USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli: Artık CHP'yi HDP'den fark etmek imkansızdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Artık CHP'yi HDP'den, Kılçdaroğlu'nu yıldırıcı Demirtaş yahut yıldırıcı Karayılan'dan ayırt etmek, ayrı kıymetlendirmek az daha imkansızdır. Eline ve diline bilge olamayan, zihin ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan,

Bahçeli: Artık CHP'yi HDP'den fark etmek imkansızdır
10-12-2021 18:59
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık CHP'yi HDP'den, Kılçdaroğlu'nu yıldırıcı Demirtaş yahut yıldırıcı Karayılan'dan ayırt etmek, ayrı kıymetlendirmek az daha imkansızdır. Eline ve diline bilgili olamayan, zihin ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin engelleyim koyduğu birlikte şahıstır" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Twitter hesabından icra ettiği açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe- Yıldırım Operasyon Bölgesi'nde martir bulunan Uzman Çavuşlar Doğanay Çelik, Ali Sarı, İdris Aksöz ile İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde martir bulunan Emre Ceylan'a Allah'tan yağmur ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Bayraklaşıp devleşen şehitlerimiz dakika dualar eşliğinde yurt topraklarına budala edildiler. Al bayrağımız örtüleri, hatıraları övünçleri kendisine aramızdan (fiziken) ayrıldılar. Ancak dökülen kanları yerde kalmayacak, sorulacak hesapları mahşere bırakılmayacaktır. İnanıyorum ki, terörün çürüyen kökü kazınacak, teröristlerin de gömülecek kuyuları kazılacaktır. Bundan ödünleme yoktur, arka hamle yoktur, gerileme yoktur. Nerede birlikte çıyan var ise birlikte yiğit karşısına çıkacaktır. Hangi bataklıkta birlikte haşarat üremişse ora arı sili yapılacaktır" dedi.

'ARTIK CHP'Yİ HDP'DEN AYIRT ETMEK İMKANSIZDIR'

Daha sonradan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) bütçe görüşmelerine yer veren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin acısına sunulan kaldığımız şu günlerde, TBMM Genel Kurulu'nda 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi'nin görüşülmesi sırasında tebarüz fail ağırbaşlı provokasyonlar, hız ve derinlik elde eden kımıldatma provaları canevi yaramıza adeta sodyum klorür basmaktadır. İhanet herhangi birlikte yerdedir. İçişleri Bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, CHP'li ve HDP'li milletvekillerinin ölümsüzlük mücadelemizden öç alır gibi, şehitlerimize taşlama edercesine, yiğit düzenlilik görevlilerimize saldırırcasına gayz nöbetine kapılmaları, tiksinme diline kapılanmaları aleni zillettir. Terörle mücadelede zamanı başarılara imza atan bakanlıklarımızın bütçeleri mütalaa edilirken mayası bozuk, meşrebi bulanık, mensubiyeti hasarlı adların alçalmış üsluplarıyla Genel Kurulu terörize etmeleri doğrusu rezaletin daniskası, işbirlikçiliğin alametifarikasıdır. TBMM'de yaşanmış bulunan curcuna ve politik kundakçıların tacizleri katiyen rastlantısal değildir. Bölücü yıldırı örgütü vuruş hesabına vuruş yedikçe Meclis'e yuvalanmış anlaşma ve odalık ortaklarının ateşi yükselmekte, asap sistemleri, oto arama mekanizmaları karmakarışık olmaktadır. Artık CHP'yi HDP'den, Kılçdaroğlu'nu yıldırıcı Demirtaş yahut yıldırıcı Karayılan'dan ayırt etmek, ayrı kıymetlendirmek az daha imkansızdır. Eline ve diline bilgili olamayan, zihin ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin engelleyim koyduğu birlikte şahıstır. Bir HDP'li vekilin 'Kürdistan'a hürriyet şiarıyla iktidara geleceğiz' açıklamasına kelimesiz kip bu bölücünün Genel Kurul çalışmalarına 3 anlaşma katılmama cezasına itiraz fail Kandil'in dünkü CHP'sidir. İçişleri Bakanımıza düzenci buyurmak de dejenerelik ve yıldırı seviciliktir."

'BAKANLARIMIZA DİL UZATAN SEFİLLER MEYDANIN BOŞ OLDUĞUNU SANMASINLAR'

Allah'ın izni ve milletin desteğiyle, dağda, şehirde, kırsalda, mezrada, son ötesinin herhangi birlikte zılgıt naşir noktasında başı ezilen, ayaklar altında sürünen yıldırı örgütünün kasap ve çıyan fermanını TBMM'de okumaya etkin bulaşık ve değersiz emellere izin edilmeyeceğini tamlayan Bahçeli, açıklamasının devamında şu ifadelere toprak verdi:

"Meclis kürsüsünü lekeleyip demokrasiyi ve ulusal iradeyi gaye alarak, terörle mücadelede fevkalbeşer mücadeleler sergileyen bakanlarımıza gönül uzatan sefiller meydanın gereksiz bulunduğunu sanmasınlar. Türk milleti herhangi birlikte şeyin gözlemcisi, herhangi birlikte gelişimin takipçisi, herhangi birlikte yıldırı hayranının da hasmıdır. Yavruları babasız bırakan, gelinleri dul koyan, anaları, babaları üzüntüler içre kıvrandıran onursuz teröristlere ne lafla ne de eylemle hakkında gelemeyen, hakkında çıkamayan ki var ise bizim nazarımızda cari kanda payları olan, doğrultulan hunriz silahlardan markajcı vatansızlardır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler