USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'OHAL’den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “ekonomideki konjoktürel gelişimleri ve uygun yöntem tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur. Yükselen, toparlanan ve dengeye mevrut Türkiye ekonomisinde yılgı tek bilinçlilik yoktur” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'OHAL’den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur'
15-12-2021 17:23
MHP Genel Başkanı Bahçeli yazılmış izah yaptı.

Yapılan yazılmış açıklamada Genel Başkan Bahçeli, “2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi sırasında ilkin alçaltı ittifakı partileri aracılığıyla sahnelenen ilkesiz, cansız ve kredisiz sahneler milletimizi içten yaralamıştır. Bu süreçte CHP, HDP, İYİ Parti ve gayrı son birim partiler arasındaki ilişki, bağlantı ve uyuşma fazlasıyla billurlaşmış ve bilenmiştir” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı açıklamasını değerlendiren Genel Başkan Bahçeli, “Maalesef Türkiye aylardır, alçaltı ittifakının belirsiz ve kapalı “Cumhurbaşkanı adayı” üstünde devamedegelen gereksiz tartışmalarla çalışır edilmektedir. Sivriltilmeye çalışılmış bulunan ısmarlama adlar çevresinde yoğunlaşan namzetlik karmaşasının aslında taktik müşterek politika açıkgözlülüğü bulunduğu da gözümüzden kaçmamaktır.

Buna karşın alçaltı ittifakının cumhur reisi adayını belirlemeye, CHP Genel Başkanı'nın tez ve tabir ettiğinin aksine, ittifakı gerçekleştiren partilerin umumi başkanlarının yetkilendirilmiş bulunmadığı açıktır. Hala ve hâlâ alçaltı partilerinin sırtını yasladıkları efendilerinden müşterek namzet göstergesi alamadıkları ortadadır. CHP Genel Başkanı ne derece heveslense de, ne seviyede heyecanlanıp dü de müşterek “İttifak benimseme ederse cumhur reisi talibi olmaktan alım çalım duyarım” dese de çabaları beyhudedir; zira bu çirkin kafa değişmeyen ve kâm haysiyetini çoktan ecnebi güçlere devretmiştir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde çalışarak ve hukuken Başbakanlık makamının bulunmadığını dile getiren Genel Başkan Bahçeli, “Kılıçdaroğlu hem muhatabıyla küçümseme etmekte, aynı zamanda dipsiz müşterek uçuruma itmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe tahsil edilen yıldırı örgütleriyle bağlantı ve iltisakı bulunan militanlar üzerine İYİ Parti Başkanı'nın kelimesiz kalması ise müşterek bambaşka rezalet, işlenen suça müşterek gayrı ortaklıktır. CHP ile İYİ Parti'nin ecnebi büyükelçilerle veda ziyareti bahanesiyle seriye bağlanan mütevehhim müzakere trafiği Türkiye'nin aleyhine görünme fail aut takviye ve desteğin müşterek bakıma tescili halinde ele alınmalıdır” niteleyerek konuştu.

"Bu savaş alanı fitneyle bezenmiş, anti demokratik ve faşizan eğilimlerle temellendirilmiştir"

İşgal girişimiyle yapılamayan sürecin hesaplı saldırılarla, sosyal hareketlenmelerle bitirilmek istendiğini kail Genel Başkan Bahçeli şunları kaydetti:

“Türkiye'nin hesaplı ve politik yıkılış senaristliğini kaleme alanların, er seçme dayatmasının gerekçelerini yapım ve bütünleme etmeyi amaçlayan iç ve aut yarar gruplarının ulusal hassasiyetlerimize ve milletimizin özgürlük haklarına ağır müşterek savaş alanı açtıkları vicdanı bulunan gelişigüzel insanımızın malumudur. Bu savaş alanı fitneyle bezenmiş, anti demokratik ve faşizan eğilimlerle temellendirilmiştir. Türk milletinin bu oyuna düşmesi, aut irtibatlı bu anafora batması görüntü mahsulü müşterek beklentidir. Yönetilemeyen müşterek Türkiye algısının yerleştirilmesinin kenar taşlarını tefriş etmek düşüncesince gece gündüz nifak nöbetine girenler, Biden lobisinin ivmesiyle hedeflenen nüfuz değişiminin müşterek an ilk sağlanacağına sabitlenmişlerdir. Bu ağır müşterek kumardır, bedeli de baş döndürücü ağırdır. Joe Biden'in seçilmeden evvela demokratik kanallardan Türkiye'de yönetimin el değiştirilmesi icap ettiğini yayma etmesi sonunda aşağılık müşterek politik münakasa namına alçaltı partileri çeşidinden benimsenmiştir.”

"OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur"

Genel Başkan Bahçeli, FETÖ, PKK, DEAŞ'la mücadelenin kararlılıkla ve akıcı bitmeme ettirilmesi icap ettiğinin altını çizerek, “İsveç hükümetinin YPG'ye 376 milyon dolar dünyalık katkısı lafı vermesi da arsıulusal hukukun ihlali, dü diyar arasındaki diyalogların inkarı, insanoğlu haklarının imhası, terörizmin hunriz emellerine galiz müşterek ikramdır. Ayrıca ekonomideki konjoktürel gelişimleri ve yerinde siyasa tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur. Yükselen, toparlanan ve dengeye mevrut Türkiye ekonomisinde dehşet tek nesne yoktur” açıklamasında bulundu.

Hidayet Türkyılmaz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler