USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hülya Avşar’dan esinlendi oyuncu oldu

Yakın sürede yayınlanacak ve mahalle yaşamını anlatacak bulunan ‘Bayrampaşa 11' dizisinin oyuncu ekibindeki adlı sanlı oyuncu Derya Yapanel, hayranı bulunduğu Hülya Avşar'dan etkilendiği düşüncesince oyuncu bulunduğunu söyledi.

Hülya Avşar’dan esinlendi oyuncu oldu
15-12-2021 13:14

3 senedir oyunbazlık sektöründe nice dizide canlandırdığı cibilliyet ile iyice müstehap güre oyuncu çekimleri bitmeme fail ve mahalle coşkusunu baştan yaşatacak bulunan ‘Bayrampaşa 11' dizisinin oyuncu kadrosunda toprak aldı. Tamamen esbak yılları özetleyen ‘Bayrampaşa 11' dizisinde mahallenin kızı ‘Hilal' karakterini canlandıracak bulunan güre oyuncu Derya Yapanel, çocukluğundan bu yana baş döndürücü sevilmiş bulunduğu ve namına hayranı bulunduğu Hülya Avşar ile elleme birlikte projede toprak kabul etmek istediğini söyledi.

“Kendimi baş döndürücü bahtlı hissediyorum”
3 senedir oyunbazlık sektöründe bulunan güre oyuncu Derya Yapanel, “Bu sektörde olduğum düşüncesince hakkıyla kendimi baş döndürücü bahtlı hissediyorum. Bu sene içinde baş döndürücü elleme projelerde toprak aldım. Çok elleme insanlarla tanıştım. Değerli sanatçılar ve oyuncular ile bu arada olduk. Güzel projelerde toprak kabul etmek ve bu mevzuda da kendimi ilerletmek istiyorum. Eğitimlerim nüsha sürede bitmeme ediyor. Şuanda elleme birlikte projede toprak alıyorum. ‘Bayrampaşa 11' dizisi ile geliyoruz. Çok elleme birlikte grup ve baş döndürücü elleme birlikte ekibi var. Yönetmenimiz İlyas Çağlayan, Mustafa Çavluer ve Senaristimiz Mustafa Kabul eksiksiz birlikte grup kurmuşlar. Bende o ekibin içine mahallenin kızı Hilal şekilde engelleme edildim. Özellikle zamanımızda mahalle kültürünü görmeye ihtiyacımız var. Rezidanslardı, projelerdi derken bir fazla fazla insanoğlu birbirlerini tanımıyor. Ben doğmuş nema Bayrampaşalıyım. O kültürü de değiştirmeden nüsha anlatıyoruz. Komşuluklarda, elleme günlerde, biçimsiz günlerde, hastalıkta ve sağlıkta iç içe olduğumuz düşüncesince hakkıyla baş döndürücü elleme birlikte proje. Kısa devir içinde şaşırtı birlikte kanalda yayınlanacak. Ben baş döndürücü mutluyum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Benim düşüncesince oyunbazlık dair dönüm noktası olacak. Bayrampaşalı olduğum düşüncesince ayrı birlikte cümbüş duyuyorum” dedi.

Küçüklüğünden bu yana Hülya Avşar hayranı bulunduğunu ve onu baş döndürücü sevdiğini kaydeden Yapanel, “Benim çocukluktan bu yana hakkıyla baş döndürücü sevdiğim kişi Hülya Avşar. Kendisini baş döndürücü seviyorum. Kendisiyle birlikte projede endamsız da olsa baş döndürücü dörtköşe dakikalar yaşadık. Kendisi baş döndürücü insancıl baş döndürücü şeker hastalığı hastalığı birlikte insan. Çok dörtköşe birlikte çağ geçirdik. Onunla değişik projelerde toprak kabul etmek istiyorum. Oyunculuğunu ve kendisini baş döndürücü aşkın beğeniyorum.Kendisine de bundan bahsettim zaten. Bu tüketicilere kesinlikle girdiğimi ve müteaddit senedir bu işi yaptığımı konuşmuştuk. İyi yapmışsın demişti benim için. Ben gene namına teşekkürname ediyorum. İnşallah seni elleme projelerde görürüz demişti. Bende namına İnşallah sizinle gayrı projelerde toprak kabul etmek isterim. Böyle birlikte sohbetimiz olmuştu” halinde konuştu.

“Bol aksiyonlu karakteri dingildemek istiyorum”
Yurtiçinde eğitimlerinin bitmeme ettiğini tabir fail güre oyuncu Derya Yapanel, “Yurtiçinde yetişek aldım ve halen hâlâ eğitimlerim bitmeme ediyor. Her eğitimde değişik şeyler öğreniyorsunuz. Bu az buçuk da kabiliyet ile alakalı. İçinizde var ise elhak hocalar buna munzam yaparak sizi alelacayip birlikte yere götürebiliyor. Yurtdışına da açılıp alelacayip ve çetin karakterleri dingildemek istiyorum. Aşk konuları değil de, dedektiflik, polisiye ve ferah aksiyonlu karakteri oynamayı baş döndürücü istiyorum. Karakterim de buna baş döndürücü yatkın. Onunla dayalı da gelişim eğitimleri de kabul etmek istiyorum. Dizilere ve filmlere izleyiciden artma oyuncu şekilde bakmaya başlıyorsunuz. Kim ne yapıyor? Nasıl akıntı ediyor, kesinlikle karşılık veriyor. Bunun düşüncesince ferah dolgunca paradigma izliyorum” dedi.

Selim Bayraktar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler