USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Gül: 'Türkiye krize girsin diye ellerini ovuşturanlar, avuçlarını yalayacak'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, muhalefeti eleştirirken, “Bir gündüz ulusal meselede ulus ağladığında ağlayın, üzüldüğünde üzülün, sevindiğinde sevinin. Böyle müşterek bilinçlilik görmezsiniz. Bunların halis muhlis derdi, halis muhlis anlayışı 'aman Türkiye batsın, Ta

Bakan Gül: 'Türkiye krize girsin diye ellerini ovuşturanlar, avuçlarını yalayacak'
24-12-2021 17:19
Bakan Gül, Adalet Bölge Değerlendirme Toplantısından sonradan AK Parti 95. Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Bakan Gül, “Türkiye'de birlikte konuşanlar birlikte de yapanlar var. İşte kılıç bu ülkede Adana'mıza henüz birlikte tomar ne yaparız, bu ülkemize henüz birlikte tomar elbette işlev yapmaktayız diyen birlikte partiyiz. Çünkü onlar konuşur AK Parti yapar. Onlar yıkmaya müteveccih ne yaparlarsa bizim kitap siyasetimizi halis muhlis vatandaşlarımızı sunmaya müteveccih azimli birlikte halde sürdüreceğiz. AK Parti birlikte davanın, görevin sahibidir. evvel memleketim, vatandaşım diyen birlikte partidir. Çünkü milletin derdiyle dertlenmiş, budun sevinince sevinmiş, üzülünce üzüntülü birlikte hareketin önderi var. Görevimiz ne olursa olsun bu partinin birlikte neferi kızarmak bizim düşüncesince en iri şereftir” ifadelerini kullandı.

“Bu yol, adalet yoludur”

AK Parti'nin her insana kapısını açtığını tamlayan Bakan Gül, “AK Parti ne görüşten, ne düşünceden olursa olsun bu ülkenin halis muhlis vatandaşlarına gönlünü açmış birlikte siyasettir. Bu bap her insana açıktır. Bu partinin tabelasını milletimiz açmıştır, bu tabelayı ıskat etmek arzu edenler evet fakat unuttukları birlikte obje vardı o hesapla, kasetle değil milletle geldi, milletle defa yürüdü. Milletle defa yürüyen, onunla bu arada bulunan nazar boncuğu harekete kimesne gösteriş yapamaz. Bu partiyi durdurmak düşüncesince üstümüze 15 Temmuz'la, Kobani'yle, yetmedi yedi düvel üstümüze geldiler fakat başaramayacaklar. Bu defa adalet yoludur” dedi.

“Türkiye'nin asliye meselesi birlikte ihtilaf meselesidir”

Türkiye'yi abartmak düşüncesince 19 yılda baş döndürücü ehemmiyetli adımlar attıklarını kail Bakan Gül, şu halde bitmeme etti:

“Birçok bölgede daralma canlı ülkeye karşın 19 yılda nice bölgede büyüdük. Her bölgede halının dibine süpürülen bu hastalıkların elbette çözüldüğünü hacısı hocası gördü. Bunu yaparken karşımızda birlikte vizyonsuz, çapsız birlikte ihtilaf var. Türkiye'nin asliye meselesi birlikte ihtilaf meselesidir. Vizyonun ne söylediğinde biricik vizyonları ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin'. Kusura bakmayın onu rüyanızda görürsünüz. Recep Tayyip Erdoğan, milletimize işlev etmeye bitmeme edecektir. Bugün muhalefete sorsan haritada yerini gösteremeyecek yerlerde Türkiye ay açık bayrağını dalgalandırıyor. Tüm bu başarıların peşinde çelimli AK Parti teşkilatı var. Türkiye'nin Allah'ın izniyle önü açıktır ve kimesne önünü kesemeyecek. Biz milletin gönlünü tashih etmek düşüncesince politika eden birlikte hareketiz. Biz geleceğe sakıncasız adımlarla yürümeye bitmeme ediyoruz. Bizim bu vizyonumuz varken karşımızda kimin kimlerle paradigma kolalama bulunduğunu baş döndürücü dobra biliyoruz.”

“Millet şen birlikte soluk almaktadır onların soluğu kesiliyor”

Muhalefeti eleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bir çağ ulusal meselede budun ağladığında ağlayın, üzüldüğünde üzülün, sevindiğinde sevinin. Böyle birlikte obje görmezsiniz. Bizim muhalefetin refleksi milletin kusursuz huysuz istikametinde. Millet şen birlikte soluk almaktadır onların soluğu kesiliyor. Dolar düşüyor onların yüzü düşüyor. Bir sevinin kardeşim ya. Çiftçi, işçi, çoluk çocuk sevinince sevinin. Bu ülkeyle bu arada sevinmek, acılanmak bu derece ağır mu? Bunların halis muhlis derdi, halis muhlis anlayışı 'aman Türkiye batsın, Tayyip Erdoğan bu engelleri de aşamasın, bunun altında kalsın', bunların halis muhlis meseleleri 'Türkiye krize girsin' diye ellerini ovuşturanlar. Daha baş döndürücü ovuşturacaksınız, avuçlarını yalayacaklar. Çünkü Türkiye'nin kaderini, geleceğini dışarısı değil Türkiye belirler. Onlar ahacık deminden 'AK Parti, Türkiye tökezliyor' diye düşünüyorlar. Unuttukları birlikte obje mevcut Recep Tayyip Erdoğan sonlandı demeden bitmez, Adana, Türkiye, sonlandı demeden bitmez” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Bedava elektrik' vaadini hatırlatarak, “Adana'mızın yüzdelik 58'i konsa ve ormanlık alandan oluşuyor. Tufanbeyli, Saimbeyli, Kozan ve Pozantı'nın konsa alanları Şanlıurfa'dan henüz fazla. Gelin bu vaadini yaşama geçirin. Aziz milletin aklını karıştırıyorlar. Bu fenalık cephesine sandıkta müstelzim dersi vereceğiz” diye konuştu.

“Türkiye dünyada büyüyen dü ülkeden biridir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da Türkiye'ye gelişigüzel yönden tuzaklar kurulduğunu fakat gelişigüzel işten Türkiye'nin alnının akıyla çıktığını söyledi. 2 yılda 705 bilyon lira kaynağın vatandaşlara aktarıldığını tamlayan Sarıeroğlu, “Türkiye güçlüdür, Türkiye iri ve gelişigüzel bölgede örnektir. Tüm evren devletleri yüzdelik 3.4 küçülürken Türkiye üretimine bitmeme etmiş olduğu düşüncesince dünyada büyüyen 2 ülkeden bir tanesi olmuştur. Geçen Ekim ayından buyana dünkü 2 buçuk milyon nefis istihdam sağlanmış” ifadelerini kullandı.

Umutcan İşledici - Elif Ayşenur Bay

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler