USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın plaket verip sohbet etmiş olduğu Hatem teyze konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın plaket verip sohbet etmiş olduğu ve en endamsız sürede evine ziyarete gideceğini dediği 73 yaşındaki AK Parti gönüllüsü Hatem teyze konuştu. Kurt, “Türkiye'nin gelişimi Erdoğan'ın liderliğinde büyüdü de büyüdü. Samimi müşterek lider, baba,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın plaket verip sohbet etmiş olduğu Hatem teyze konuştu
28-12-2021 10:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gündüz Haliç Kongre Merkezinde planlı AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın böylecene teşkilatta derinlemesine seneler fariza eden Hatem Kurt'a plaket vermiş, kendisiyle sohbet etmişti. Erdoğan ayrıca, en çelimsiz sürede Hatem Kurt'u evinde de görüşme edeceğini belirtti.

Toplantıda Hatem Kurt'un belgesele dönüştürülen avlu hikayesi de dev ekranda katılımcılara izletildi. 2002 yılından itibaren AK Parti'nin katı baş döndürücü ayrımlı kademesinde fariza almış olduğu öğrenilen Kurt şu an partinin Sarıyer Kısırkaya Mahalle Başkanlığını yürütüyor. Hatem Kurt, benzeri Burhan Kurt ile beraberce Kısırkaya'daki alçak gönüllü evlerinde yaşıyor ve müterakki yaşına karşın AK Parti'nin çalışmalarında bulunmaya bitmeme ediyor. Erdoğan'ı cezaevine girmiş olduğu devirde televizyonda görmüş olduğu önce andan bu yana desteklediğini tamlayan Hatem Kurt, Erdoğan'ı içtenlikli müşterek lider, baba, ahi kendisine tanımlıyor ve Türkiye'nin Erdoğan ile beraberce nice bölgede aksiyon sağladığını söylüyor.

“Türkiye'nin gelişimi Erdoğan'ın liderliğinde büyüdü de büyüdü”

AK Parti ile muarefe hikayesinden ve partideki faaliyetlerinden bahseden Hatem Kurt, Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde iri aksiyon sağladığını tabir etti. Kurt, “2002 yılında, AK Parti'nin kurulduğu zamanlarda ego Sarıyer'de tevakkuf ediyordum. Televizyonda salık seyrederken Recep Tayyip Erdoğan'ın cezaevine konulduğunu gördüm. Buna baş döndürücü etkilenmiş oldum. Dolayısıyla Tayyip Erdoğan'a çalışmak, partiye asistan olabilmek düşüncesince kaza başkanlığına tedricen başvurma ettim. Kadın Kollarına girdim ve çalışmaya başladım. 12 sene süresince mahalle başkanlığı yaptım, köylerden mesul oldum. Şartlar baş döndürücü kötüydü. Çünkü Sarıyer'in 30 kilometre aralıklarla birbirine ırak bulunan 8 köyü var. Çok güç koşullarda oralarda mahalle sorumlulukları yaptım. Elhamdülillah AK Parti'yi teşkile ettim. Şöyle müşterek baktım ki, Türkiye Cumhuriyetinin gelişimi sağlık, ulaşım, teknoloji, dış alım ve dış satım Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyüdü de büyüdü. Bunları algılayarak ve Recep Tayyip Erdoğan'ın elbette müşterek önderlik yaptığını, Türkiye Cumhuriyetinin elbette müşterek aksiyon uyguladığını belirleme ederek yoluma bitmeme ettim. Çok iri müşterek şenlik ve devlet içinde gördüm ki, bugünün gençliğine hazır, aydınlık, elleme müşterek Türkiye teyit edilecek. Bundan devlet duyuyorum. Şimdi hala bu tarihe derece da çalışıyorum” dedi.

“Erdoğan “Yola devam” dedi, ego de o günden bu yana çalışıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile müşterek anısını özetleyen Hatem Kurt, “Ferahevler Metin Oktay Spor Salonunda müşterek numara kongremiz yapıldığında kaza başkanım bana “Başbakan seni değerlendirmek istiyor” dedi. Benim de tek hazırlığım, gündemim yoktu ve baş döndürücü heyecanlandım. Sahnede beni bekliyordu, niçin? Çünkü kaza başkanıma AK Parti'nin durumunu, düzentileme tarzını sorduğunda kaza başkanımız, 'Efendim anca müşterek kurum başkanımız mevcut ki, Sarıyer'i aldı götürdü. Çok elleme çalışıyor' dedi. Dolayısıyla beni değerlendirmek istediğini söyledi. Orada beni görmüş oldu ve bana, 'Yola devam, zinhar ha bırakayım deme, çalışacaksın' dedi. Ben de bu tarihe derece çalışıyorum” diyerek konuştu.

“Samimi müşterek lider, baba, kardeş..”

Geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın elinden plaket düzlük Hatem Kurt, o anları şöyleki anlattı: “Samimi müşterek lider, baba, kardeş, en yakınınız denli müşterek nefis kendisine ve oradaki Türkiye Cumhuriyetinin rastgele bölümünden mevrut yurttaşı baş döndürücü elleme karşılayarak hitapta bulundu. Memleketine meydana getirdiği hizmetlerden, ekonomisinden, rastgele çeşitli mevzudan bahsederek ve konuşarak beni bahtiyar etti. Ve sonraları beklemediğim müşterek şeyle karşılaştım. Bana rütbe verileceğinden bahsedildi, plaket verildi. Ben de Cumhurbaşkanın teşekkürlerimi sundum. Bundan baş döndürücü iri gidiş duydum. Türkiye Cumhuriyetinin etkin müşterek hanımı kendisine etraflı hanımlara tavsiyem, emek harcamaları gerekiyor. Yarınki evlatlarımız, geleceğimiz ve geçlerimiz için..”

Yunus Emre Şeker - Batuhan Altınbaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler