USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Bursa'da açılışa katılan Bülent Ersoy'dan, 'Anıtkabir' açıklaması

Bursa'da, bir görk merkezinin açılışına katılan Bülent Ersoy, Anıtkabir ziyareti esnasında namına güncek markajcı subayın Hakkari'ye tayiniyle ait şekilde açıklama yaptı. Açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da Hakkari'ye atama edileceği vu

Bursa'da açılışa katılan Bülent Ersoy'dan, 'Anıtkabir' açıklaması
23-01-2022 20:18
Bursa'da, bir görk merkezinin açılışına katılan Bülent Ersoy, Anıtkabir ziyareti esnasında namına güncek markajcı subayın Hakkari'ye tayiniyle ilişik şekilde açıklama yaptı. Açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da Hakkari'ye atama edileceği vurgusunu yapan Ersoy, mehter başını yanına çağırarak, "Sen erte kovulacağını biliyor musun? Geldin, burada çaldın. Başını yedin, erte Hakkari'desin. Gelmeyin, yanıma uğramayın" dedi.

Türk Sanat Müziğinin 'Diva'sı şekilde tanıdık Bülent Ersoy, bir açılışa eklenmek kabil Bursa'ya geldi. Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki bir görk merkezinin açılışına katılan Ersoy, açılış kurdelesini hanende Altay'la baş başa kesti. Konserden çıkıp Bursa'ya geldiğini kail Ersoy, "Konser aşırı güzeldi. Üzüm salkımlarının ağacın belini büktüğü gibi, tıklım tıklımdı. Her yerden insanoğlu seli vardı" dedi.

'GECE YATARKEN BİLE RUJ SÜRERİM'

Bir muhabirin, "Sizi rastgele devir seçenek görüyoruz. Şıklığın eğer olmazsa olmazı diyebileceğiniz, mücevherleriniz haricinde ne var?" sorusu için rujsuz hariç çıkmadığını kail Bülent Ersoy, "Yatarken fark cevahir takarım. Çok severim. Rujsuz on paralık bir yere çıkamam. Makyaj yapmam, hoppadak dudak boyası sürerim. Ten rengi de olsa rujumu baştan sona sürerim. Gece yatarken fark sürerim" ifadelerini kullandı.

'BUNLARI DA HAKKARİ'YE SÜRECEKLER'

Bülent Ersoy, Anıtkabir'i ziyareti esnasında namına güncek markajcı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in, görevden alınarak Hakkari Yüksekova'ya atama edilmesiyle ilişik de konuştu. Ersoy, açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da Hakkari'ye gönderileceği iddiasında bulundu. Mehter başını yanına çağıra Ersoy, "Sen erte kovulacağını biliyor musun? Geldin, burada çaldın. Başını yedin, erte Hakkari'desin. Gelmeyin, yanıma uğramayın" dedi. Ersoy laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Açılışa Mehter Takımı da gelmiş. Sakın bunları da işlerinden atmasınlar. Bilemiyorum, onların ne yapacağı muhtemelen olmaz. Eyvah, bunlar da gidici. İnerken korkudan güncek markajcı da olmadı. 'Aman, bunun yanına şemsiyeyle gitmeyelim. İşimizden oluruz' demişlerdir. Benim güncek tutanlarım mevcut ama istemedim. Ama bunlar kesme gidici. Yarın bana bildirirsiniz, 'Haklıymışsınız. Hepsi ansızın Hakkari'ye sürüldü' diyerek bildirirsiniz."

Kurdele keserek görk merkezinin açılışını özne Bülent Ersoy, Bursa'dan ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler