USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli: Seçimler 2023 yılının haziran ayında yapılacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının haziran ayında yapılacak, mandacılarla, vesayetçilerle, statükocularla, hainlerle, millete yukarıdan icra vekili kimliksizlerle hesaplaşma bu tarihte olacaktır' dedi.

Bahçeli: Seçimler 2023 yılının haziran ayında yapılacak
25-11-2021 16:23
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının haziran ayında yapılacak, mandacılarla, vesayetçilerle, statükocularla, hainlerle, millete yukarıdan icra vekili kimliksizlerle hesaplaşma bu tarihte olacaktır" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) kuma toplantısının peşi sıra matbuat toplantısı düzenledi. Bahçeli, bu zamanda herhangi hissedar zamankinden hâlâ aşkın dikkatli, dirayetli, dengeli, hazırlıklı, uyanık, ihtiyatlı, götürümlü ve bilinçli hissedar duruşa gerekseme duyulması icap ettiğini bildirdi. Türkiye'yi karıştırmak, karanlığa tefriş etmek ve kaosa sevk etmek özgü vesile kollayanların sak beklediğini kail Bahçeli, "Bu kımıldatma döneminin öncüsü ve önde gideni CHP ve HDP ilkin peyda etmek az daha alçaltı ittifakının sakat paydaşlarıdır. Ülkemizin bugünkü başlıca meselesi ekonomiyi çoktan aşmıştır. Türkiye ekonomisinin aşina bazısı strüktürel dayanamama ve açmazları var ise da bunlar dövizdeki tırmanışın bahanesi değildir, olamayacaktır. Tehdit naşir gelişmeler karşısında, büyüklük milletiyle kenetlenmiş, ulusal vakfe iç ve aut komploya gönül rahatlığı dayanım ve yalçın vakfe göstermiş, göstermeye de bitmeme edecektir. Ekonomik darbecilere, çalışkan döviz bombalarına, faiz, getirim ve kazanç lobilerine sonu eziyet da olsa, neşe da olsa eyvallah etmeyiz, etmeyeceğiz. Biz döviz kuruyla kurulmadık, bu yolla da devrilmeyeceğiz. Biz milletimizin yanındayız, devletimizin arkasındayız" dedi.

'KILIÇDAROĞLU'NUN REFERANSI HDP'DİR'

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' çağrısına yıldırı elebaşlarının 'özerklik ve özyönetimin benimseme edilmesi, Kürt kimliğinin ve dilinin tanınması' şartıyla bitmiş söylediğini belirterek, "Öyle hissedar vahametli evreye gelinmiştir ki; yıldırıcı Demirtaş'ın sabahleyin saatlerinde cezaevinden yayımladığı ziyasız emirler akşamına Kılıçdaroğlu çeşidinden heyecanla söylem edilerek siyasal hissedar programa durumuna dönüştürülmüştür. Bir terörist, hissedar suçlu, hissedar bölücü; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu gizlemeden yönetmeye, istikamet vermeye ve ona beyin hocalığı hazırlamaya başlamıştır. Terörist Demirtaş'ın 24 Kasım 2021 tarihinde, Meclis'te grubu mevcut partilerin başkanlarını kuma hissedar matbuat toplantısıyla hükümeti istifaya çağırmalarını, fazlası yedi alanda kuma miting yaparak hemen seçme istemelerini dayatması günün böylecene Kılıçdaroğlu çeşidinden benimsenmiş ve kabullenilmiştir. Cumhuriyet tarihinde hakeza hissedar eziklik ve faziletsizlik tek görülmemiştir. Kılıçdaroğlu'nun 24 Kasım 2021 tarihinde partisinin dehşet MYK toplantısından sonraları meydana getirdiği sası açıklamaların referansı HDP'dir, yıldırıcı Demirtaş'tır, PKK yıldırı örgütüdür. Ekonomik sorunları mazeret göstererek 'haydi meydana' diyen, 4 Aralık haset Mersin'de önce mitingi yapacaklarını duyuran Kılıçdaroğlu teröristleri hararetle selamlamıştır. Onların yazdırım etmiş olduğu ne var ise sahiplenerek sahaya inmeye değişmeyen vermiştir. Nitekim Türkiye'nin kaosa sürüklendiğini kanıt fail karacı Kılıçdaroğlu, esas kaosu özlük içinde, özlük ittifakında, özlük vicdanında, özlük partisinde yaşadığını görmeyecek derece körleşmiştir" niteleyerek konuştu.

