USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Papa: (Rusya-Ukrayna savaşı) Sadece askeri ameliyat değil ahiret yolculuğu yadımlama ve yoksulluk eken ortak savaş

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla ait "Bu çabucak askeri birlikte dizi eylem değil ölüm, katabolizma ve yoksulluk eken birlikte savaş." dedi.

Papa: (Rusya-Ukrayna savaşı) Sadece askeri ameliyat değil ahiret yolculuğu yadımlama ve yoksulluk eken ortak savaş
06-03-2022 17:08
Vatican

Papa, Vatikan'da Aziz Petrus Meydanı'na icra vekili düzentileme ofisinin penceresinden meydana getirdiği anadan görme piyasa duasında, Ukrayna’daki muharebeye değinerek, "Ukrayna'da kan ve yaş nehirleri akıyor. Bu hemen askeri birlikte dizi eylem değil ölüm, yadımlama ve yoksulluk eken birlikte savaş. Mağdurların sayısı değişik artıyor, ilkin anneler ve ayrıntılar peyda kılmak kabil kaçan katı baş döndürücü insan var." ifadesini kullandı.

Katoliklerin ruhani lideri, insanca iane koridorlarının inanca dibine katılması ve yardımların abluka altındaki yerlere ulaştırılmasının inanca edilmesi çağrısında bulundu.

"Savaş birlikte çılgınlık, durdurun lütfen"

Silahlı saldırının sona ermesi, müzakerelerin ve sağduyunun bilgili olması ve arsıulusal hukuka hürmet duyulması temennisini dile getiren Papa Franciscus, "Papalık, kendisini barışın hizmetine arz kılmak düşüncesince herhangi birlikte şeyi hazırlamaya hazırdır. Bugünlerde dü kardinal, çecik iane kılmak düşüncesince Ukrayna’ya gitti. Savaş birlikte çılgınlık, durdurun lütfen." sanarak konuştu.

Papa'nın piyasa duasını strateji kılmak düşüncesince Vatikan'ın Aziz Petrus Meydanı'na mevrut baş döndürücü sayıda ferdin Ukrayna bayrağı taşımış olduğu görüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler