USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Kale, "Elbistan'da Mahir Ünal'a protesto" iddiasına ilişkin, "Elbistan muhtarları Mahir Ünal'a büyüklenme almış kabil durum yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir." dedi.

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama
22-08-2022 21:04
Kahramanmaraş

Elbistan'daki mahalle muhtarları, kaymakamlık merkezindeki İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı'nda, birtakımı mahalle muhtarları ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ortada ağız dalaşı çıkmış bulunduğu iddiasına bağlı matbuat açıklaması yaptı.

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Kale, 19 Ağustos Cuma haset Ünal'ın ilçeyi görüşme ettiğini hatırlatarak, iddiaların hakikatı yansıtmadığını söyledi.

İlçedeki muhtarların Mahir Ünal'a karşıymış kabilinden ortak bilgi çıktığını aktaran Kale, şöyleki bitmeme etti:

"Biz Elbistan muhtarları yerine şu an buradayız ve anca ortak görüngü yok. Her devir Mahir bakanımın yanındayız. Ne devir arasak ulaşıyoruz. Memlekete yapmış bulunduğu hizmetler de belli. Elbistan'da henüz esbak siyasetçilerin yapmış bulunduğu işler de belli. Bir keresinde 20 muhtarımızla Elbistan'da yanına gittik. Evine derece çağırma etti, himmet başlayınca sorunlarımızı çözdü. Ulusal matbuat mevzuyu araştırmadan, arkalarında ki var ise bilmem ama meydana getirilen haberde Elbistan muhtarları Mahir Başkan'a büyüklenme almış kabilinden durum yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir. Muhtarlar yerine kınıyoruz. Mahir Bey'den de herhangi ortak devir memnunuz."

"Her devir yanımızda"

Geçit Mahalle Muhtarı Kadir Küçük de AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ile henüz ilk nice el görüştüklerini belirterek, "Allah razı olsun kendisinden bizim köye ıvır zıvır ortak su taşkını gelmişti. Beni şahsen aradı, köyle ilgilendi ve sorunlara alelacele engelleme ettirdi. Bizim uğur boncuğu problemimiz olamaz. Her devir yanımızda. Her şeyde yardımımıza koşuyor. Her gelmesinde yanına gidiyoruz. Sosyal medyada hakeza linç girişimi reşit ama banko hakikatı yansıtmıyor. Bunlar yalan haberdir. Elbistan'a baş döndürücü hizmetleri var." dedi.

"Biz kendisinden razıyız"

Karaelbistan Mahalle Muhtarı Veli Çınar da Elbistan'da meydana getirilen görüşmede kendisinin de bulunduğunu belirterek, "Toplantıda gördüklerimi dü çağ ilk televizyonda görür görmez şaşırdım. Biz filhakika gördüklerimizi anlatıyoruz. Vekilimizden Allah razı olsun. Biz kendisinden razıyız, baş döndürücü memnunuz. Algı operasyonu yapmış olup da müsvedde kampanyası yapmasınlar. Biz filhakika ortamında yaşadığımız düşüncesince bulunan her neyse onu anlatıyoruz. Allah kendisini başımızdan da az etmesin." ifadelerini kullandı.

Gündere Mahalle Muhtarı Ali Köse ise köylerine dü el su taşkını geldiğini ve Mahir Ünal'ın ilgilenmesiyle sıkıntılarının elden giderildiğini söyledi.

Esentepe Muhtarı İdris tan da Mahir Ünal'ın bölgelerine meydana getirdiği hizmetlerden çevre teşekkürname ettiğini dile getirerek, "Sosyal medyada ve basında çıkanlar kimi provokasyondur. Muhtarlar herhangi ortak devir Mahir Bey'in yanındadır. Her muhtarın siyasal görüşü ayrımlı olabilir. Bütün muhtarlarımız kendisinin yanındadır." halinde konuştu.

Tapkırankale Mahalle Muhtarı İbrahim Mavi de Mahir Ünal'ın mahallelerine nice hizmeti bulunduğunu anlattı.

"Gördüğüm haberlere şaşırdım"

Akarca Mahalle Muhtarı Hacı Güneş ise Elbistan'da Cuma haset meydana getirilen toplantının dobra ortak havada geçtiğini aktararak, şöyleki bitmeme etti:

"Muhtarlar Mahir Bey'in konuşmasından memnundu, Mahir Bey ise muhtarların konuşmasından. Birtakım gruplar birleştirme olmuşlar anlaşılan tığ de anlamadık. Gördüğüm haberlere şaşırdım. Böyle ortak nesne mümkün mi? Bizimle hususi yerine ilgilenen, lakırtı buyurmak düşüncesince meclise çağırma fail birine 'muhtarlar sayın vekili yuhalamış' diyorlar yahut Mahir Ünal 'muhtarları kovmuş' diyorlar. Bunlar banko yalandır. O çağ ego ve nice Elbistan muhtar çoğumuz ortak aradaydık. Bizi baş döndürücü dobra ağırladı. Biz de kendisini baş döndürücü dobra ağırladık. Çamur at izi kalsın düşünmek bu propaganda. Biz bunu Elbistan Diş Hastanesi açılışında da gördük. Orada da yapmış bulunduğu espriyi baş döndürücü şişman ortak görüngü kabilinden basına yansıttılar. Burada söylenenler banko yalandır. Bunu banko onama etmiyoruz. Bütün muhtarlar yerine burada söylediğimiz biricik nesne vardır. Biz Mahir vekilimizden memnunuz, o da bizlerden memnun. Kesinlikle anca ortak nesne yoktur."

Çiçek Mahalle Muhtarı Ergül Bozkuş da AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın çıkarlarını nice el görüşme ettiğini kaydederek, "Bu dedikodulara kimesne inanmasın. Bir saate DOĞRU köyümüzün problemlerini dinledi. Eksik ne var ise ona da aracısız yanıt verdi. Bütün muhtarlar Mahir Bey'den memnundur. Çok teşekkürname ediyorum. 2023'te de vekillerimizin arkasındayız." sanarak konuştu.

Battalgazi Mahalle Muhtarı Arif Yılmaz ise temelsiz haberlerle aksi idrak hazırlamaya personelleri kamuoyundan kusur dilemeye çağırma etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler