USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Yanık: Milletimizin güvenini boşa çıkarmayacak şekilde hizmet ürettik

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Milletimizin bizlere bulunan güvenini boşa çıkarmayacak şekilde çalıştık, hizmet ürettik' dedi. Tokat'a gelirken kaymakamlık geçiren koruma kadrosu ile ilişik de bilgelik veren Yanık, 'Bizim de önümüze araç kırdı ancak ortak

Bakan Yanık: Milletimizin güvenini boşa çıkarmayacak şekilde hizmet ürettik
28-11-2021 15:34
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Milletimizin bizlere bulunan güvenini boşa çıkarmayacak şekilde çalıştık, hizmet ürettik" dedi. Tokat'a gelirken ilçe geçiren koruma kadrosu ile ait de bilgelik veren Yanık, "Bizim de önümüze araç kırdı ancak birlikte şekilde geçtik. Arkadaşlarımızın önüne de maatteessüf ansızın sollama hazırlamaya çalışan araç çıkmak zımnında yerler kaygan bulunduğu düşüncesince anca birlikte ilçe meydana geldi" dedi. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün esas atma töreni ve birlikte kol görüşme düşüncesince Samsun'dan kişmiri yolu ile Tokat'a geldi. Bakan Yanık'ı Vali Ozan Balcı, AK Parti milletvekilleri Mustafa Aslan, Yusuf Beyazıt ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Bahti Bostancı ve il protokolü karşıladı. Programda mütekellim Bakan Yanık, "Aslında milletimize borcumuzu ödüyoruz zımnında borcumuzun birlikte şive tarafını görünür bir vaziyete bildirmek bizim düşüncesince önemli. Afişte de gördüğünüz kadar bu, baş döndürücü bütünlüklü birlikte proje. Bizim kişiye bakışımız gibi. İnsanın eşref-i yaratıklar olma özelliğinden hareketle gereksinim duyan gelişigüzel şeyi birlikte arada ve ayrımsız anda mümkünse namına bildirmek ve istikbal etmek zira özürlü engelsiz, buğulu genç, geda varlıklı tek ayırt gözetmeden, insanoğlunun birlik ve kesin eşitliğine mümin birlikte inancın bağlılarıyız. İnsan eşref-i mahlukattır. Dili, rengi, cinsiyeti, fakirliği, zenginliği, özürlü olup olmaması onu diğerinden şimdi ehemmiyetli ve ya değersiz bir vaziyete getirmez. Öyle olduğundan işte, halis muhlis bu projeleri gerçekleştiriyoruz. Öyle bulunduğu düşüncesince engeli ortadan kaldıracak, dezavantajları ortadan kaldıracak projeleri düşünüyoruz. Öyle bulunduğu düşüncesince milletimizin ürettiği toplumsal refahı, halis muhlis millete dağıtmaya çalışıyoruz. Öyle bulunduğu düşüncesince gelişigüzel birlikte hizmetimizi insanoğlunun ihtiyacını gözeterek namına getirmeye çalışıyoruz. Nitekim bebek evleri sitesi, nehari yaşam, ihtimam ve iyileştirme merkezi, ihtimam iyileştirme ve eş istişare merkezi, gizli spor salonu, gizli yüzme havuzu, cami ve gayrı donatılarıyla Tokat'ımıza şayan bu kompleksin ülkemize hayır olmasını dilek ediyorum" dedi.

'GEÇMİŞTE ÇOK BEDEL ÖDENDİ'

Hür ve engellenmeyen oturabilmek düşüncesince eskiden baş döndürücü ayar ödendiğini kail Yanık, "Aramızda gazilerimiz var, bizi de karşıladılar, Allah razı olsun. Bugün hala ayar ödüyoruz ve ferda ayar yemek düşüncesince bugünden de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Öncelikle bu hizmetleri hakikaten, milletimize birlikte namus borcu namına şive ederiz ve geleceğe şimdi baş döndürücü neyi bırakabiliriz, şimdi baş döndürücü ne yapabiliriz, şimdi iyisini nite yapabiliriz. Milletimizin bizlere bulunan güvenini boşa çıkarmayacak şekilde çalıştık, hizmet ürettik. Sosyal hizmetleri ve yardımları şimdi evvela cumhuriyet tarihimizde yepyeni şekilde çeşitlendirdik ve geliştirdik. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğuna mümin bu ruhu, dönemin gereklerine makul olacak şekilde toplumsal hizmetlerle birleştirdik. İşte ahit ehemmiyetli noktasını atacağımız bu kampüs, birlik da bu basar açısının neticelerinden birisi. Mekan düzenlemeleriyle ve donatılarıyla kişiye ayar sağlayan birlikte hizmet anlayışını, burada en dobra ifadesiyle ortaya koyduğumuzu düşünüyorum" diyerek konuştu.

'GÖRÜŞ MESAFESİ NEDENİYLE BİZ DE KAZA ATLATTIK'

Temel atma töreninin arkası sıra Tokat Valiliği'ni görüşme fail Bakan Yanık, çıkışta Samsun'dan Tokat'ta gelirken himaye aracının meydana getirdiği ilçe ile ait de bilgelik verdi. Yanık, "Koruma arkadaşlarımızdan 2'si yaralandılar tek ağır birlikte obje yok. Ambulansla doğrudan hastaneye götürüldüler. 2'si de rüyet altında, muktezi tetkikler, tetkikat yapılıyor. İlk bulgularda ağır birlikte obje yok. Doktorlarımızın dediği bu. Gerekli takipler yapılıyor. Biz de arkadaşlarımızı strateji ediyoruz, gelişigüzel an vaziyetleri ile ait hem bilgelik alıyoruz hem yapılması müstelzim işleri strateji ediyoruz. Hepimize baş döndürücü esbak olsun, Rabb'im arkadaşlarımızı korudu. Genç, dinamik, akıbet aşama cansiparane etkin himaye arkadaşlarımız. Yağışlı havada, düşünüm mesafesi derdi hasebiyle kılıç de ilçe atlattık. Bizim de 2 dakika evvela önümüze birlikte anahtar kırdı ancak birlikte şekilde geçtik, arkadaşlarımızın önüne de maatteessüf ansızın birlikte sollama hazırlamaya etkin birlikte anahtar çıkmak zımnında bölgeler de zıypak bulunduğu düşüncesince anca birlikte ilçe meydana geldi. Tamamen beklenmeyen birlikte anahtar çıkması yardımıyla ilçe meydana geldi. Muhtemelen arkayı görmüyor, sollama karşıcı vasıtalar da yağışlı bulunduğu düşüncesince anca birlikte başağrısı oldu" diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler