USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nilay Arslan: 'Doğum Haritasını bilen kendini bilir'

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, Astroloji dalının en aşırı alçalma edilen uygulamalarından birisi bulunan veladet haritası analizi üzerine bilgiler paylaştı.

Nilay Arslan: 'Doğum Haritasını bilen kendini bilir'
13-12-2021 12:07

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, “Doğum haritası nedir” sorusunu yanıtlayarak, “Doğum haritamız, dünyaya gözlerimizi açtığımız tam gökyüzünün eş bulunduğu enstantane görüntüdür. İlk nefesi aldığımız o andan itibaren, gökyüzündeki riyazi kodlar gezegenler aracılığıyla bizi etkilemeye başlar. Bu anlar, etabın enerjileriyle uzlaşma sağladığımız zamandır. Doğduğumuz anda gökyüzünde mevcud simgeler, bizim natal haritamızı gösterir. Haritamız, dirim derslerimizi düşüncesince ipuçları verirken, yabanlık özelliklerimizi ortaya çıkarabilir, topu topu bunların yanında ruhumuzun amacına revan yolu bulmamıza da araştırma görevlisi olur” dedi.

“Tıpkı pus izi kabil her insanın haritası farklıdır”
Bir ferdin mevlit haritasının çıkarılabilmesi düşüncesince dünyaya geldiği gün, ay ve senenin haricinde doğduğu sayaç ve kentin de bilinmesi icap ettiğini tamlayan Nilay Arslan, “Tıpkı pus izi kabil her insanın haritası farklıdır. Gökyüzünün o andaki fotoğrafı, evrende elden bizlere ilgilendiren ortak hikâyeyi anlatır. O nedenden dolayı mevlit haritamız elden bizlere özeldir” dedi.

Arslan, baht cisimlerinin o anki açılarının topu topu yaşamımız üstünde çarpıcı bulunduğunu söyledi
“Matematiksel ve baht bilimsel hesaplamalarla çıkarılan mevlit haritalarında Güneş, Ay ve planet konumlarının yanında bunların birbirleriyle bulunan ilişkileri, ayrıksı ortak deyişle aralarındaki açılar da belirleme edilir. Doğum alelacele Ay'ın Güneş'le bulunan ilişkisi, doğmadan geçmiş yaşanmış bulunan acemi ay ve dolunaylar ile Güneş tutulmaları da astrolojik mevlit haritalarının yorumlanmasında ehemmiyetli ortak yere sahiptir” biçiminde konuştu.

“Burcunuz bire ortak olsa bile özellikleriniz bire ortak olmaz”
Nilay Arslan, bire ortak gündüz doğan şahısların ayrımlı özelliklere eş olmasının nedenini ise şöyleki açıkladı: “Doğum gününüz size Güneş burcunuzu, doğduğunuz sayaç ise yükselen burcunuzu söyler. Ay, Mars, Merkür ve Venüs doğduğunuz gündüz ve saatte ne burçtaysa, gelişigüzel bir tanesi size ayrı özellikler verir. Bu sebeple burcunuz bire ortak olsa bile başkalarıyla ayrımlı özelliklere sahipsinizdir. Zaten topu topu bu sebeplerle mevlit haritanızın çözümleme edilebilmesi düşüncesince doğduğunuz saatin, ayrıca dakikanın bilinmesi gerekir. Gün süresince sayaç dolayısıyla yükselen burcunuzun değişmesi kabil Ay, Merkür kabil çabuk mütebeddil gökcisimleri dolayısıyla de cibilliyet özellikleriniz etkilenebilir. Sizinle bire ortak gündüz doğan biriyle aranızdaki farklılıkların nedeni budur.”

“Geleceğe ilişkin ipuçları verir”
Nilay Arslan, ferdin hem bilincinde bulunmadığı niteliklerini icat etmek bununla birlikte ilerleyici zamanlarda karşılaşacağı hadisat kendisince ilkin düşün sahibi iktisap etmek düşüncesince mevlit haritası analizi yaptırabileceğini söyleyerek, “Harita analizinde Güneş, Ay, Merkür, Mars ve Venüs, sizi tanımlayan ehemmiyetli nitelikleri gösterir. Gezegenler ve burçların konumu, geleceğe ilişkin öngörülerde bulunmaya da dayanak verir. Fiziksel sağlığınız, sevda hesabına şanslı-şanssız alanlarınız, yaşamda karşılaşacağınız zorluklar, geçireceğiniz kazalar, sarsıntı gerçekleştiren vakaları kestirim etmekte kullanılır. Doğum haritası; yaşama ne başladığınızı, anne-babanızdan dayanak alıp alamadığınızı yahut atalarınızdan sabık travmaları da söyler” ifadelerini kullandı.

“Mutsuzluğun yanıtı dünyaevi analizinde”
Nilay Arslan'a göre, mevlit haritasına bakılırsa ferdin ilişkilerinde ve evliliğinde hastalık mutluluğu bulamadığını anlamanın beklenen bulunduğunu anlatım ederek, “Kendine ‘Evliliğim, ilişkim hastalık bitti' sanarak soran birinin, yanıtı mevlit haritasında yaptıracağı dünyaevi analiziyle bulması mümkündür. Bunun haricinde Hint astrolojisine hususi ‘Evlilik Haritası' ünlü ortak harita elan var. Evlilik haritası, evleneceğimiz insan yahut şahısların hayatları kendisince bilgelik edinmemizi sağlar. Evlenme ve ayrılma mevzularına ilişkin ipuçları verir” sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler