USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki, 'Hesabını soracağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bunların biricik derdi, 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri baştan devlete doldurmak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki, 'Hesabını soracağız'
30-04-2022 21:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı çeşidinden İstanbul Fuar Merkezi'nde planlı "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" programında partililerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan meydana getirdiği açıklamada şenlik tebrikinde bulunarak Türkiye'deki hepsi illerin teşkilatlarına teşekkürname etti.

“Cumhur İttifakı adına 2023 hedefimize muttasıl ulaşacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatlarımızın hepsi faaliyetleri sebebiyle milletimizin müstevli dolayısıyla bizi özlediğini gördük. İnşallah bu ivmeyi okunabilen bitmeme ettirerek Cumhur İttifakı adına 2023 hedefimize muttasıl ulaşacağız. Unutmayınız AK Parti'de fariza deruhte etmek düşünmek büyüklük sahibi edinmek değildir. Milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi güçlendirmek, mağdurların indinde edinmek düşüncesince aralıksız çalışmaya isteyen edinmek demektir. Hangi dünyevi genelev hakeza içten müşterek duanın verdiği düzentileme şevkini sağlayabilir. Seçimlerdeki başarımızı aralıksız fiilen öğrenimden sağlığa ulaşımdan enerjiye değme bölgede kazandırdığımız eserlere borçluyuz” dedi.

“İnşallah bayramdan itibaren birlik ve kucaklaşma seferberliğini hâlâ ileriye taşıyacağız”

“Yılın değme haset değme saati milletimizle baş başa olmalıyız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul'da 1994'te yaktığımız meşaleyle bu kentin kaderini tığ değiştirdik. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle aydınlığı hepsi Türkiye'ye yaydık. Türkiye geliştikçe hepsi bölgemizin dikkatini toplamaya başladı. Pek aşırı ülkede şahısların bir aşırı Türkiye'nin yerini haritada gösteremiyordu. Bugün başarılarını duymayan az insana rastlayabilirsiniz. Cumhuriyetimizin 1923'ten 2023'e kadarki belirleyicisi tığ olduk. 2053'ü 2071'i de tığ şekillendireceğiz. Yıllarca bu ülkeyi namüsait müşterek bölgeye hapsettiler. AK Parti hepsi oyunları planları bozuyor. Biz bu kararlılıkla yapılmaz denilen ne mevcut ise tamamını başardık. AK Parti adına milletimizin doğruluk etmiş bulunduğu bolluk uğrunda ne engeller mevcut ise yıktık. Geçmişte yıldırı örgütlerinin, çetelerin, vasilik odaklarının cirit oyunu attığı Türkiye zaman en emin devletler arasına girdi. Bay Kemal'in söylediğine bakmayın, o ışıksız müşterek Türkiye yaşıyordu, demin zihnî ışıksız canlı Bay Kemal zannediyor ki ulus yutacak. Artık ulus bunları yutmuyor. Bay Kemal bundan hakeza çokbilmiş sayaçların çalışmış bulunduğu müşterek Türkiye bulunduğunu bilmiyor, kimin karanlıkta olduğunda da müşterek haber. İnşallah bayramdan itibaren birlik ve kucaklaşma seferberliğini hâlâ ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“Biz milletimizi avlu pahalılığına huzur arkalamak düşüncesince uğraşıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz iktisat sisteminin tekrar yapılandığı bu zamanda şişman ve çelimli Türkiye diyoruz. Bay Kemal sonuç ekip konuşmasında dediği dü başlıkla olsa olsa baklayı ağzından çıkardı. İlk mesajını 'ya bana katılın ya yolumdan çekilin' lafıyla verdi. Böylece bu mahiyet partisinin genlerinde doğrusu mevcud faşist yüzünü açık açık ortaya koymuş oldu. Bu zatın bugüne denli sergilediği demokrat ve özgürlükçü tavrın tekrar sona köksüz bulunduğu ortaya çıktı. Hani bu mahiyet senelerdir müşterek tane eş diyordu ya, meğerse esasta kendi hayalini anlatıyormuş, kendi ortakları düşünsün artık. Bunlar müşterek tane fırka zamanında milletimizin inancıyla, kültürüyle gürültü etmiştir. Bunlar, AK Parti'nin iktidarı süresince atılmış demokratik adımlara huzur çıkarak milletin kendisiyle gürültü etmiştir. Herkes kendine yakışanı kalbinde yaşattığını yapar. Biz milletimizi avlu pahalılığına huzur arkalamak düşüncesince uğraşıyoruz” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Rusya-Ukrayna savaşının etkilerinden ırak avlamak düşüncesince uğraşıyoruz. Bir haftada Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna Başkanı Zelenskiy ve BM Genel Sekreteri ile görüşmeler yaparak, barışı elbette sağlayacağız bunun gayreti içerisindeyiz. Bunların ise müşterek tane sıkıntısı Gezi'yi savunmak. Bunlar Gezici. Bunların yeşil sanarak müşterek anlayışı yok. Bu bizim anlayışımız. Gerçek çevreci biziz. Antalya, Muğla yangınlarında gördük. Bunların tavırlarını gördük. CHP belediyelerinin dikili ağaçları mevcut mı? Yok” dedi.

“PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor hesabını soracağız”

“Bunların müşterek tane derdi, 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri tekrar devlete doldurmak. PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların müşterek tane sıkıntısı Avrupa'ya, Amerika'ya tatlı görünmek düşüncesince ecnebi büyükelçilerden aldıkları buyrukları adına getirmek. Almanya'da bizim büyükelçimizi dışişlerine çağırıyorlar, Türkiye'nin Soros'u bulunan Osman Kavala için. Biz aceleten onların büyükelçisini de Dışişleri Bakanlığımıza çağırdık. Hesabını sorduk. Bunların derdi, sallanıp duran altılı ganyan masalarını ayakta tutmak. Buradan çağrıda mevcut edinmek istiyorum. Yaşadığımız değme vasilik tuzağının arkasında bu oyunun izlerini görebilirsiniz. Bu oyunu 20 yılda elbette bozduysak 2023'te de müşterek kat hâlâ bozacağız. Hiçbir çelim şişman Türkiye'ye bariyer olamayacak” halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler