USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan çıldırdı, vatandaş çileden çıktı: Aynı yeri 4’üncüye kazdılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediyesinin yaptırdığı asfalt yöntemleri bire bir yerden 4-5 kere kazması pes dedirtti. O anları görüntüleyen vatandaşlar, çileden çıktı, hafriyat yerlerine 'TESKİ kazısıdır 4'

Başkan çıldırdı, vatandaş çileden çıktı: Aynı yeri 4’üncüye kazdılar
04-03-2022 10:08

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediyesi kabilinden acemi meydana getirilen asfalt yöntemleri su patlağı iddiasıyla kazmaya bitmeme ediyor. İlçede hassaten acemi meydana getirilen yolların TESKİ kabilinden bire birlikte yerden 4-5 kat kazılması Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi erinç karşıya getirdi. Kazı çalışmalarında ara vermek bilmeyen TESKİ, Eskicami-Ortacami Mahallesindeki birlikte sokakta henüz ilkin deflarca hafriyat meydana getirdiği bölgede birlikte müddet sonradan geceleyin ½ si esasen hafriyat yaptı. Konuyla ilişik açıklamada mevcut Başkan Yüksel, "Onlar kazmaktan bıkmadı, ego bire birlikte yeri mantinota yapmaktan bıktım" değerlendirmesinde bulundu.

"Yine bire birlikte yeri kazıyorlar"

TESKİ'nin meydana getirdiği kazı, saniye saniye birlikte vatandaşın kamerası kabilinden görüntüledi. O anları pırtı dibine meydan vatandaş, ‘Yine bire birlikte yer kazılıyor, TESKİ'de bıkmadı, büyükşehirde bıkmadı. Bir sene içinde 4-5 kat susuz kaldık” dedi. Daha sonradan kazılan bölgede mantinota fail Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, mantinota üstüne ise 'TESKİ Kazısıdır 4' göstergesi koydu.

“4-5 kat kazılıyorsa, birileri, birilerini ensesi kalın etmekle uğraşıyor”

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabirine açıklamada mevcut Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Aynı yeri tekraren kazmalarına dayanamıyorum. Bir ye bire birlikte yarık 4 defa, 5 kat kazılıyor ise bazıları bu işi izleme etmiyor. Ya da birileri, birilerini ensesi kalın etmekle uğraşıyor. Kazdınız birlikte yeri orada birlikte henüz dava olmaması lazım. Hadi insanoğluyuz birlikte sefer kazarsın kaypaklık olmuştur dersin ancak 4 defa, 5 kat kazılıyorsa, bunda güzel düşünce niteleyerek eyitmek bundan hakeza boş niteleyerek düşünüyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a aktardım. Lütfen başkanım bundan hakeza ilgilenin, bu iş bambaşka birlikte yere gidiyor. Aynı yerde 4-5 kat hafriyat yapılması benimseme edilmektedir birlikte bilinçlilik değil niteleyerek söyledik. Dün akşamda yurttaşlarımızdan mevrut onlarca ileti vardı. Bir kıta videoyu da paylaştım. Aynı yeri 4-5 kat kazıyorsunuz, o sokaktaki kullanıcılarını tekraren susuz bırakıyorsunuz. Bir sefer kazmışsınız hepsini birlikte kerede hallet gitsin arkadaş. Onlar kazmaktan bıkmadı, ego bire birlikte yeri mantinota yapmaktan bıktım” dedi.

TESKİ borcunu ödemiyor

TESKİ'nin bundan hakeza çöküntü noktasına geldiğini de tabir eden Başkan Yüksel, “TESKİ hassaten umumi heyet toplantısı yapıyorlar. Davet ettiler. Yüzde 70 zamla tamamı dünyada ihtimal de en fiyatlı suyu kullanan site kılıç olacağız. Yüzde 7'lik birlikte KDV indirimi planlandı. Biz dört başı mamur belediyeler iskonto hazırlamaya çalışırken, güya yüzdelik 7 KDV indirimi yapın dememişiz kabil yüzdelik 70 bindirim yapacağız niteleyerek derinti yapıyor. Yazık yani. Diyorlar ki cazibe giderlerimiz yüksek. 8 senedir TESKİ'nin başlangıcında sizler varsınız. Allah yel vermiş, tarih vermiş bu topraklara insanoğlu bu cazibe maliyetini düşürecek birlikte envestisman yapmaz mı. Koca 8 sene esbak insanoğlu birlikte planlama yapmaz mı. Aynı yeri tekraren kat kazarsanız, tekraren kat hafriyat bedelini birilerinin cebine ödersiniz. Sonra TESKİ dokunca ediyor. TESKİ, elbette ki dokunca eder. Aynı yeri 4 kat kazarsan etmez mi. Yazık yani. Bu mevzuda aşırı şişman sıkıntılarımız var. Tamamen iş bilmez birlikte TESKİ ile erinç karşıyayız. Düşünün özlük cazibe faturalarını ödeyemedikleri düşüncesince 3 devir anne yapının elektrikleri kesildi. Jeneratörle vatandaşa işlev verdiler. Mali işlerden mesul bulunduğu ve senelerce bu işleri tay tay arabası birlikte umumi müdürümüz var. Planlama yapmaktan aciz. İlçe şehremaneti başkanlığına borcunu yemek düşüncesince herhangi birlikte devir ayrı ayrı birlikte mazeret ile geçiştirmeye etkin birlikte umumi başmuallim var. Akşam paylaşımda da söyledim Allah, hassaten Süleymanpaşalıların sonrada Kadir Albayrak'ın yardımcısı olsun. Yani hakeza birlikte kadroya ne dayanıyorlar ego nikbet ediyorum açıkçası" niteleyerek konuştu.

Halil Dağ
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler