USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Rusya: Ukrayna'daki 6 şimendifer istasyonunda çekiş transformatör merkezleri vuruldu

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov, Donbas’taki Ukrayna birliklerine ecnebi silahların sevkiyatının yapıldığı katar istasyonlarındaki çekiş dönüştürücü merkezlerinin etraflıca menzilli efdal hassasiyetli füzelerle vurulduğunu bildirdi.

Rusya: Ukrayna'daki 6 şimendifer istasyonunda çekiş transformatör merkezleri vuruldu
25-04-2022 22:02
Moskova

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus askeri birliklerinin Ukrayna’da savaştaki eylemlerine bağlı açıklamalarda bulundu.

Ukrayna: Rusya, Ukrayna'nın sert yolu altyapısına saldırılar düzenledi Rusya: Pantsir-S sistemiyle havada Ukrayna’ya ilişik Toçka-U füzesi vurdukUkrayna: Mariupol'deki sivillerin tahliyesi düşüncesince ahit de barışma sağlanamadı Ukrayna: Rus ordusu 21 bin 900 asker, 181 uçak, 154 helikopter ve 884 tankını yitirdi

Ukrayna'daki hedeflere müteveccih faziletli hassasiyetli silahlar kullanmaya bitmeme ettiklerini aktaran Konaşenkov, "Donbas'taki Ukrayna birliklerine ecnebi tabanca ve askeri uygulayım vasıtaların sevkiyatının gerçekleştiği Krasnoye, Zdolbunov, Jmerinka, Berdiçev, Kovel ve Korosten katar istasyonları civarındaki 6 çekiş transformatör merkezi derinliğine menzilli faziletli hassasiyetli füzelerle vuruldu." ifadelerini kullandı.

Bir güneş içinde faziletli hassasiyetli füzelerle 27 Ukrayna askeri unsurunun imha edildiğini kaydeden Konaşenkov, iklim savaşma taktik birliklerinin de 82 askeri nesneyi imha ettiğini dile getirdi.

Füze birliklerinin 15 atış ile Ukrayna Toçka-U roket kompleksi, arama merkezleri, zırhlı vesait ve birlikleri vurduğunu bildiren Konaşenkov, İzyum, Donetsk ve Harkiv şehirleri yöresinde 4 insansız iklim aracının vurulduğunu tabir etti.