'TÜRKİYE SOKAKTA BULUNMADI'

Bahçeli, Türkiye'nin döviz sabotajlarına yenilmeyeceğini, toptan kapital çetelerine ve yıldırı örgütlerine pes etmeyeceğini vurgulayarak, şu biçimde konuştu:

"Türkiye nema lobisine eğilmeyecektir. Türkiye sahn pahalılığına günah eğmeyecektir. Türkiye zilletin uçurumuna katiyen çekilemeyecektir. Cumhur İttifakı alayını çabucak göğüslemeye, Türk milletinin istiklal onurunu yere düşürmemeye yeminlidir. İçinde bulunduğumuz riskli proses siyasal ve kazançlı ölümsüzlük mücadelesinin kahramanca, yurt ve kavim sevdasıyla icrasını kayıt koşmaktadır. Sokaklara inerek hükümeti istifa ettirmeye, terörizmin ve ecnebi güçlerin tetikçiliğine soyunarak ülkemizi sıkıntı komple hissedar mecraya uygun gelişmek isteyenlere katiyen izin, katiyen icazetname verilmeyecektir. Demokrasi sokakta değil milletimizin iradesindedir, sandığın içindedir. Yasa dışı sol ve son birim grupları sokağa sürüp milletimizin duyarlılıklarını ve sabrını sınav etmeyi aklından geçirenler bu aymaz tezgahın, bu günahkâr kumpasın sonuçlarına ciddi biçimde katlanacaklardır. Türkiye sokakta bulunmamış, çıkmaz meraklısı alçaltı ittifakına bırakılmayacaktır. CHP Genel Başkanı nereye giderse gitsin, ulusal nefesimiz ensesinde olacaktır. Darbe teşebbüsüyle yapamadıklarını dövizle de başaramayacaklardır."

'ERKEN SEÇİM DİYENLERE İHTİYACIMIZ YOKTUR'

"Kılıçdaroğlu ve yıldırıcı yandaşlarının er seçme ezberleri ise sonuçsuzdur" diyen Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının haziran ayında yapılacak, mandacılarla, vesayetçilerle, statükocularla, hainlerle, millete yukarıdan icra vekili kimliksizlerle hesaplaşma bu tarihte olacaktır. Erken seçme diyenlere ihtiyacımız yoktur. Cumhur İttifakı birdir, beraberdir, imanla, inançla, cesurane vatana, millete, demokrasiye ve ulusal ekonomiye erbap çıkacaktır" ifadesini kullandı.

'HERKES HER YERDE GÖRÜŞEBİLİR'

Bahçeli, açıklamasının peşi sıra hissedar gazetecinin, 'Geçtiğimiz hafta İYİ Parti önderi Akşener Denizli'de miting yaptı, esbak de Kılıçdaroğlu Mersin'de başlama vereceğini tabir etti. Siz bu miting hamlesini ne değerlendiriyorsunuz? Bir de 6 aykırılık partisi bu kez ekonomiyi mülaki gelişmek düşüncesince hissedar araya gelecek. Bu vaziyetleri ne değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Dostluklarına, kaynaşmalarına bitmeme etmelerinde avantaj var. Görüşmede dokunca yok. Herkes herhangi hissedar yerde görüşebilir. Mitinglerle seçime akla yatkın değerlendirmek istiyorlar ise eskiden MHP'nin 9 alanda manalı mitingleri ile Türkiye'de halkla buluşmuştur ancak seçme düşüncesince değil, milletin huzuru için" niteleyerek karşılık verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler