapmaktan büyüklük duydum” sanarak konuştu.

Öykü Karayel ise “Bebeklerin yabancısı oldukları dünyayı ve yaşamı tanımasına da araştırma görevlisi olan, onlara güvende hissettiren ninniler, bizim de Roman ile hab rutinimizin vazgeçilmezi. Bunun yanı esna ninnilerin AÇEV düşüncesince faydaya dönüşecek olması da projeye ayrı ortak deme kazandırıyor. Bir ninni dinlendiğinde bulaşık çemberinin katlanarak yayılması, ayrımlı evlatların dünyasına selamet adına dönmesi gerçekte ortak araya gelmiş şekilde kesinlikle ortak ayırt oluşturabileceğimizin aşırı dobra ortak örneği. ''Benim Annem Güzel Annem” ninnisinde benim de sesimin olması bu manada benim düşüncesince unutulmaz ortak hatıra oldu” dedi.

“İyiliğe Ninniler hem bebeklerin aynı zamanda ebeveynlerin dünyasına dokunacak”

Bebeklerin uykusunu düşünüldüğünde akla mevrut geçmiş şeylerden birinin ninniler bulunduğunu tamlayan Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Saltat, “Ebeveynlerin ninnilere başvurmasının asliye sebebi bebekler üstündeki sakinleştirici etkisi. Ayrıca ninnilerin kültürel kuru ve dirim biçimi ne olursa olsun bütün anne babalar çeşidinden sayısal platformlarda iyice istem gördüğünü biz biliyoruz. Biz de ninnileri baştan geçirmek ve anne babalarımıza bebeklerine dinletebilecekleri dobra asar çoğaltmak istedik. Dahası bu çabamızı ortak vakıfa yarar oluşturacak ortak düzenek ile buluşturduk. AÇEV iş birliğimiz yardımıyla ninniler hem bebekleri aynı zamanda iyiliği büyütecek. İnanıyorum ki Bepanthol Baby ile İyiliğe Ninniler hem bebeklerin aynı zamanda ebeveynlerin dünyasına dokunacak” halinde konuştu.

“Çocukların yaşamlarına ehemmiyetli ortak dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz”

Son adına projenin önemine değine AÇEV Genel Müdürü Senem Başyurt, “Bepanthol Baby İyiliğe Ninniler” projesi ile anne babalar hem bebeklerini içtimai cinsiyete duygun masallarla ilave fırsatı bulacak aynı zamanda dinledikleri herhangi ortak ninni yardımıyla ayrıksı ana babaların terbiye almasına katkıda bulunacak. Binlerce senedir evlatların hayalet enerjisini zenginleştiren, onları yârenlik ve inanma zarfında hissettirerek uyutan ninniler, deminden eşitlikçi ortak dille baştan yorumlanırken ayrıksı evlatların da yaşama denktaş ortak biçimde başlamasına yardım sağlayacak. Bugüne derece eğitimleriyle 1 milyondan ortak tomar insana vasıl ortak büyüklenme olarak, İyiliğe Ninniler projesi yardımıyla aşırı henüz ortak tomar anne babaya ulaşacağımıza ve vereceğimiz eğitimlerle evlatların yaşamlarına ehemmiyetli ortak dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Uğur Çetin - Furkan Serttaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler