USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Varank, yeni yıla işçilerle baş başa girdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla İstanbul'da şehremaneti işçileriyle baş başa girdi ve mekanik süpürme aracını kullanarak caddeyi süpürdü.

Bakan Varank, yeni yıla işçilerle baş başa girdi
01-01-2022 03:22
İstanbul

Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nde şehremaneti işçilerini görüşme fail Bakan Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin zevcelik etti. Belediyenin ayrımlı birimlerinde etkin işçilerle geveze fail Varank, işçilerin yeni yılını kutladı, onlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Bakan Varank, ziyaretinde icra ettiği konuşmada, yılbaşı gecelerinin genel anlamda tatille, eğlenceyle anıldığını belirterek, "Ülkemizde yurttaşlarımız güvenli, erinç arasında yaşasınlar niteleyerek bilhassa asayiş güçlerimiz iktisap etmek az daha işlerinin başlangıcında olması müstelzim arkadaşlarımız var. Biz dört başı mamur Türkiye'de erinç süresince yaşansın niteleyerek görevinin başlangıcında bulunan arkadaşlarımıza şükranlarımızı bu akşam bilhassa göstermek istiyoruz. İşte o arkadaşlarımızdan ortak bölümü da buradalar." niteleyerek konuştu.

"2022'nin önceki gününden itibaren ülkemize işlev etmeye bitmeme edeceğiz"

Şehir yaşamı hâlâ rahat, hâlâ huzurlu, hâlâ parlak yaşansın niteleyerek zabıtaların asayiş kuvvetleriyle bu arada kentlerde fariza yaptığını aktaran Varank, şunları kaydetti:

"Temizlikten mesul arkadaşlarımız şehirlerimizde, ilçelerimizde, bilgi işlerinden mesul arkadaşlarımız ortak karşıtlık olmasın niteleyerek görevlerinin başındalar. Biz de bu akşam onlarla bu arada az buçuk zaman geçirelim, hem kendilerine müteşekkir olduğumuzu belirtelim bununla birlikte akşam görevleri ne denli kızgın onu da kamuoyuna göstermiş oluruz niteleyerek Pendik Belediyesi'ndeyiz. Son 2 senedir pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz yıllar var. 2020 senesinde pandeminin en etli dönemlerinde kapanmalarla hayatlarımızı geçirdik. 2021 senesinde bilhassa pandeminin dümdar sarsıntıları diyebileceğimiz, dünyada bilhassa ekonomilerde iri etkilerin oluştuğu ortak yılı geride bırakıyoruz.

Türkiye gelişigüzel yönden çelimli olduğunu, pandemi devrinde topu topu dünyaya göstermiş oldu. Gerek altyapısıyla, lazım afiyet sistemiyle, lazım ekonomisiyle Türkiye çelimli ortak ülke. İnşallah 2022 senesinde 2021 yılından hâlâ rahat, hâlâ huzurlu, hâlâ bahtiyar ortak yıl geçirmeyi Rabbimiz bizlere yalvarma etsin niteleyerek afsun ediyoruz. Bu açıdan da inşallah 2022 yılının önceki gününden itibaren görevlerimizin başlangıcında ülkemize işlev etmeye bitmeme edeceğiz."

Varank, asayiş güçleri, afiyet mensupları bilhassa iktisap etmek az daha şehirlerde, ilçelerde sahn hâlâ şen yaşansın niteleyerek bilgi işlerinden harbilik personeline, zabıtalara denli her insanın bu akşam görevlerinin başlangıcında bulunduğunu belirterek, "Kendilerine hakkıyla müteşekkiriz. Sahada neler yapıyorlar onlarla bu arada kendilerine de başkanımızla zevcelik edeceğiz. Tüm Türkiye'ye hayırlı, çoğalan ortak yıl diliyoruz. İnşallah 2022 yılı gelişigüzel açıdan Türkiye'nin muvaffakiyet yıllarından ortak tanesi olacak. Bunun düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Varank, mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçerek caddeyi süpürdü

Bakan Varank, Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ziyaretinin peşi sıra ana yol ve sokakları arıtmak düşüncesince geçer mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçti. Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve arabanın mesul harbilik işçisi zevcelik etti. Pendik'teki Millet Caddesi'nde mekanik süpürme aracını kullanan Bakan Varank, vasıta ile caddeyi süpürerek atıkları temizledi.

Mekanik süpürme aracını kullandıktan sonraları harbilik işçileriyle geveze fail Varank, işçilere, gazetecilere ve çevredeki vatandaşlara baklava ikramında bulundu.

Varank, ara bulucu kullandıktan sonraları icra ettiği konuşmada, "Bu akşam görevlerinin başındaki kolluk arkadaşlarımız, temizlikçi arkadaşlarımız, bilgi işlerinden arkadaşlarımızla zaman geçiriyoruz. Onların işlerine nite dayanak olabiliriz onun düşüncesince bu akşam buradayız. Mesela bu süpürgedeki arkadaşımız Pendik'te canlı yurttaşlarımız hâlâ parlak ortak Pendik'te günlerini geçirsinler niteleyerek 3'ten sabahleyin 11'e denli defa tutacak. Bütün bu caddeleri, alternatifleri temizleyecek. O arkadaşımıza zevcelik ettik ve aracını az buçuk kullanmaya çalıştık. Daha güzel, hâlâ gönençli ortak memleketimiz olsun niteleyerek iri fedakarlıkla etkin amele kardeşlerimiz var. Yılbaşı geceleri onları anımsamak manalı mümkün niteleyerek düşünüyoruz. Bu açıdan da ahit Pendik'teki arkadaşlarımıza ziyarete geldik." değerlendirmesinde bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndaki yasakçı afiyet çalışanlarını da görüşme fail Bakan Varank, çalışanlarla geveze etti ve yeni yıla bağlı güzel dileklerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler