USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Binali Yıldırım: “2023’de Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş devletleri arasına sokacağız”

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Türkiye'de solun misyon ve dış satım etme yeteneği olmadığını söyleyerek, “Lafla peynir gemisi yürümüyor. Biz ne dedik az dedikodu baş döndürücü iş, müşterek algı boyu denli konuşacağız, dağlar denli iş yapacağız. Bu i?

Binali Yıldırım: “2023’de Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş devletleri arasına sokacağız”
11-10-2021 23:14

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzurum'da Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ ve Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, kaymakamlık şehremaneti başkanları, kaymakamlık başkanları ve yurttaşlar katıldı. Toplantıda mütekellim AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Biz bu saçları değirmende ağartmadık. Milletin yolunda, millete işlev uğrunda fiilen bu günlere geldik. Dadaşlar diyarına Erzurum'a 60 milyara yaklaşan envestisman yaptık. Helali leziz olsun. Değerli bakanımız Recep Akdağ beyle sağlıkta değiş dönüşümü gerçekleştirdik Cumhurbaşkanımızın liderliğinde” dedi.

“Şehir Hastaneleri'ne kılükal edenlerin, getirim sağladınız, yandaşlara iş çıkardınız diyenlerin şimdilerde sesi çıkmıyor”

AK Parti iktidarının en beraberinde tomar konuşulan dü sahası bulunduğunu anlatım fail Yıldırım, “Birisi ulaşım, biri sağlıktır. O sağlığın mimarı Recep Akdağ'dır, önderi de Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnsan belleği unutmaya meyillidir. Onun düşüncesince endamsız bodur hatırlatmakta kazanım var. Bu ülkede en esas adalet yaşantı hakkı bulunan esenlik hizmetlerine erişimde sıkıntı vardır. İnsanlar esenlik hizmetine erişemediği kabilinden gittiğinde de olanağı olmadan hastanede denyo kalıyor. Ama bugün her insana lüzum içtimai güvencesi olsun, lüzum olmasın esenlik hizmeti veriliyor. Bu gidiş Amerika'da nasıl? Amerika'da paran olmadan ölürsün. Hiç kimesne yüzüne bakmaz. Sadece Amerikalılar derler ki ‘Yerde cansız birtanesini görürseniz aman dair basmayın, aşırı nezaketsiz beraberinde iştir.' Böyle beraberinde tatlılıkla bizim anlayışımız arasındaki ayırt insanı yücelt ki büyüklük yüceltsin şiarından gelmektedir. Yola giderken, kere önceden tığ bunu prensip onama ettik. Çünkü 600 salname Osmanlı'yı ayakta markajcı en şişman umde, en şişman maksat budur. 65. Hükümet'i Cumhurbaşkanımızın onayıyla kurduk. Yine o hükümette de Recep Bey'le ilk Sağlık Bakanı, sonraları Başbakan Yardımcısı yerine kabinede beraberdik. Önceki hükümetlerde icra vekili yerine beraberce çalıştık. 20 salname müddette aşırı dobra işler yaptık. Bu kent hastanelerine kılükal edenler getirim sağladınız, yandaşlara iş çıkardınız diyenlerin şimdilerde sesi çıkıyor mu? Çıkamıyor. Çünkü utangaç oldular” diyerek konuştu.

“156 ülkeye iane eli uzatan beraberinde Türkiye var”

Şehir hastanelerinin pandemide avlu kurtardığını tamlayan Yıldırım, “Eğer tığ bu site hastanelerini yapmamış olsaydık, tedariksiz yakalansaydık ne olurdu halimize. Sadece özlük vatandaşımıza değil, gereksinim duyan dünyanın aşırı muhtelif yerlerinde ki 156 ülkeye de iane eli uzatan beraberinde Türkiye var. en zengin, teknolojisi gelişmiş devletler bu güneş tacı salgını nedeniyle sınıfta kaldılar, harap oldular, hastalarına cemaat çıkamadılar. Ama Türkiye bu süreci alnının akıyla, minimum zayiatla başaran, yönetmen beraberinde ülke olmayı sağladı. Bunun nedeni eskiden meydana getirilen lüzum insana, gerekse şifahane fiziki altyapısına bulunan yatırımdır. Sadece Erzurum'da 400 bin metrekare esenlikle ait düzlük var, 2 binden beraberinde tomar doktor, 3 binden beraberinde tomar esenlik personeli var. Bu rakamlar 2000'li yılların başlangıcında 10'da 1'i kadardı. Ambulans rakamları parmakla gösteriliyordu, çalışma say bitmez. Ulaşımda alternatifleri böldük, hayatı, milleti, ülkeyi birleştirdik. Uzakları yakınlaştırdık. Bir şeyi aşırı önemsedik esasen buyana dedik ki; alternatifleri böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz. Terörle mücadelede destanlar yazdık. Selami Altınok beraberinde kahramandır. İçişlerinde meydana getirdiği hizmetler, Mecliste meydana getirdiği hizmetler bizim gururumuzdur. Mehmet Sekmen'i İstanbul'dan biliriz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kere arkadaşı yerine biliriz” dedi.

“Türkiye'de solun işlev ve dış satım ika diyerek beraberinde yeteneği yok”

Binali Yıldırım, “Cumhuriyetten bu yana kurulan hükümetlerin ömrü hoppadak 1,5 yıl. Bu devir ne yapabilirsiniz? Hangi projeyi yapabilirsiniz, Sansa Deresi'ne 50 kıta güreşçi köprüsü yapabilir misiniz? Hava alternatifini halkın yolu yapacağız dedik yaptık. İnternet sizin kere arkadaşınız, size tek partal sökmez. Akıllı saat, telefonla dünya avucunuzun içinde, değme şeyin doğrusunu çabucak görebiliyorsunuz. Sosyal medyada ki asılsız söylüyor, ki karacılık ediyor, neler olmaktadır hoppadak Türkiye'de değil, etraflı dünyada. Bakın şayet bu pandemi bizim 445 bin kilometre fiber hattımız olmasaydı tığ elbette işe, alışverişe gitmeden, hayatımızı, işimizi elbette yapacaktık? İflas edecektik. Hayatı durdurmadık, elektronik ticaretle, e-Devlet aracılığıyla dizge para tıkır işledi. Bu vizyondur, öngörüdür. Türkiye'de solun işlev ve dış satım ika diyerek beraberinde yeteneği yok. Çünkü onlar tek budun yardımıyla kudret olamadılar. İktidar olamayınca da elbette işlev yapacaksın” ifadelerini kullandı.

“Muhalefetin uzmanlaştığı düzlük bahsetmek lakin sözle peynir gemisi yürümüyor”

Muhalefetin eksperlik sektörünün bahsetmek bulunduğunu kail Yıldırım, “Onların hakkını yemeyelim, uzmanlaştıkları beraberinde düzlük var, konuşmak. Konuşa konuşa konuşmakta bilirkişi oldular. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Biz ne dedik az kılükal aşırı iş, beraberinde yemlik boyu denli konuşacağız, dağlar denli iş yapacağız. Bu iş deneme ister, tecrübeyle gençliğin heyecanını, gücünü birleştirerek 2023 hedeflerimize en azimli beraberinde biçimde ilerleyeceğiz. 2023'de Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş devletler arasına sokacağız. Bütün seçimlerde bizim kahramanlarımız AK kadınlar” biçiminde konuştu.

Program böylece AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, gençlerle beraberce “Her bilinçlilik seni hatırlatıyor” şarkısını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler