USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Geçmiş olsun mesajları yağan Ömür Gedik 'saldırıya uğradım' tweet'ini açıkladı

Saldırıya uğradığını belirterek tweet atan Ömür Gedik, 'Saldırıya uğramadım. O tweeti atma nedenim, sokakta agresif olmayan, mahallemizin agresif sıfır köpeklerinin toplatılmaya başlamasını engel olmak içindi. Bu mevzuya özen tefriş etmek düşüncesince attım o tweeti' ded

Geçmiş olsun mesajları yağan Ömür Gedik 'saldırıya uğradım' tweet'ini açıkladı
03-01-2022 17:43
Saldırıya uğradığını belirterek tweet atan Ömür Gedik, "Saldırıya uğramadım. O tweeti atma nedenim, sokakta agresif olmayan, mahallemizin agresif sıfır köpeklerinin toplatılmaya başlamasını engel olmak içindi. Bu mevzuya uyanıklık tefriş etmek düşüncesince attım o tweeti" dedi. 

HAÇİKO Derneği Kurucu Başkanı Ömür Gedik dün akşam ezanı saatlerinde, "Dün geceleyin yolda bana bi eş saldırdı, çetin kurtuldum… Sokakta gezen etraflı erkeklerin, kazalı olup olmadığına bakılmaksızın toplanmasını istemem gerekiyor. Alo belediye, kendince bunları demem lazım. Demiyorum zira saçma. Aynı ahali köpeklerin toplatılması denli saçma" biçiminde tweet attı. Tweet yüz kere gelişememiş paylaşım yapıldı. Ömür Gedik'e esbak olsun mesajları art arda geldi. Ömür Gedik ise saldırıya uğramadığını çıkmaz hayvanlarına uyanıklık tefriş etmek düşüncesince o tweeti attığını dile getirdi.


"O TWEETİ ATMA SEBEBİM ZARARSIZ KÖPEKLERİN TOPLANMAYA BAŞLAMASINA ENGEL OLMAK İÇİNDİ"

Ömür Gedik, "Geçmiş olsun diyen her insana teşekkürname ediyorum. Çok sevenim varmış. O tweeti atma nedenim sokakta agresif olmayan, mahallemizin agresif sıfır köpeklerinin toplatılmaya başlamasını engel olmak içindi ki toplamaya başladılar. Bu mevzuya uyanıklık tefriş etmek düşüncesince attım o tweeti. Şöyle söyledim 'Saldırıya uğradım, etraflı beyleri toplayın desem akıllıcasına kabil mu' ki bence bu akıllıcasına değil. Aynı nesne köpekler düşüncesince de makbul agresif olmayanların, masumların şu anda toplatılması gündemde. Bunu engellememiz gerekiyor dedim ve o tweeti attım. İşte 'Erkeklerle köpekleri mi karşılaştırıyorsun?' dediler. Ben erkeklerle köpekleri değil. İnsanlarla köpekleri, kedileri, kuşları gelişigüzel şeyi karşılaştırırım. Hepsi birlikte dirilik çünkü. Suçu olmayanlar düşüncesince avrat eş farketmez, suçu olanlar zımnında birlikte prosedür başlatmıyorsak ayrımsız nesne köpekler düşüncesince de makbul buna uyanıklık çekmeye çalıştım. Tepki toplamadı, baş döndürücü gülümser beni destekledi. Buna reaksiyon gösterenler gizil agresifler zaten. Hayatlarını agresyon ve gayz ile geçirenler" dedi.


"BU KADAR CANI DÜŞÜNÜRKEN BİZİM GİBİLERİN SALDIRIYA UĞRAYACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Ömür Gedik, "Biz etraflı masumlar etraflı canlılar düşüncesince doğruluk diliyoruz. Buna insanoğlu da dahil, köpekler de dahil, kediler de kuşlar da, sinekler de, yılanlar da bütünü dahil. Köpek saldırıları herkesten baş döndürücü hayvanseverleri üzüyor. Saldırgan köpeklerin rehabilite edilmesini herkesten baş döndürücü ego isterim zaten. Saldırgan yetiştirilen köpekler yüzünden mahallemizin tertemiz köpeklerini almak olmaz. Toplanılan köpeklerin hesabına elan agresif köpekler agresif sıfır köpeklerin sahalarına dolacak. Bu mevzunun çözümü köpekleri almak değil, kısırlaştırmak, satışı engel olmak ve agresif yetiştirilen köpeklerin sahiplerine ağır cezalar vererek bunların ağızlıksız tasmasız gezmelerine engel olmak gerekiyor. Cumhurbaşkanımızdan da bu mevzuyla ilişik birlikte izah elan yapmasını dileyiş ediyoruz. Barınaklar iyileştirilsin diyerek baş döndürücü iyi birlikte manzume kurdu, sonuna denli destekliyoruz. Kısaca saldırıya uğramadım. İnşallah da uğramam. Bu denli canları düşünürken bu denli masumların yanındayken bizim gibilerin saldırıya uğrayacağını ego tek düşünmüyorum. Saldırıya uğradığımızda nite ki birlikte eş birlikte avrat birlikte insanoğlu yüzünden etraflı insanoğlu hapse tıkılmıyor, agresif köpekler yüzünden de mahalledeki tertemiz köpekleri toplamasınlar" dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler