USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Ekonomik sorunları büyütüp, pahalılık cephanesi ile ülkemizi otlak ateşine markajcı sorumsuzlar gerçekte ne insanımızı tanırlar, ne rızkı bilirler, ne tarihimizi okurlar, ne de ekonomiden anlarlar. Bizim çabucak konuşu yaşantımız yoktur, birl

MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar
08-01-2022 14:37

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Osmanlı'ya hastalanmış eş muamelesi yapan, Türkiye'ye de atılmak düşüncesince kriz, kargaşa ve kargaşa, darbe, nifak ve kutuplaşma üretimini durmadan sürdüren toptan yayılımcılık düşüncesince hamdolsun derya bitmiştir. Sokakta 'barışçıl protesto' talkın ve temennileriyle neyin hazırlığını planlıyorsunuz? Zamları, enflasyondaki artışları çıkmaz tepkisi ile birleştirip Türkiye'den ortak Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz? Dost ve ahi diyar Kazakistan’daki çıkmaz eylemlerini, yasasız gösterileri izleyince bitiniz mi kanlandı? Cesaretiniz mi kanatlandı?

Kılıçdaroğlu, temiz rüzgarsın. Uyarmadı atasözü bilmediğin, tanımadığın, sınama etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın. Kimse sana el uzatmaz, cankurtaran simidi fark atamazlar. Milliyetçiliğin bölgesine aşkın girmekten kaçınmalısın. Sonra yıldırıcı Demirtaş'tan ikazname, HDP’den ihtarname, PKK ve FETÖ’den ihbariye almaktan kaçamazsın, kurtulamaz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler