USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gramofon ve Radyo'nun geçmişten günümüze yolculuğu Tuzla'da

Tuzla Belediyesi, fonograf ve radyo severler düşüncesince hususi ortak işporta düzenledi. Sanatçı Ahmet Ali Şağın'ın yönetmenliğinde planlı sergide geçmişten günümüze fonograf ve radyolar sergileniyor. Her ortak radyonun zamanı ve hikâyeleri ile Tuzla Marina'da kapılarını s

Gramofon ve Radyo'nun geçmişten günümüze yolculuğu Tuzla'da
06-11-2022 15:52

Tuzla Belediyesi, fonograf ve radyo severler düşüncesince hususi birlikte işporta düzenledi. Türkiye'de geçmiş defa imal edilen radyo ilkin kazanmak az daha 70'e DOĞRU radyo ve gramofondan oluşan sergi, zamanı ve hikayeleri ile geçmişten günümüze birlikte gezi yaşatıyor. Tuzla Marina'da kapılarını sanatseverlere açan sergi, Sanatçı Ahmet Ali Şağın'ın yönetmenliğinde 8 Kasım'a derece bitmeme edecek. Serginin açılışına eklenmiş olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve radyocular, Ahmet Ali Şağın'ın anlatımında tamamı radyo ve gramofonları gezdiler. Sanatseverler sergiyi, 8 Kasım'a derece parasız gezebilecekler.

Elyesa Karatepe

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler