USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Şehidinin ailesine anahtar uzatan alçaklar var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "(İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehidin ağabeyine küfretmesi) Bingöl'de olanları duydunuz, gördünüz ve tanık oldunuz. Şehidinin ailesine anahtar uzatan alçaklar var." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Şehidinin ailesine anahtar uzatan alçaklar var
06-11-2021 18:48
Batman

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehidin ağabeyine küfretmesine reaksiyon göstererek, "Bingöl'de olanları duydunuz, gördünüz ve tanık oldunuz. Şehidinin ailesine gönül uzatan alçaklar var. Batman buna cezaevi mü yumacak? Milletimiz buna cezaevi mü yumacak? Ve namına edepsizce da 'millet ittifakı' diyen borda bordaya alçaltı ittifakı mevcut ortada." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Avukat Sedat Özevin Caddesi'nde düzenlenen, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 Fabrika ve kent Stadyumu ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde mütekellim Oktay, hastaneler, spor tesisleri, stadyum, yeşil alanlar ve 36 fabrikanın kente kazandırıldığını söyledi.

"Peki tığ bunlarla uğraşırken, yerli, ulusal evren önderi Recep Tayyip Erdoğan, yatırım, istihdam, üretim, dış satım derken milletin derdiyle dertlenirken, hayat ve asayiş derken aykırılık ne yapıyor? Bingöl'de olanları duydunuz, gördünüz ve tanık oldunuz. Şehidinin ailesine gönül uzatan alçaklar var. Batman buna cezaevi mü yumacak? Milletimiz buna cezaevi mü yumacak? Ve namına edepsizce da 'millet ittifakı' diyen borda bordaya alçaltı ittifakı mevcut ortada. Bizim milletimizi kimesne inandıramaz." ifadelerini kullanan Oktay, millete kimsenin köksüz söyleyemeyeceğini belirtti.

Oktay, "Onlar istihsal bilmezler, sizin istihdamınızla ilgilenmezler, sizin derdinizle dertlenmezler fakat borda bordaya ahir hedeflerine iktiran yapmak düşüncesince CHP'siyle, HDP’siyle size elbette köksüz söyleriz onun hesabı kitabı içindeler. Mertçe sizin önünüze da çıkıp 'biz buyuz' diyemezler, saklamaya çalışırlar. İşte ne derece saklarlarsa saklasınlar Bingöl'de ortaya çıktı, milletimize gönül uzatıyorlar. Biz şehidin emanetine, namusuna gönül uzatılmasını affetmeyiz. Milletimiz de affetmeyecek. Affedecek misiniz? 2023'de bunun yanıtını verecek misiniz?" niteleyerek konuştu.

"Türkiye'nin görmüş bulunduğu itibara Roma'da tanık oldunuz değil mi? Peki bu CHP yahut HDP'nin Türkiye'nin aleyhine borda bordaya bilinçlilik söylemedikleri sürece öz saygı göreceklerini zannediyor musunuz? Dışarıda gördükleri itibarın kâffesi Türkiye aleyhine konuştukları müddetçe. Yani sizleri, milleti, bizleri, hükümeti, liderini ve etraflı gelişigüzel şeyiyle Türkiye'yi dünyaya yakınma kılmak düşüncesince fakat bunlar dışarıda öz saygı görürler." diyen Oktay, bu partilerin Türkiye'nin ve vatandaşların menfaatlerini korumak düşüncesince dem harcamadığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Batman'a huzur, güzellik, bolluk ve kardeşliğin yakıştığını belirterek, "Allah bu tabloyu birçok seneler buradan fire etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız, teşekkürname ediyoruz." niteleyerek konuştu.

"Yeni keyif tesisimizle Batman bundan böyle dünkü hekimler yetiştirecek"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehirde 2002'de 109 bulunan doktor sayısının ahit 254'ü bilirkişi hekim peyda kılmak kıl payı 693'e, meydana getirilen yatırımlarla döşek kapasitesinin de 1150'ye ulaştığını bildirdi.

Batman'ın nüfusa nazaran derin bakım döşek kapasitesi itibarıyla önceki 5 il ortada bulunduğuna dikkati çekici Koca, 49 eş sağlığı merkezinde yekûn 198 eş hekimliği biriminin misyon verdiğini aktardı.

Koca, 400 yataklı vagon vagon dünkü Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Batman Bölge Devlet Hastanesi ile birleşerek, "eğitim araştırı hastanesi" statüsü kazandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"İlimize uygun bu dünkü keyif tesisimizle Batman bundan böyle dünkü hekimler yetiştirecek. Eğitim Araştırma Hastanemizle 2018 ile 2021 yılları ortada 3'ü kaza mutluluk hastanesi, 4'ü keyif kompleksi peyda kılmak kıl payı kestirmece 550 milyon liralık değerli 18 projemiz tamamlanmıştır. Bunun yanı esna yatırım programımızda dünkü sayrılarevi ve 5 eş sağlığı merkezi peyda kılmak kıl payı 6 projemiz şimdi bulunmaktadır. Çok geçenlerde inşaatına başlayacağımız 500 döşek kapasiteli Batman kent Hastanesi Projemizin ihalesi de yapıldı. Biz borda bordaya arada oldukça, beraberce yürüdükçe metodlar kısalacak, aşılmaz denilen engeller aşılacaktır."

"Yaşam standartlarını yükseltecek projelerimize bitmeme edeceğiz"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çelimli borda bordaya muvasala altyapısı kurduklarını belirterek, Türkiye genelinde icra ettikleri 28 bin 400 kilometreyi aşan ayrılmış kez ağının 150 kilometresini sonuç 19 yılda çabucak Batman'da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karaismailoğlu, "Bunun indinde köprülerimiz, tünellerimiz, yollarımız bitmeme ediyor. Devam fail projelerimizi inşallah bitirerek, siz değerli ziyaretçilerimizin dirim standardını iyileştirecek, dirim standartlarını yükseltecek projelerimize bitmeme edeceğiz. Amacımız bitmeme fail projelerimizin bitirilmesi, dünkü ihtiyaçların, taleplerin de borda bordaya planlama doğrultusunda bitmeme etmesidir." halinde konuştu.

"Batman kargaşa odaklarına en iyi mesajı veriyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ise Batman'da ahit erdemli kalitede ve konforda stat, olimpik yüzme havuzu ve spor tesisleri ile gelişigüzel alandaki tesislerin bu tören ile faaliyete geçeceğini dile getirdi.

Kasapoğlu, "Batman'da 19 yıldaki devrimlerimizi dünkü tesislerle beraberce taçlandıracağız. Sizler kâfi ki isteyin. Bugüne derece bulunduğu kabilinden Batmanlı kardeşlerimizin, halk imkanlarımızla indinde olmaya bitmeme edeceğiz. Batman ahit kargaşa odaklarına, terörden beslenenlere, kardeşliğin sesi, bütünlük ve beraberliğin kuvvetiyle en iyi mesajı veriyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de kardeşliğin, birliğin, beraberliğin ve huzurun şehri Batman'ın ahit görkemli bulunduğunu dile getirerek, "Batman '2023'te ego de varım Türkiye.' desin, tığ neleri başarırız." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler